Oyunun geldigi son nokta (Lutfen 1 dakikanizi ayirip okuyun)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
kordugum
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Oyunun geldigi son nokta (Lutfen 1 dakikanizi ayirip oku

Mesaj gönderen kordugum »

ZIPKIN yazdı:bunlar yakında met 3 de istemeye başlarlar.bu arada kordugumun imzası dikkatimi çekti.mobilsorun ban mı yedi?
Malesefki evet :(
Kullanıcı avatarı
mstfmrt
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen mstfmrt »

Yazdığım mesaj: Not: Burada sen ç.t ye girebilmek icin bunlari yazdin veyahut sana yardim etmeleri icin yalvariyorsun diyenler olacaktir. Sizden tek ricam eger oyle bir dusunceniz varsa lutfen bos yorum yapmayiniz. Bu yazim sadece oyunun geldigi noktayi belirtmek icindir.
Verdiğin cevap:
kordugum yazdı:Millete abi çeken çocuk bize kelime oyunu yapıyor ne günlere kaldık.
Yazıyı tam okumadan yorum yapmasana kardeşim. Her iletimin altına beni karalayacak şeyler yazmışsın. Hastalıklı mısın? Eğer öyleyse iyileştirmek için elimden geleni yaparım. Sen hiç merak etme. Beni aşağılayıcı sözler yazmayı kendine meslek edinmişsin. Çok merak ettim. Arkanı bi kontrol et acaba 'batıyor' muyum?
Kullanıcı avatarı
mstfmrt
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen mstfmrt »

ZIPKIN yazdı:bunlar yakında met 3 de istemeye başlarlar.bu arada kordugumun imzası dikkatimi çekti.mobilsorun ban mı yedi?
Hayırdır oyunda birinin malına, tılsımına, parasına göz dikmişim de benim mi haberim yok?
ZIPKIN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ZIPKIN »

mstfmrt yazdı:
Hayırdır oyunda birinin malına, tılsımına, parasına göz dikmişim de benim mi haberim yok?
hoppalaaaaaa.birader önce yazdığım şeyi tam olarak anla, ondan sonra cevap ver.sana laf etmedim ben.
Kullanıcı avatarı
mstfmrt
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen mstfmrt »

ZIPKIN yazdı:
mstfmrt yazdı:
hoppalaaaaaa.birader önce yazdığım şeyi tam olarak anla, ondan sonra cevap ver.sana laf etmedim ben.
Pardon kardes yanlis anlamisim kordugumun yazdigina cevap olarak yazmisin sandim kusura bakma evet haklisin

“Genel Etkileşim” sayfasına dön