İmzaya mı ihtiyacınız var?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Re: İmzaya mı ihtiyacınız var?

Mesaj gönderen TOLGA »

aaasd yazdı:teşekkür ediyorum tam istediğim gibi olmasda istediğimden aşşağı olmamış saol :)
Rica ederim, beni tercih ettiğiniz için teşekkür ederim. İstediğinizi tam anlamıyla anlatırsanız tekrar yapabilirim. :)
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

Bende böyle bir konu açmayı düşünüyordum, sen ilk davranmışsın : )
Ek olarak imza isteyenlere bende birkaç parça birşeyler hazırlayıp buraya göndereyim : )
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen TOLGA »

BunudaBanlayin yazdı:Bende böyle bir konu açmayı düşünüyordum, sen ilk davranmışsın : )
Ek olarak imza isteyenlere bende birkaç parça birşeyler hazırlayıp buraya göndereyim : )
Tabii ki zevk duyarım, yeter ki sizin gibi insanlar duyarlı olup vatandaşlara yardımcı olmak istesin. :)
Kullanıcı avatarı
istkvxmunise
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Anka Firarileri

Mesaj gönderen istkvxmunise »

" Munise "olarak güzel bir imza alabilir miyim :)
Kullanıcı avatarı
mstfmrt
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen mstfmrt »

İstek asagida umarim seni yormaz simdiden tesekkur ederim.
1) Eaglex: Renk: Kırmızı veya sarı Fon: Fazla buyuk olmayacak sekilde farketmez(seninki gibi de olabilir) Efekt: Hareketli Meteorit büyüsü
2) eeRyJB: Renk: Mavi veya lacivert Fon: yukaridaki ile ayni olmasi tercihim Efekt: Hareketli yildirim büyüsü
Not: Hareketli buyuler olmasi cok iyi olur. Eger elinde yoksa bosuna yorulma bence eline gecince denersin.
SİMDİDEN TESEKKUR EDERİM

Bu arada herkes senin cikardigin imza akimina kapilmis bizlerle ilgilenmeniz çok guzel tebrik ederim. :)

❇▪▪▶Son ricam forum hesabimiza nasil avatar ve imza ekleyebiliyoruz? Bulamadim da. Tesekkurler
Kullanıcı avatarı
SAHveMAT
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Winter Is Coming

Mesaj gönderen SAHveMAT »

SuGaRWeTT büyücü temalı bur imza yapar mısın hareketli olursa sevinirim.
Resim
SEMRUK
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

TOLGA yazdı:
EYUNAL yazdı:İmzanda kullandığın fonu EYUNAL veya eyunal yazarak buraya atarmısın rengi beyaz olabilir (:
İstediğiniz yazı tipinde ve renginde yapmaya çalıştım. Umarım beğenirsiniz. :)

Eyunal
Resim
Teşekkürler (:
E yi küçük yapıp gönderir misiniz
Bu arada konunuz silinmiş
Kullanıcı avatarı
Mutlakguven
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Mutlakguven »

Mutlakguven yazdı:Mutlakgüven
EylülSU yaparmisin.Şifaci temali mevlana asa fln olsun bide beyaz olsun .
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen TOLGA »

istkvxmunise yazdı:" Munise "olarak güzel bir imza alabilir miyim :)
Renk önerisi veya her hangi bir bilgilendirmede bulunmadığınız için kendime göre bir şeyler yaptım. Umarım beğenirsiniz. :)

Munise
Resim
mstfmrt yazdı:İstek asagida umarim seni yormaz simdiden tesekkur ederim.
1) Eaglex: Renk: Kırmızı veya sarı Fon: Fazla buyuk olmayacak sekilde farketmez(seninki gibi de olabilir) Efekt: Hareketli Meteorit büyüsü
2) eeRyJB: Renk: Mavi veya lacivert Fon: yukaridaki ile ayni olmasi tercihim Efekt: Hareketli yildirim büyüsü
Not: Hareketli buyuler olmasi cok iyi olur. Eger elinde yoksa bosuna yorulma bence eline gecince denersin.
SİMDİDEN TESEKKUR EDERİM
Kusura bakmayın, hareketli resimler için elimde pek malzeme yok. Bildiğiniz üzere Google'de veya her hangi bir yerde İKV için pek materyal bulamayabiliyorsunuz. Benim elimde de olmadığı için sade yapabildim, umarım beğenirsiniz.

EagleX
Resim

eeRyJB
Resim
mstfmrt yazdı:Bu arada herkes senin cikardigin imza akimina kapilmis bizlerle ilgilenmeniz çok guzel tebrik ederim. :)

❇▪▪▶Son ricam forum hesabimiza nasil avatar ve imza ekleyebiliyoruz? Bulamadim da. Tesekkurler
Düşünceleriniz için çok teşekkür ederim, bu işleri yapmamın bir amacı da topluma yardımcı olmaktı zaten.
Avatar içinde yukarı sol taraftan Kullanıcı Paneline giriniz. Üst görünümdeki listede Hesap Bilgilerine tıklayınız. Solda çıkan 4 pencereden Avatarınız bölümüne girin ve kullanmak istediğiniz avatarı seçip kaydedin.

SAHveMAT yazdı:SuGaRWeTT büyücü temalı bur imza yapar mısın hareketli olursa sevinirim.
Büyücü temalı deyince direkt olarak hafif saydam bir büyücü eklemek geldi aklıma, umarım beğenirsin. Diğer büyücü temalılardan farklı olmasını istedim. :)

SuGarWeTT
Resim
Mutlakguven yazdı:Mutlakgüven
EylülSU yaparmisin.Şifaci temali mevlana asa fln olsun bide beyaz olsun .
Şifacı temalı olsun istedim, Mevlana Asa da istemişsin. Bayan vardı elimde Mevlana Asalı belki hoşuna gitmez diye yüzüne Joker teması ekledim. :) Değişiklik yapmak isterseniz mesaj veya cevap yoluyla ulaşınız değişiklik yapabilirim, özellikle Joker konusunda. :)

EylülSU
Resim

Arkadaşlar elimden geldikçe herkese yardımcı olmaya çalışıyorum. Tek başıma bu işleri ilerletmeye çalışıyorum. Bazı arkadaşlarımız hareketli büyülerin olduğu resimler istiyor. Haklısınız bu kampanya ücretsiz imza kampanyası ancak sizde biliyorsunuz ki Google'de ve görsel paylaşan forumlarda İKV ile ilgili pek fotoğraflar ve materyaller yoktur. Bu yüzden hareketli büyülerin olduğu bazı imzaları yapamıyorum. Kusuruma bakmayın, affınıza sığınıyorum.
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen TOLGA »

EYUNAL yazdı:
TOLGA yazdı:
EYUNAL yazdı:İmzanda kullandığın fonu EYUNAL veya eyunal yazarak buraya atarmısın rengi beyaz olabilir (:
İstediğiniz yazı tipinde ve renginde yapmaya çalıştım. Umarım beğenirsiniz. :)

Eyunal
Resim
Teşekkürler (:
E yi küçük yapıp gönderir misiniz
Bu arada konunuz silinmiş
Tabii nasıl isterseniz, beğenin kullanın. :)

eyunal
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön