Neden Bu Kadar Görmezden Geliyorsunuz ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
HIStory
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Neden Bu Kadar Görmezden Geliyorsunuz ?

Mesaj gönderen HIStory »

Selamlar, ben İKV'yi 39. seviyeler geldiğinden beri oynuyor(d)um. Yaklaşık son 1.5 senedir ayda bir foruma bakıyorum. Forumda da zaten sürekli aynı konular. Yenilik gelecek mi, yok stok bitmiş, yok oyunu bırakıyorum vs. vs. Son eklenti olan Arz ve Lodos sanırım 2012 sonları gibi gelmişti yanlış hatırlamıyorsam. Şuan 2015'in ortalarındayız. Çok ciddi bir şekilde soruyorum ne yaptınız bunca zaman ? 1.5 sene içinde çok denedim oyuna gireyim oynayayım. Çünkü biliyorum Türk oyun sektörünü. Çıkmıyor oyun imkan yok, maddi durum yok. Kolay değil. Ama ne zaman oyuna girsem 10 dk. duramadım. Çünkü yapacak hiçbir şeyiniz yok. 49 şifacımı kasmışım gazap 3 üretmişim. Peki sonra ? Büyücünüz olmadan holde akrep kesmek bile ölüm. Halbuki her sınıfın bunu yapabilmesi gerekiyor. Ben para kasmak için büyücü oynamak zorunda değilim. Hadi kastım bütün tılsımlarımı ürettim. Peki bu ne için? Klanda kp kasmak. Geçeceksiniz onu önce. 3 5 paraya zaten anında yıldız rütbe kasıyorsunuz naylonla. Kısacası tüm MMORPG sorunu olan late game ikvde de mecvut. Ama siz yıllardır açılan konulara sadece "güncelleme olduğu zaman forum üzerinden duyurulacaktır dediniz". Ve evet 3 sene geçti duyurulmayalı. Belki kötü durumdasınız. Belki TTNET yardımcı olmuyor gelişmeye. Peki bizimle neden paylaşmıyorsunuz ? Biz sonunu bilmediğimiz oyuna boşu boşuna para veriyoruz ? Zamanında İKV kapanıyor diye açıklama yapmıştınız durumlar kötü olunca. Siz sanıyor musunuz ki bu oyuncular size yardım etmeyecek. Ellerine birşey geçmemesine rağmen sürekli 3 ayda bir plus, silah yükseltme vs. vs. alan adamlar bunlar. Artık lütfen şu oyuna biraz oyuncuların gözüyle bakın. En basitinden güncelleme getiremiyosanız bile şu alışverişte para koyma kısmını klavyeden elle girdirseniz birşeyler için uğraştığınızı anlar yine bir umut beklerdik. Şimdi açıkçası bende o umut yok. Çok sevdiğim bu oyunu bırakalı 1.5 sene oldu. Umarım güzel bir şekilde geri dönersiniz de bizde doya doya oynarız. Yoksa sanırım herkesin korktuğu gibi İKV Arz ve Lodos paketi sonumuz olacak.
Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: Neden Bu Kadar Görmezden Geliyorsunuz ?

Mesaj gönderen 4thEspada »

Selamlar, ben İKV'yi 39. seviyeler geldiğinden beri oynuyor(d)um. Yaklaşık son 1.5 senedir ayda bir foruma bakıyorum. Forumda da zaten sürekli aynı konular. Yenilik gelecek mi, yok stok bitmiş, yok oyunu bırakıyorum vs. vs. Son eklenti olan Arz ve Lodos sanırım 2012 sonları gibi gelmişti yanlış hatırlamıyorsam. Şuan 2015'in ortalarındayız. Çok ciddi bir şekilde soruyorum ne yaptınız bunca zaman ? 1.5 sene içinde çok denedim oyuna gireyim oynayayım. Çünkü biliyorum Türk oyun sektörünü. Çıkmıyor oyun imkan yok, maddi durum yok. Kolay değil. Ama ne zaman oyuna girsem 10 dk. duramadım. Çünkü yapacak hiçbir şeyiniz yok. 49 şifacımı kasmışım gazap 3 üretmişim. Peki sonra ? Büyücünüz olmadan holde akrep kesmek bile ölüm. Halbuki her sınıfın bunu yapabilmesi gerekiyor. Ben para kasmak için büyücü oynamak zorunda değilim. Hadi kastım bütün tılsımlarımı ürettim. Peki bu ne için? Klanda kp kasmak. Geçeceksiniz onu önce. 3 5 paraya zaten anında yıldız rütbe kasıyorsunuz naylonla. Kısacası tüm MMORPG sorunu olan late game ikvde de mecvut. Ama siz yıllardır açılan konulara sadece "güncelleme olduğu zaman forum üzerinden duyurulacaktır dediniz". Ve evet 3 sene geçti duyurulmayalı. Belki kötü durumdasınız. Belki TTNET yardımcı olmuyor gelişmeye. Peki bizimle neden paylaşmıyorsunuz ? Biz sonunu bilmediğimiz oyuna boşu boşuna para veriyoruz ? Zamanında İKV kapanıyor diye açıklama yapmıştınız durumlar kötü olunca. Siz sanıyor musunuz ki bu oyuncular size yardım etmeyecek. Ellerine birşey geçmemesine rağmen sürekli 3 ayda bir plus, silah yükseltme vs. vs. alan adamlar bunlar. Artık lütfen şu oyuna biraz oyuncuların gözüyle bakın. En basitinden güncelleme getiremiyosanız bile şu alışverişte para koyma kısmını klavyeden elle girdirseniz birşeyler için uğraştığınızı anlar yine bir umut beklerdik. Şimdi açıkçası bende o umut yok. Çok sevdiğim bu oyunu bırakalı 1.5 sene oldu. Umarım güzel bir şekilde geri dönersiniz de bizde doya doya oynarız. Yoksa sanırım herkesin korktuğu gibi İKV Arz ve Lodos paketi sonumuz olacak.[/b][/quote][/b]

Yapıştır

Bu oyun böyle oldu aynen kısır döngü gibi zaten bölge at üstünü diz dizdinmi tılsımı uret urettınmı pvp gır ondan sonra baska karkater oyna bölge at attınmı ustunu dız dızdınmı vs.. böyle uzayıp gider zaten oyunun enı yokkı enı yok herkes aynı herkesde aynı tılsım aynı esya bı fark yokkı taktık yok ! ulan taktık ıcın buzbılgısıne 15mı versem acaba ? en sahene yetenek taktıgı stratejisi dusunsene ...
bu oyun bıttı bu tılsım sıstemı oyunu bıtırdı bu saheser sacmalıgı bıtırdı oyunu .. oysakı eskıden neguzeldı dımı tıcaret kımsede bukadar para yoktu kımse en superı degıldı gerçek hayatta zengın olmayan ınsan oyunda en ıyıydı sımdı bakıyorsun reelde zengın cocuk oyunda abılerıne artıslık taslıyor hmmm tadından yenmez

bu oyunu tek kurtaracak sistem şudur açıklıyım;

100 listesi olacak naylon olmayacak şanlar sıfırlancak klan parası tepkı cekmesın dıye sıfırlanmayacak boyle gıdecek ama olmazkı ısde tılsım sıstemı denılen ıllet var yoksa buraya sarı cıft ıtemlı element esyaların oyunda bıraz daha agırlasmasını yazcaktım ama..neyse olmaz kuyusunu cok kazmıs bu oyun parasınıda cok ıyı kazanıyor kımse ellemesın ellesmesın bu oyuna kafası rahat cunku
Kullanıcı avatarı
mstfmrt
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Neden Bu Kadar Görmezden Geliyorsunuz ?

Mesaj gönderen mstfmrt »

Çok doğru yazmışsın kardeş. Madem yenilik gelmiyor, hataları düzeltin bari. Mesela arkadaşın dediği gibi 200m sınırını kaldırın. Ya da holdeki buzlu kısımdaki sarkıtın lodoslarda içinden geçilememesi, arzlarda geçilebilmesi, duvarda takılı kalan slotun çok geç eski yerine dönmesi, bazı klan delilerine elektrik ile -1 hasar verilmesi, depar atan savaşçıya aynı anda elektrik atınca -1 hasar vermesi (bunu defalarca denedim savaşçı çoğunda -1 hasar aldı), oyunu geri sarması, lag problemi, durduk yere ceza(mesela eksik, fazla veya yanlış bir harf yazdığımızda ortaya küfürlü bir kelime çıkabiliyor, o yüzden oyuncunun son 30 saniye veya 1 dakikadaki konuşmalarına da göz atılması gerekmektedir.), alışverişte dalgın olduğumuz zaman karşıdakinin farklı bir eşya koyması yüzünden dolandırılmamız.( Mesela, alışverişi onayladıktan sonra örneğin; onaylaya tıklarsanız verdiğiniz 10 milyon para karşılığında 1 adet meran mücevheri alacaksınız gibi bir uyarı olması), oyunun grafikleri, karakter seçim ekranının güncellenmesi, holdeki lodos tarafındaki sarkıtın üzerine çıkıp geri dönmenin çok zor olması, maden ocağındaki el arabasının bir tarafta içinden geçilebilmesi orta taraflarda ise takılı kalması, dükkandaki bazı eşyaların çok pahalı olması gibi birçok sorun var bunlardan birkaçını bile düzeltseniz emin olun oyunu bırakanların birçoğu bu hatalar yüzünden ( en önemlisi 200m sınırı ile dolandırılmak) oyunu bırakmışlardır. O yüzden oyuncu sayısının artacağına inanıyorum.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön