59 Level [HER DİLDEN ÖNERİLER]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
COLTT
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: 59 Level [HER DİLDEN ÖNERİLER]

Mesaj gönderen COLTT »

Bu oyunu ancak 59 level kurtarır kurtarırsa.6 seneden fazla bir süredir level güncellemesi gelmiyor ve halen 49 gibi düşük bir seviyede,intihardır bu online bir rpg oyun için.Bu tarz oyunların asıl amacı çar kasmak,ikvde levelin hiçbir önemi yok,oyunu 8 senedir oynayan adam da 49 level,3 aylık oyuncu da.İtem desen 2-3 ay sonra o da eşit seviyeye geliyor.Herkes tekdüze bıçak sırtı itemler falan.Öyle grup bölgesi çıkararak falan olmaz,59 level şart ikvye.Hem eski oyuncuların çoğu geri döner.
Kullanıcı avatarı
aaasd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen aaasd »

arkadaşlar umut en büyük destekçimiz şu zamnalar oyun için elini bile kıpırdatmayan yönetime karşı .
umut ederek yazıyorum ve bir kaç mantık kurdum

bildiğiniz gibi tılsımlar levelsiz her leveldeki karakter için geçerli . işimize yarıyan sağlam tılsımların üretim malzemeleri ise büyük hol dediğimiz bölgede ve bu tılsım reçetelerinin yüzde 30 gibi bir kısmı ırk dediğimiz slotlardan cıkan xenotim

dediğim gibi her levelde işimize yarıyan tılsımlar yeni leveller ( 59 ) geldiğindede işimize yarıyacaktır. bu doğrultuda büyük holdeki slotlarda güçlendirilmek zorunda yani holdeki yaratıklar otomatikmen 59 level olucak belki yeni yetenekler bile eklenebilir kim bilir ? hatta bu yeni leveller gelir ise karakterlerimize yeni ve güçlü yetenekler ekleneceğinden bu yeteneklere yönelik yeni tılsım ve tılsım reçeteleride olucaktır ve bu yeni tılsım reçetelerini üretmek hol yeni geldiğindeki gibi zor olucağını tahmin ediyorum .

şöyle bi mantık kurarsak hole şuanki slotlar harici yeni slot geliceğini tahmine tmiyorum aynı şekilde yeni maden , materyalinde geliceğini sanmıyorum reçeteler ine xenotim , jadeit isteyeceğini varsayarsak yeni leveller geldiğinde şuan bir büyücünün bb3 tılsımla rahatça kestiği ırklar hayal olabilir akrep kestiğimize dua edebiliriz.

uzun lafın kısası yeni leveller gelirse büyük holde otomatikmen level atlayıp güçlenecektir. aksi durumda oyunun devamlılığı sağlanamaz.

bu mantıktan başka bir sonuç çıkıyor ki buda en çarpıcı olan. alışverişe 200 m den fazla koyma özrünü düzeltemeyen 2 kod değiştiremeyen yönetim
yeni level getirip holü geliştirmeye nitelikleri yetermi ? tartışma konusu kanımca oyun şuanki halinden bir adım öteye gitmez artık sondayız suan bekledikleri şey oyuncuların oyunu terketmeleri sonra oyunu kapatırız mantığındalar

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
Kullanıcı avatarı
KARADAVUTs
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen KARADAVUTs »

Güncellemeden önce Şu lagların bitmesi lazım.
Oyunda kimse yok ama yine lag var :evil:
K A R A D A V U T ş

UEFA EURO 2016 France
Kullanıcı avatarı
mstfmrt
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen mstfmrt »

Beyler artık oyuna yenilik gelmeyecek, herşey aynı kalıcak, gm lerin boş vaatlerine kanmayın ben kendim bizzat Mevlüt Dinç'e sordum bu oyuna yenilik gelmeyecek mi oyun çöküşte diye cevap şu 'Malesef oyun 9 yıldır sizin desteklerinizle ayakta ve artık hiçbir yeniliğin gelmeyeceğini düşünüyorum. Başka birinin sordugu soruda da cevabı ' Malesef artık yeni bölge yeni leveller yok, oyun sizlerin desteğiyle ayakta kalıyor.' ve bu arada Mevlüt Dinç oyunla alakasını kesti. Bu oyundan çok iyi cacık olur çünkü yönetimde bi sürü ''HIYAR'' var.
Kullanıcı avatarı
TriBaLEnFeKsYoN
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: <Eski ve Arkadaşları>
Discord: tribalenfeksyon22412

Mesaj gönderen TriBaLEnFeKsYoN »

Tek bir önerim var... Silah üretmek için Silahtar veya Zırhçı oluyoruz... Efsunlu materyalleri (Eldiven - Ceket v.s.) Malzeme (Gano-kızıl-ipek v.s.) haline dönüştürebilen bir tılsım olsun... adam taksın tılsımı malzemeyi reçete malzemelerine bölsün... bölme ihtimali %100 olmasın yok olma riski olsun... tılsım piyasayı canlandırır gereksiz malzemeleri materyale dönüştürmeyi sağlar...

Ama işte [DEV] bulmak lazım oyuna önce bir tane... İşin sıkıntılı kısmı orda =D [GM] bizim işi çözmez =D
Resim

Ne İtemler gördüm içinde adam yok;... Ne Adamlar gördüm üstünde İtem yok...

Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen 4thEspada »

Bu oyun Bitti arkadaşım diretme bak m1 m23 reel elımden cıkardım 29 set dızdım hatıra nıyetıne turnuva duzenlerım em atarım bıttı artık bu oyun 4 yıldır dem ustune dem vuruyorsunuz yok bıttı bıttı bıttı!!! anlayın artıık yahu etkınlıkten baska ne gördunuz ?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön