Ufak bi ödünç alma söz konusu olmuş olabilir tabiiLatveriA yazdı::evil:Yediveren yazdı:
bu resmi kullanarak yanınada baş harfi büyük gerisi küçük olmak şartıyla turkuaz renginde Feveran yazmanız mümkün mü ?
İmzaya mı ihtiyacınız var?
- Yediveren
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Yakar Geçerim
Re: İmzaya mı ihtiyacınız var?
Rica ederim, beğendiğine çok sevindim. Güle güle kullan.
Rica ederim, istediğin gibi oldu mu pek emin değilim ama beni tercih ettiğin için teşekkür ederim.
Rica ederim, güle güle kullan.
Benim nickler aşağıda büyücü şifacı savaşçı diye sıralı dizmişim . bi şekil yaparmısın ?
Bana şekil yapmaLaZpApAz yazdı:Benim nickler aşağıda büyücü şifacı savaşçı diye sıralı dizmişim . bi şekil yaparmısın ?
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Bana da yapar mısın?
Göktürkbey
Techomands
alt alta olucak şekilde efektini sana bıraktım umarım güzel olur şimdiden teşekkürler
Göktürkbey
Techomands
alt alta olucak şekilde efektini sana bıraktım umarım güzel olur şimdiden teşekkürler
- SikayetVar
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
Rica etsem Beton ALTKAT yazar mısın? Resim hareketli olacak Beton kırmızı renkli savaşçıyı temsil ediyor. ALTKAT yeşil renkli şifacıyı temsil ediyor ama arada böyle mavi gidip gelecek az az dokunduracak oda garibim büyücüm ÜSTKAT ı temsil edecek çok şey istedim ama ne yapayım.
Teşekkürler şimdiden...
Teşekkürler şimdiden...
LatveriA'cığımızın müsaadesinde paylaşıyorum.Yediveren yazdı:
bu resmi kullanarak yanınada baş harfi büyük gerisi küçük olmak şartıyla turkuaz renginde Feveran yazmanız mümkün mü ?
Feveran

Umarım istediğin gibi olmuştur genel olarak kullanılan temel; mavi, yeşil ve kırmızı renkleri olabildiğince sade kullanmaya çalıştım. Umarım beğenir ve kullanırsın.LaZpApAz yazdı:Benim nickler aşağıda büyücü şifacı savaşçı diye sıralı dizmişim . bi şekil yaparmısın ?
LaZzPaPazZ

IIxLaZPaPaZxII

XIIxLAZPAPAZxIIX