Oyunun geldigi son nokta (Lutfen 1 dakikanizi ayirip okuyun)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
mstfmrt
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Oyunun geldigi son nokta (Lutfen 1 dakikanizi ayirip okuyun)

Mesaj gönderen mstfmrt »

Beyler oyun gercekten bitmis lutfen yazdiklarimi 1 dakikanizi ayirip okuyun.
2 sene önce bir çar kurmustum. (Zaten 1 sene banli kaldi). Cari kendi emegimle 49 seviye yaptim grup bolgeleri migrat kenan falan çarı biseyler uretmeden getirebilecegim en yuksek hasara getirdim (gozluk tilsim falan aldim) çarı fizik yaptim şuan 1000 hasari var met 1 falan yok (maddi durumdan dolayi).
Yani c.t ye girmeden ve para koymadan oyunda gelebilecegim en son seviyeye geldim.
Bazen oyunda tanistigim arkadaslarla c.t ye giriyordum(toplamda 6-7 defa girdim 2 senelik çarda) ve hiçbir şey düşmedi.
Fakat kestigimizde sunu farkettim bu boss lar ben olmama ragmen kesmekte zorlanmiyorduk hatta bir seferinde 3 buyucu (ben de dahil) 1 tank 1 sifa gbm x kestik ve grupta sadece 1 kiside met 1 vardi. Demek istedigim bu tip boss lar boyle de kesiliyorsa oyunculardaki bu ego nedir illa 2331 hasar + met 1 + met 2 3 +(eger varsa cevreden ve loncadan olmasi gerek)
Cok iyi hatirliyorum bu ç.t geldigi zamanlar hic kimsede tilsim yoktu ve ejder veya gunes asalarla giriyorlardi.
Onceki yardimlasmalar olsa eminim bu oyun cok daha ilerilere gelecek ama herkes kendini dusunur olmus. Hersey maddiyat, gruplasma , insanlari dislama olmus
Bir de su mesele var oyunda x e veya stuya son met 1 yazanlari gormussunuzdur. Sırf yuksek hasarli oyuncu alip seri gitmek icin yarim saat bekliyorlar. Ama dusuk yani(1500-1800) gibi hasarli insanlari alsalar emin olun o bekledigi yarim saat + kesim suresinden daha cabuk cikacaklar insanlar bunu anlamiyor veya anlamak istemiyorlar bu soruna bir cozum gelmezse buyuk bir dususe gececek.
Not: Burada sen ç.t ye girebilmek icin bunlari yazdin veyahut sana yardim etmeleri icin yalvariyorsun diyenler olacaktir. Sizden tek ricam eger oyle bir dusunceniz varsa lutfen bos yorum yapmayiniz. Bu yazim sadece oyunun geldigi noktayi belirtmek icindir.
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy

Re: Oyunun geldigi son nokta (Lutfen 1 dakikanizi ayirip oku

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Yalvarmamışsın, sadece düşündüklerimi yazıya dökmüş, hislerimin tercümanı olmuşsun.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
mstfmrt
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen mstfmrt »

TOLGARDA yazdı:Yalvarmamışsın, sadece düşündüklerimi yazıya dökmüş, hislerimin tercümanı olmuşsun.

Kod: Tümünü seç

Tesekkurler
Kullanıcı avatarı
mstfmrt
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen mstfmrt »

5 dakikalik bir motorin kesimine bile para isteyen var hem de kucuk bi miktar degil maraton ayakkabi karsiliginda 5m istiyor nasil bir noktaya geldi bu oyun anlamis degilim
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

Para parayı ceker kardeş eskiden 100 m si olan zengindi simdi 2 t si olan param yok sayiyor kazandıkça kazanayim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
mstfmrt
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen mstfmrt »

Barbarosxhizir yazdı:Para parayı ceker kardeş eskiden 100 m si olan zengindi simdi 2 t si olan param yok sayiyor kazandıkça kazanayim
Benim anlatmak istedigim para meselesi degil insanların bu yardimlasmadan uzak durmalari zenginse zengin bizim yapabilecegimiz birsey yok ama birbirlerinr yardimda bulunan cok az sayida insan var.
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

mstfmrt yazdı:
Barbarosxhizir yazdı:Para parayı ceker kardeş eskiden 100 m si olan zengindi simdi 2 t si olan param yok sayiyor kazandıkça kazanayim
Benim anlatmak istedigim para meselesi degil insanların bu yardimlasmadan uzak durmalari zenginse zengin bizim yapabilecegimiz birsey yok ama birbirlerinr yardimda bulunan cok az sayida insan var.
Beni anlamadın sanırım eskiden oyuncular oyundaki zamanlarının bir kısmını para kazanmata harcarken şu an tamamını para kazanmaya harcıyorlar bu nedenle yardımlaşma iyice azalmış durumda eskiden karakterini düzdüysen neredeyse işin bitiyordu kalan zamani yardima savasa vs. Harciyordun fakat şu an her biri 1 kraktere bedel olan 50 den fazla tılsim var diyorum
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
mstfmrt
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen mstfmrt »

SnooW yazdı:kardeşim adamdan adama fark var. gel kuklacıya biz bölgeye giremıoz 2y2 var şartelci arıyoruz adam yok :D
Eminönünün durumu her ne kadar kötü olsa da 6 sene önce başladığım bu sunucuyu bırakmam imkansız gene de teşekkür ederim :D
Kullanıcı avatarı
kordugum
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen kordugum »

Millete abi çeken çocuk bize kelime oyunu yapıyor ne günlere kaldık.
ZIPKIN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ZIPKIN »

bunlar yakında met 3 de istemeye başlarlar.bu arada kordugumun imzası dikkatimi çekti.mobilsorun ban mı yedi?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön