Bu sefer "Hidrojen ve Adamlık"

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Bu sefer "Hidrojen ve Adamlık"

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Bugün 43. Seviyeden beri kendisine yardım ettiğim bir arkadaş abisi sayesinde çarını dizmiş bana 2,5m borcu vardı bir kaç hidrojen ver dediğimde beş altı gün boş boş yalanlar uydurmuştu ve benden fakir olduğunu söylemişti ben elinde çok sayıda hidrojen olduğunu bildiğim için bunu istiyordum sıkıntıya girmesin diye ama dün oyunda çarında abisi vardı ve bana kardeşinin 500m'den fazla parası olduğunu söyledi bende kardeşi varken borcunu ödemesini istedim ve bir Hidrojen verip bir daha benimle muhattap bile olma yoksa Kötü olur gibi laflar söyledi. Şimdi olayı baya atlayarak geçtim ama böyle saçma şeylere ne gerek var.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
mstfmrt
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Re: Bu sefer "Hidrojen ve Adamlık"

Mesaj gönderen mstfmrt »

Karakürk görevini yaptığım bir savaşçıdan görevde verilen iki adet merlin iksiri işine yaramadığı ve benim de ç.t ye girdiğimde lazım olduğu için istediğim zaman aldığım yanıt:
"Kaybol ezik, geçen görevimi yapmamıştın şimdi sana mı vereceğim? Satıyorum. Gel 100 bin ver al."
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

rehberken onca kisinin gorevini karsiliksiz yaptim fakat gereeken sey birbrmize saygyken neredehse gorevine yardm ettklerimden rhberligi biraktktan snra kufur yedim. forumdada oyubdada biliolardi yardim ettigimi onlara ama hep degisgi iste 49 olunca hele bi de ct ye girince durduk yere sovmeler yanimdan gecerkn ezik demeler hic bitmedi bi kere bile ulan it bn snin zamaninda gorevini yptm 30 levele kdar her turlu yardimi sagladm demedim ama artik insan bikio. sagol kardes demelerini veya selam vermelerini bile bklemiom ama kufur nedir ? (klavyede ufak bi sıknti var Turkceyi kotu kullandgm icin kusra bakmayin)
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi

Şimdi kendimden bahsetmeyi pek istemem ama ifliss görevini yaptığı için her seferinde teşekkür etmemden bıkan bir arkadaş var.
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Klan savaslarinda sifa bastigi icin ve en buyuk rakibimi alt ettgim icin defalarca hergun ors parasi verdgim sifaci var
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi

Keşke ben çöküp de zengin olsaydım
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

kader kismet. hatta artik o kadar oldu ki adam benim cep telefonumu ario birseyin var mi nasilsin gripsen nane limon yapuyim dio sifaciligi cok cidye almis bi kardesimiz kndsi

“Genel Etkileşim” sayfasına dön