Yeni başlayanlar ve Bölgelere giremeyenler [Buraya]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
arzlodoss
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Yeni başlayanlar ve Bölgelere giremeyenler [Buraya]

Mesaj gönderen arzlodoss »

Gerceklet konusuyor bife anorlife xahsere kalsin destiyer. Su kisilerin eski isimlerini yaezana ne olduklari belirsiz brn tahmin ediyorum yakinda kim olduklarìni cikaracam ha bide dutsunu aramani bekliyoruz ozur filemek icin yapmadigin bisey degil nede olda nede olsa
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

Apple44 yazdı:
Barbarosxhizir yazdı:
xKABADAYI yazdı:
Barbarosxhizir yazdı:Tebrik ederim güzel düşünmüşsün Bu aralar girememekle beraber kendi krakterime giren arkadaşlarim var giremeyen arkadaş lar var ise gerek oyundan gerek forumdan benimle iletişime geçsinler loncadaki arkadaşlara söylerim
Sunucu :[/color] Meran
Krakter Adı :[/color] TANRININKIRBACI
Krakter Sınıfı: Büyücü

meranda herkes size küfür edıyor başkalarının emeğine göz dikecek kışıler loncanızda barındırıyorsunuz gelıp burda bide hayır sever ayakları yapmanız doğrumudur sizce o cüleyi kullanak istemiyorum çünkü kaldırılıyor önce oynadığın ortamı bı düzelle sonra gel burda bunları yaz meran genel etkileşimde sürekli size konu açılıp pano yönetici tarafından kapatılıyor neden bunlar sebebsiz değil

Dikkat edersen senin gibi tek amacı oyun olan oyun kapaninca amaçsız kalicak kisilerle muhatap olmaktan kaciniyorum herkes sovuyor dediğin kisiler bana abi diyordu bir bunyamin acar denen cocugunda ne oldugunu çok kisi biliyor zaten onda bile emegim var sovdukleri için kestik barismak istediler edilen kufurleri unutmadik kabul etmedik kesmeye devam ettik ve caresizlikten bir loncaya girdiler o loncayida kesmeye devam ettik ve su an çaresizlikten sovuyorlar ellerinden gelen o sikayet eder geceriz kesmeye devsm ederiz. Ayrıca hayir sever takinmama gerek yok klanimdaki herkesten gereken saygiyi ve guveni alıyorum bu konu seni alakadar etmez seni ilgilendiren tek sey oyuna girmek kesmek ve kesilmek ismini cismini bilmediğim birisin konuya zarar gelmemesi adina sana daha cevap vermeyecegim akıl yasitlarinla takil

Senin bünyamin üzerinde ne emeğin varmış çok merak ediyorum. Burada başkasının açtığı konuları kirtleticeğine ben senin üyenin ırkcılık yaptığı fotoğrafı atsam nasıl olur acaba. Kendin Harlem Shake loncası varken FReKiSS'e Zentiusxvoltaren'e Kingsley erkan ile beraber takılmıyormuydun gaffar için elinde tek kıyamet asa. :) Gelelim bu barış mevzusuna bizim tayfadan hiç kimse ama hiç kimse gelip size ilk pmyi atmadı bu 1. Diğer bi husus ise Berkanta oyundan pm atan sedat sana onlar bana ilk pm mi attı dedi :) Palavra sıkıcağınızda aranızdaki üyeleri hırsızları temizleyin :) xGaMuS BB III ödemez, Bilgiç Meteorit 1 çalar klandan bölgeden ben buyum ben şuyum şuna sahibim diyerek 3 gün blok yer. Daha buraya çok şey yazarım ama değmez biz oyunumuza savaşımıza bakarız. Konu dışında ileti yazdığım için kusura bakmayın. Sonuçta arkadaşlarımın ismi geçiyor herkes haddini bilsin acısı olan gitsin kendi sunucusunda ki kanala konu açsın

söylediklerinin tümünun yalan olduğunu ortaya koyabilirim ama değişecek birsey olmaz kendi yalanlarinizla mutlu ol.zaten azıcık kafan olsaydı konuyu kimin kirlettiği ni fark edebilirdin
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
AFRASiYAB
Sui Generis
Sui Generis

Mesaj gönderen AFRASiYAB »

Merhaba arkadaşlar;

Konudaki tartışmaya yönelik iletiler silinerek, tartışmaya dahil olan kişilere gerekli cezai işlem uygulanmıştır. Benzeri tutumu sürdürmemenizi önemle rica ederim.

Güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle, iyi forumlar.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular

Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
tedashii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen tedashii »

MUTEFEKKiR yazdı:Merhaba arkadaşlar;

Konudaki tartışmaya yönelik iletiler silinerek, tartışmaya dahil olan kişilere gerekli cezai işlem uygulanmıştır. Benzeri tutumu sürdürmemenizi önemle rica ederim.

Güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle, iyi forumlar.
Yeni bölge yokmu ?
WesTSooN
Kullanıcı avatarı
mstfmrt
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen mstfmrt »

Eminönünde yardımsever yok :D
Kullanıcı avatarı
Scalgar
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Scalgar »

Tılsım içinde yaparsanız bişeyler çok mutlu oluruz :D
Nothing
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

Selamlar, Eminönü sunucusuna geçiş yaptık kalbi temiz gönlü hoş insanlar ŞeRRuh diye sorarak ulaşabilirler.
Elimizden geldiği kadar ekip olarak yardımcı olmaya çalışırız. :)
migo
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen migo »

SeRRuh yazdı:Selamlar, Eminönü sunucusuna geçiş yaptık kalbi temiz gönlü hoş insanlar ŞeRRuh diye sorarak ulaşabilirler.

Öyle mi güzel haber şifacım ile çemberlitaşa girsem fena olmaz açıkçası :)
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

SeRRuh yazdı:Selamlar, Eminönü sunucusuna geçiş yaptık kalbi temiz gönlü hoş insanlar ŞeRRuh diye sorarak ulaşabilirler.
Aslm hayırlı olsun tekrardan
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

1 yıldır oyunu terketmiş biri olarak söylüyorum. Eminönün de yardım sever insan yoktu hasar 2000 + tılsım olsa dahi gruplara giremiyordum. Şimdiki durum nedir bilmiyorum ama cevaplara bakılırsa Eminönü sunucusunda değişen hiçbir şey yok.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön