Gerçekler Acıdır İKV!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Gerçekler Acıdır İKV!

Mesaj gönderen Esadullah »

Selam arkadaşlar,

İKVFacebook sayfasında gezinirken, video bölümünde bir arkadaşımızın yazısına değindim. En altta paylaşıyorum sizlere. Aslında ne kadar doğru, ne kadar yanlış diye düşünebiliriz velakin ben için çok doğru olarak görülüyor.

Yönetimin, bu tür konuları yakalayıp oyuna daha çok önem vermesi, daha çok düzeltim yapmasını sağlayabilir.

Ve İKVYönetimine diyoruz ki;
Oyuncular illaki İKVDestek üzerinden sizlere ulaşmasına gerek yok,
onlar hep sizi dinledi, birazda susun ki sizde onları dinleyesiniz!

Teşekkürler,
EsedullahŞifa| Ali B.

60-70 kişi toplanıp kadim kesmeye gittiğimiz zamanlar vardı bu oyunda. Ya da ejder asa için sabahlara kadar dolanıp menekşe elmas çekmeye çalıştığımız zamanlar. Bir kişi görev var yardım edin dediği zaman en az 15 kişinin koştuğu zamanlarda vardı bi ara. Peki sonra ne oldu ?
- Oyuna maddiyatı olması gerektiğinden fazla soktunuz.
- Akçe sistemini getirerek ekonomik durumu iyi olanların oyun içindede üstün konuma gelmesini sağladınız.
- Tılsım diye saçma sapan itemler çıkarıp yine parası olanı yükselttiniz.
- Oyunu zevk için oynayanları ikinci plana attınız.
- Oyundaki lag problemini yıllardır çözemediniz.
vs. vs. yazılacak daha bir sürü şey var. Öyle bi topkapı sarayı avlusu modelleyip eminönündeki örümcek ve akrepleri klonlayıp büyük hol dediğiniz o saçma yere salmakla bitmiyor iş. Her geçen gün oyuncu kaybediyosunuz. Ben ve benim gibi yüzlerce kişi aynı şeylerden şikayetciyken bir kere dönüpte tatmin edici bir açıklamanız olmadı. Sonuç olarak bu oyunda her gün en az 3-4 saatini geçiren ben artık 15 günde bir girip oyunda olan arkadaşlarıma selam verip çıkıyorum.
Ne diyelim elinize sağlık. Yeni yaşınız hayırlı olsun.....
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Re: Gerçekler Acıdır İKV!

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

Kusura bakmayın ama , İKV ye maddiyat konusunda bir laf söylenemez. Emin olun en ucuz MMORPG oyunlarından birisi İKV. Başka bir oyun ile karşılaştırabilirim fakat forumda yasak diye biliyorum.

Aşağıda yaptığım 200TL'lik harcama , Oynadığım oyunda sadece 1 aylık kullanıma yetiyor. Bu da demek oluyorki , her ay bu oyuna 200TL yatırmak gerekiyor. 2 Senedir oynadığım bir oyundu 3 ay öncesine kadar.. (2 hafta içerisinde 400TL yatırdığımıda çok iyi hatırlıyorum.)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
bidakka
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen bidakka »

Esadullah yazdı:
Ne saçmalıyorsun acaba ?
Bırakın artık bu işleri bırakın! Yenilik yenilik.. Eskiden şöyleydi böyleydi unut gitsin.
Eski muhabbeti eskimedi mi artık? Yıl olmuş 2015...

Çok komik yahu! Eski videolara bakıyordun demek.. Ne güzel ...
Soruyorum nasıl bir kitle bu kadar bağımlı kalabilir? Nasıl bir şeydir ki bu, bu kadar insanı kendine bağımlı yapar ve her gün hayatından bir parça çalar...Yenilik yoksa sende yok olacaksın bu kadar basit.

Aklınızı başınıza devşirin adamım.

BunudaBanlayin yazdı:
Bu klavyesi güzel haklı...
Oyuna hiç para harcamadan bile oyunu oynayabilirsiniz...
İllegal yollar ile nasıl akçe satın alınabileceğini birisi çıkıp anlatır..

ve niceleri...

Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Bidakka isimli arkadaşım, konunun alıntı olduğunun farkındasındır inşeAllah?
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
Sora
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Sora »

Esadullah yazdı:Bidakka isimli arkadaşım, konunun alıntı olduğunun farkındasındır inşeAllah?
Farkındayız Meaşallah
Konularım

İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu

Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme

Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV

Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Auril »

merhabalar oncelikle yazdıklarınızda çok haklısınız eski gunler aklıma geldiğinde sadoce uzuluyoruz o sabaha kadar kestiğimiz kadim ler solucan icin 3 4 grup gidilmesi meranda dolasan insanlar vs vs simdilerde hepsi bir hayal den ibaret uzgunum
BunudaBanlayin yazdı:Kusura bakmayın ama , İKV ye maddiyat konusunda bir laf söylenemez. Emin olun en ucuz MMORPG oyunlarından birisi İKV. Başka bir oyun ile karşılaştırabilirim fakat forumda yasak diye biliyorum.

Aşağıda yaptığım 200TL'lik harcama , Oynadığım oyunda sadece 1 aylık kullanıma yetiyor. Bu da demek oluyorki , her ay bu oyuna 200TL yatırmak gerekiyor. 2 Senedir oynadığım bir oyundu 3 ay öncesine kadar.. (2 hafta içerisinde 400TL yatırdığımıda çok iyi hatırlıyorum.)
Resim

size gelecek olursak ikv aldığı parayı zerre kadar hak etmiyor ayrıca 1 ayda 200 tl bir oyuna yatırıcak bir insansan sana diyecek bi lafım yok :D artık insanlar oyun oynayarak para kazanıyorlar( lol, dota, twitch deki yayınlar) ve sen hala oyuna para yatırmaya devam ediyosun :D devam boyle
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Bu sözün doğrusu Gerçekler Acıdır değil, gerçekler acıtır dır. :ugeek:
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

BunudaBanlayin yazdı:Kusura bakmayın ama , İKV ye maddiyat konusunda bir laf söylenemez. Emin olun en ucuz MMORPG oyunlarından birisi İKV. Başka bir oyun ile karşılaştırabilirim fakat forumda yasak diye biliyorum.

Resim
bu kadar parayi oyuna yatırmak yerine tokiye yazılıp ev alabilirsin
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

Benim maddi durumum 2 hafta içerisinde bu miktarı keyfim ve zevkim için oyuna yatırmaya elveriyor. Bu fikirlerinizi karşınızdakinin yaşantısını öğrenmeden yapmazsanız sevinirim. Diğer türlü saçma bir hal alıyor..
Resim
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Auril »

O zaman banka hesap özetini buruya koyup şekil şukul yapma halinden mumnunsan sesini çıkarma ;)
auril & DoubleLift

“Genel Etkileşim” sayfasına dön