Monotonluk hk.
- kordugum
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Monotonluk hk.
Bu ne monotonlukdur arkadaş anladık madem oyun gönüllülerin elinde değil bir şey yapamıyorsunuz yeni etkinlik düzenleyin şampiyona yapın hiçmi sıkılmaz insan hep aynı etkinlikler bu nedir arkadaş galadrim yine hasar etkinliği filan bir şeyler yapmaya çalıştı sizde öyle bir şeyler yapın şu haini bul,mühimmatı getir etkinlikleri kaldırın salonu genişletin sancak savaşına 3 ten fazla grup çekin ölüm oyununu karma yapın 3 tur ve sayılarını artırın hep aynı şeyler yok ankada yapılıyormuş bazen daha zevkli olabilir.
Eleştri kabul etmiyorsanız silersiniz tabi konuyu destek linki filanda atmayın kelime oyunuda yapmayın,konuya gelmeyin en iyisi kendi başımıza eleştirelim.
- kordugum
- Demirci Çırağı

Re: Monotonluk hk.
Doğvumu arkadaşlar? söyleyin haksızmıyım? hiçmi sıkılmadınız şu oyunun her türlü monotonluğundan direne direne kazanacağız oyun bizim artık.
Kendi konuna hicbir cevap olmamasina rağmen ileti yazip post kasiyorsun. Sonra Face'deki ikv gruplarında paylasirsin artık 1000 postlu rütbeli forum hesabı satılır diye boş işlerle uğraşmakta üstüne yok 
- kordugum
- Demirci Çırağı

Dedigin yerlerde hiç takılmadım boş beleş diyorsun ama kendi takıldıgım yerleri ifşa ederek seviyeni belli ettin.Konuya cevap yok diye yazdım zaten güncellemek amacıyla,al işte herif durduk yere sarmış bana sen karadavut filanmısın yoksa bana getirisi nolacakmış başım göğemi erecek post tenha kuytu köşelerde olur ben sürekli genel etkileşimde o sana koyan ileti sayım genel etkileşim dışında 30 u geçmez.Çok gözün üzerimde ya bakarsın işte bana post kasıyor diyen farklı iki konuda beni eleştirmiş batıyormu birader sana iletilerim kimin şeyisin sen madem başka yerlerdede havladın onada cevap yazalım.mstfmrt yazdı:Kendi konuna hicbir cevap olmamasina rağmen ileti yazip post kasiyorsun. Sonra Face'deki ikv gruplarında paylasirsin artık 1000 postlu rütbeli forum hesabı satılır diye boş işlerle uğraşmakta üstüne yok
mstfmrt yazdı:Kordugum şu forumda post kasmak haricinde yapılabilecek bi sürü iş var.
............gibi mi?
Şuraya bak şimdi suçlu biz oluruz adam iki ayrı konuys yazıyor sırf benim tahrik edip ceza alayım diye bunudabanlayın bu herif nikinden ele verdi kendini yine haysiyetsiz bakın isterseniz İplerine sahibini bulun kekonun uğraşmak zorundayım arkadaş bu nedir biri gider biri gelir her konuda benim iletimi görmesi zoruna gitmiş galiba asalak herifin tipsiz meymenetsiz nefsi beynini hapsetmiş düşünemez olmuş garibim.
Tartışmaya dönüşür diyenler A
Kilitlenir diyenler B
Bizene diyenler C
Post kasma diyenler D
Şıklarını işaretleyebilirler
Kilitlenir diyenler B
Bizene diyenler C
Post kasma diyenler D
Şıklarını işaretleyebilirler