Adı ustunde oyun Oyuna keyfi para yatirmak benim icinde bir ahmakliktir. Sebebi kendimden yola cikarak soyluyorum. Biz parayi zor bulup kazanan taraftan oldugumuz icin maddi durumumuz babamizin ailemizin gelirinin yuksek veya asagi olmasiyla alakasi yok bu durumun. Kazancin tadini almak ve nereye harcanacagini 2 fazla dusundugumuz icin bu durum. Kimine gore bu cahillik Cahillik karsisinda kini cahil diye asagilamak mi yoksa zenginim yaparim diye ovunmek mi bilemem. Dunyada bilmedigimiz o kadar cok sey varken kimse akilliyim cahil degilim diyemez. kabul ediyorum paranin kendim acisindan kiymetini bilip zor kazanildigini ogrendigim ve 2 gun sonrasini dusundugum icin cahilim. Allah okumuş cahillerden eylemesin .. Auril kardesim mobilsoruna'a bnzemeye calisio diyorsun da o arkadasimizi eskiden az cok takip etmisligim var ayip mobilsorun arkadasimiz da pirlanta gibi biridir. Konu kilitlensin . Yoksa cahiller olarak boyle kibirli insanlarla tartisacagiz
Beyler yenilik yenilik diye her gün konu açıp duruyorsunuz yemin ediyorum yönetim olsam inadına getirmem.Bu yenilik diyenlerin hepsi asosyal insanlar,belli.Başka MMORPG ya da çevrimiçi oyunlarla ilgilenmeyenler.Başlayın Point Blank'dır Zula dır Leauge of Legends felan,ha diyorsunuz ki lol de çok velet var oynamam,kardeşim git EU serverine gir,hem ingilizcen gelişir hem de çocuklarla oynamazsın,zevk alırısn oyundan.Bende sizin gibiydim şu son 1,5 aya kadar.Aşırı asosyal bir insanım ve sanırım son evden çıkış tarihim de haziran 10 felan.Aynen 32 gündür evdeyim.LOL,Zula atarım fifa atarım felan zaman geçer.Multiplayer oyunlar felan oynayın inanın 1 haftadan sonra aklınıza bile gelmiyor oyun.Elektrik Bilgisi 3 BB3 için oynadım 3 ay boyunca ürettim ilk gününde bıraktım evet Sarmıyor kardeşim oyun bitmiş artık dostlukta,insanlıkta.Klanda kondrit 5 m derler sen öbür gün 3. kondrit alınır yazında 9m diye mesaj gelir.Böyle miydi eskiden? Yardım eden abiler vardı eskiden civan çiçeği veren insanlar..Ne diyeyim ki,Allah bu ilk ve tek MMORPG oyunun sonunu hayır etsin.
BunudaBanlayin yazdı:Kusura bakmayın ama , İKV ye maddiyat konusunda bir laf söylenemez. Emin olun en ucuz MMORPG oyunlarından birisi İKV. Başka bir oyun ile karşılaştırabilirim fakat forumda yasak diye biliyorum.
Aşağıda yaptığım 200TL'lik harcama , Oynadığım oyunda sadece 1 aylık kullanıma yetiyor. Bu da demek oluyorki , her ay bu oyuna 200TL yatırmak gerekiyor. 2 Senedir oynadığım bir oyundu 3 ay öncesine kadar.. (2 hafta içerisinde 400TL yatırdığımıda çok iyi hatırlıyorum.)
Merak edip baktım 200 tllik oyuna , sanırım eski KO cılardansın onu arıyosun.İstersen ali ağaoğlu ol o oyuna o parayı vereceğine keşke yeni bi beyin alsaydın kendine.
Keşke önce kendine bir beyin alsaydında , patavatsızca bu tarz bir yorum yapmasaydın.. Kendi paramı nereye harcayacağım hiçbir kimseyi alakadar etmez. Saçma sapan yorumlar yapmayı bırakın ..
la bızı ılgılendırmez ama madem o parayı harcamaktan memnunsun ozaman sıkayet etmıceksın kafamızı acma burda
Auril yazdı:O zaman banka hesap özetini buruya koyup şekil şukul yapma halinden mumnunsan sesini çıkarma
Eğer buna banka hesap özeti (ekstresi) diyorsan biraz araştırma yap bu özet hakkında ki cahil olduğunu farketmeden göstermiş olma
Son günlerde mesajlarına bakıyorumda "mobilsorun" kullanıcısını özenmeye başlamışsın gördüğüm kadarıyla.. :roll:
Kardeş bende aşağı yukarı senin kadar harcama yapmışımdır geçmişte. Parayı zevk amaçlı kullandığını belirtmişsin çok doğal bir şey bu ( her ne kadar yönetim sayesinde karşılığını çoğu zaman alamasak da ). Sana cevap olsun diye boş muhabbet yapan gereksiz bir arkadaş var ona aldırma. O arkadaşa da gerekli açıklamayı yapayım. İninal: "Mastercard" logolu ön ödemeli bir karttır. Bu karta sahip olmak için "12 yaş üstü" olmak yeterlidir. Bu karta banka kartı gibi sadece yüklediğin para kadar harcama yapabilirsin. Genelde kredi kartı sahibi olmayan kişilerin sanal ortamlarda mastercard logolu kartlar gibi alışveriş yapmak için tercih edilir. Arkadaşta bu kart ile oyuna yönelik harcamalarının bir dökümünü göstermiş. Konuya gelecek olursak herhangi bir banka özeti falan değil. Neyse yaptığın/yapmaya çalıştığın ukala tavır sana bir konu hakkında bilgi edinmeyi sağlamış oldu.
Eskiyi güzel yapan insalardı...APA için sabahlara kadar beraber maden çektiğiniz,klan savaşından sonra ''Çok eğlendik herkese iyi geceler'' diye edeple çıkan,Her kavganızda sizi barıştıran o sevecen tavırlarıyla oyunda bizlere baba olan,Labirent'de beraber kaybolduğunuz,Meran şehrine giderken yol arkadaşlığı yaptığınız,Sivri Ada'da x görevini 20-30 kere deneyip yapamayıp beraber yılmadığınız ,Skype'de sabahlara kadar muhabbet ettiğiniz insanlardan kaçı kaldı sizce ? Hepsi çoktan çekip gitti siz hala maddiyatı tartışın.Bu masal çoktan bitti sonu belli değil.
Auril yazdı:O zaman banka hesap özetini buruya koyup şekil şukul yapma halinden mumnunsan sesini çıkarma
Eğer buna banka hesap özeti (ekstresi) diyorsan biraz araştırma yap bu özet hakkında ki cahil olduğunu farketmeden göstermiş olma
Son günlerde mesajlarına bakıyorumda "mobilsorun" kullanıcısını özenmeye başlamışsın gördüğüm kadarıyla.. :roll:
Kardeş bende aşağı yukarı senin kadar harcama yapmışımdır geçmişte. Parayı zevk amaçlı kullandığını belirtmişsin çok doğal bir şey bu ( her ne kadar yönetim sayesinde karşılığını çoğu zaman alamasak da ). Sana cevap olsun diye boş muhabbet yapan gereksiz bir arkadaş var ona aldırma. O arkadaşa da gerekli açıklamayı yapayım. İninal: "Mastercard" logolu ön ödemeli bir karttır. Bu karta sahip olmak için "12 yaş üstü" olmak yeterlidir. Bu karta banka kartı gibi sadece yüklediğin para kadar harcama yapabilirsin. Genelde kredi kartı sahibi olmayan kişilerin sanal ortamlarda mastercard logolu kartlar gibi alışveriş yapmak için tercih edilir. Arkadaşta bu kart ile oyuna yönelik harcamalarının bir dökümünü göstermiş. Konuya gelecek olursak herhangi bir banka özeti falan değil. Neyse yaptığın/yapmaya çalıştığın ukala tavır sana bir konu hakkında bilgi edinmeyi sağlamış oldu.
Keyifli forumlar.
aferin cok yararlı bilgiler verdin simdi bana suan konumuz o sacma sapan resım mı yoksa arkadasın oyun harcadıgı para mı ucube ınsan bana bunu da soyle barı azıcık oksıjen kullanın be kardesım