Çemberlitaş

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Çemberlitaş

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Bugün yıllardır uğraştığım amacıma ulaştım ve Çemberlitaş'a girdim. Bölgenin özellikle Migrat gibi düz bir şekilde gitmemesi çok hoşuma gitti. Migratta 10 adımda duvarlar tekrar ediyor, aynı yaratıklar geliyor sürekli bunun yanında çöp makineleri ve elektrikli alan şartelleri gibi değişik şeyler gördüm. Alanın bir labirent gibi değilde geniş bir yer olması onu diğer bölgelerden ayıran en büyük özelliği bence şu bölgeye girebilmek için 2 Çar kastım zaten öncekiler hariç sırf bölge için ve sonunda onca emeğime karşılık şifa karakterim ile içeri girebilme şansı buldum. İçeri girince heyecandan hatalar yapıp durdum zaten hatta grup lideri dedi ki 500,000 vermezsen atarım onu bile düşünemedim o an zaten ancak hol olmasaydı buraya giremezdim diye düşünüyorum Çünkü iyileştirmeyi yeterli bulmayorlar bu yüzden "Şifa Bilgisi 1" ve çok sayıda "İbn-i Sina Modeli İksir" alarak girdim. Kalfalar "Si Vis Pacem Para Bellum" (Gaffar Bey'in "Barış istiyorsanız savaşa hazır olun" sözüdür anlamı çıkışta gidip araştırdım :D) dedikleri zaman kendimi kaybedip ben de aynısını diyordum bununla birlikte şifacı ile kutup açmaya çalıştım gerçekten enterasan ama denedim basıyorum bb atıyor. Çok güzeldi :). Bir de X'e gittik fakat X çok daha kısa sürdü aslında bölgede 8-9 dakika durmamıza rağmen 120 kadar ss aldım ve ölürken benide öldürdü torba yerde kaldı çok büyük bir heyecanla yolu karıştırıp yol savaşçısına gitmedim en azından :mrgreen: sonuç olarak ben hariç herkese Zırh çıktı bende koleksiyonuma iki madalya daha eklemiş oldum.
Şimdi diyeceksiniz hangi mağaradaydın şimdiye kadar. savaşçı veya büyücü ile item basmadan içeri giremeyeceğimi eski grup bölgeleri sayesinde anladım. Arkadaşım vardı ortak kullanıyorduk hesabı diğer sunucuda şifacı açmıştı 877 şifayı güçlü sanıyordum ben Kenan'a Şifa gibi bir PM'ye "şifa" yazdığımda aldığım cevap direk "gel" oldu İşte o zaman anladım ve 8 ay kadar bir zamanda 1200 büyü şifalı karakter yaptım.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Üstadlar

Re: Çemberlitaş

Mesaj gönderen vahdet »

Senin adına sevindim.
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

bu kadar istekli olduğunu bilseydim bölge atman için merana cagirirdim h.o
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen WHiTexDeWiL »

Oyuna yeni bölge geldiği zaman ki gibi ilk heyecanı yaşamışsın. Keşke yönetim yeni seviye ve bölgeler getirse de özlediğimiz heyecanı bizlerde tekrar yaşasak. :)

Keyifli forumlar.
Kullanıcı avatarı
mstfmrt
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen mstfmrt »

Bi aralar büyücüler çok popülerdi, karakterimi de büyücü kurdum. 49 level yaptım kenan migrat falan filan Nucleus takılar ve zırhları düşürdüm. Bir arkadaş beni çemberlitaşa götüreceğini söylemişti. Ben de heyecanla Gözlük, iksir, büyü bozma (I) ve fiziksel bilgi (I) tılsımlarını aldım. Yeteneklerimi sıfırladım. Hasarım 994' tü. İlk gün arkadaşımla girmiştim. Çok güzeldi Yol savaşçısı ve x i kestik. Ve madalyalarıma yenilerini ekledim. Daha sonra birkaç kez daha girmeme rağmen bir şey düşmedi. Sonraki günlerde arkadaşlarımın desteği kesmesi üzerine kendi başıma ayakta durmaya çalıştım. Ama dizlerim kireçlendi düştüm. :D Şu an her gün saatlerce çemberlitaşın önünde beklememe rağmen hiçbir grup daveti gelmiyor. Daha sonra ben de anladım ''büyücüysen birşeyler üretmeden giremezsin'' yasasını. Ama sonra dedim ki 'Geleceği belli olmayan bir oyuna para yatırmaya değmez' :D ve artık bıraktım çemberlitaş' ın önünde beklemeyi milletten grup dilenmeyi. Artık tüm günümü yardıma muhtaçlara yardım ederek geçiriyorum. Eğer yardıma ihtiyacınız varsa ben hep buradayım.
Eminönü/Eaglex
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi

mstfmrt yazdı: Eminönü/Eaglex
Ben de bugün büyücüme kyo amfi ürettim büyücü için Zırh olduğuna bugüne kadar inanmıyordum onlarca kez Junon'a gitmeme rağmen sadece sarı takılar şifacıma ise arada iksir arada oksidant yüzük atıyordu şimdi ise zırhım var Kıyamet Amplifikatör 300 fiziksel hasar veriyor bu gerçekten harika bir şey... Ben İstanbul'a ilk kez bu oyun yüzünden gittim bu oyun yüzünden sevdim hem İstanbul'u hem ülkemi şimdi ki bölgeler bunlarla alakalı bile değil Çemberlitaş'a girdiğimde ise gruptan atılmamak için aşırı bir emek sarf ediyor heyecan ile listeyi takip ediyordum çünkü şifaydım X bitikten sonra gezerim derken acı bir şey oldu ve tekrar atmak için gruptan çıktılar sonrasında ise her zaman yaşadığım gruba çağırılıp gelince cevap vermeyen adamlar ile karşılaştım neymiş arkadaş bulmuşlar kaç sefer saatte ki çukurda ki arkadaşlarımı yalnız bırakıp büyük bir heyecan ile ÇT grubu buldum diye gidip geri çevrildim bunun haddi hesabı yok. En son ise daha üst derece bir ... İle karşılaştım konusu Kuklacı Genel Sohbette var. Benim kurduğum gruba aynı loncadan gelen iki kişi çıkın dediler ve çıktılar. İliski çıkınca herkes çıktı orada ki adam grubu kurdu benim ise pmlerime cevap vermedi benim yerime başka bir arkadaşını almış oysa ki yarım saatimi harcayıp herkesi ben toplamıştım. böyle kişiler sağolsun çok sefer büyük şeyler kaybetmeme sebep oldular ama ben çok iyi insanlar ile de tanıştım bunlar genellikle RoA'dan arkadaşlar oysa ki forumda herkesin sevdiği kişiler oyunda aynı şekilde değiller. Bunun bir oyun olduğunu unutup gitmişler ne diyebilirim ki benim burada dediğimi kimse takmaz zaten öyle sözü dinlenecek birisi de değilim daha çt'yi bir kere görmüşüm burada laf yapıyorum bunu da fark ettim...
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi

Bunun bir oyun olduğunu unutup gitmişler ne diyebilirim ki benim burada dediğimi kimse takmayacak. Zaten öyle sözü dinlenecek birisi de değilim daha çt'yi bir kere görmüşüm burada laf yapıyorum bunu da fark ettim...
[/
Forumu meşgul ettiysem özür dilerim...
Kullanıcı avatarı
mstfmrt
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen mstfmrt »

TOLGARDA yazdı:
Bunun bir oyun olduğunu unutup gitmişler ne diyebilirim ki benim burada dediğimi kimse takmayacak. Zaten öyle sözü dinlenecek birisi de değilim daha çt'yi bir kere görmüşüm burada laf yapıyorum bunu da fark ettim...
[/
Forumu meşgul ettiysem özür dilerim...
Estağfurullah :) ben boyle oyunla ilgili hikayeleri hep can havliyle dinler/okurum bu yazin da oyle bir yazi olmus ellerine saglik okuyunca kendi carim aklima grldi duygulandim ama met 1 aldik artik hayirlisi bakalim :)
Kullanıcı avatarı
kordugum
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kordugum »

Oyunu halen bu tutkularla oynayan insanları görmek şaşırtıcı hakkaten.
Kullanıcı avatarı
wonka
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen wonka »

Bu iletini okuyunca benimde aklıma ilk çemberlitaş tecrübem geldi.O tutkuyu bir daha bu oyunda bulabilir miyiz ondan emin değilim.
WONKA
WANCHOPE
GINSENG

“Genel Etkileşim” sayfasına dön