SyLaRGray'in Kıyamet Günlüğü - Kuklacı

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
HollyShit
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

SyLaRGray'in Kıyamet Günlüğü - Kuklacı

Mesaj gönderen HollyShit »

Sunucu : Kuklacı
Karakter Adı : SyLaRGray
Tarih : 08.07.2015

Uzun bir aradan sonra tekrar karakterimle buluşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Daha önce karakter amcama aitti. Ondan sonra vasiyeti devraldım ve artık karakteri geliştirme görevi bana düştü.

SyLaRGray karakterimin ilk hali altta görüldüğü gibi ;

Resim

Zamanla karakterimi geliştirdim ve şuan ki halini seninle paylaşıyorum günlüğüm.

Eski Günlük

Resim

Kısa bir süre sonra da Meteorit 2 (II) tılsımımı ürettim :) . Artık sıra da Gaffar Bey'le yüzleşmek vardı. Onlarca denemem hiç sonuç vermemişti. Ta ki 14. zaferime kadar!

İlk eşya olarak Cehennem Pantolon almıştım. Peşinden Stuart Efendi ise Transformatör Zırh'ımı verdi. Hemen sonrar tekrar Transformatör Pantolon'umu alıp pantolon setimi tamamlamış oldum :) .

Resim

218. Gaffar görevimi tamamladığımda aldığım ilk eşya Cehennem Asa ve Hidrojen olmuştu ve gerçekten çok sevinmiştim. Gaffar Bey'den ilk aldığım eşyaydı bu asa.

Resim

Aldığım asa sonrasında etkinlik haberini aldım. Paçaları sıvayıp kabadayı moduna geçerek, etkinlik salonuna ışınlanmayı bekledim.

Resim

Etkinlikteki kişileri biraz güldürmek için sohbette ilginç yazılar yazdım :) .

Resim

Resim

Uzun zaman sonra arkadaşlarımla Kenan'a girdik ve vakit geçirdik. Xxserserixx'nin :"Ben hepsini toplayıp keserim sen merak etme." demesi üzerine oturup grup bölgesinde düşmanların temizlenmesini bekledim. Motorin'i toplam 7 8 defa öldürmeyi denedik fakat sürekli bize "Yanacaksın!" dedi ve öldük :D .

Resim

Yıllar sonra Motorin'den aldığım tek eşya madalya olmuştu.

Tabii ki Kenan'ı kesmeden çıktık :) .

Resim

Biraz Eminönü'nde dolaşmak istedim. İlk gördüğüm Lodos'a saldırarak gücümü ispat etmeye çalıştım. Depar yeteneğiyle üstüme doğru koşmaya başladı ve zekamı kullanarak onu ağaç etrafında koşmaya zorladım. Kesmeye yaklaşmıştım ki son anda Durdurma yeteneği kullandı. Malesef gücümün yetersiz olduğunu anlamıştım.

Resim

Bir süre sonra tekrar Kenan'a girmeye karar verdik. Xxserserixx'nin yanı sıra 2 kişiyi daha almıştık. Ryan ve Sürgünaşk.
Ryan oyunu uzun süre önce bırakmış ve grup bölgelerindeki görevlerini almamıştı. Hem ona yardımcı olmuştuk hem de keyifli bir vakit geçirmiş olduk. Sürgünaşk karakterinde ise başka bir arkadaşımız vardı. O da şifayı ilk defa kullanıyordu ve Kenan'da biraz zorlandık. Çok sürmeden yapması gerekeni öğrendi ve Kenan'ı kestik.

Toplam 2 defa Sığınak'lara girdik. Tank grup bölgelerine 3. defa girdiğini belirtmişti ve Kenan'ın Gücü kolye ile Evocati'nin Koruması eşya düşürmüştü. Gerçekten onun adına çok sevinmiştim :) .

Resim

Hepsinin ardından Çemberlitaş'ın yolunu tuttum. Loncadan arkadaşlarım "Tüm bölgeyi temizleyelim." dedi ve Yol Savaşçısı için harekete geçtik.

Resim

Yol Savaşçısı öldükten sonra Teşkilat beni sadece madalya ile ödüllendirdi. Peşinden GBM-X'te de aynı şekilde, Teşkilat yüzümü güldürmedi.

Resim

En son Stuart Efendi, Semiha Hanım ve Gaffar Bey'i denedik fakat 5 adet şeften hiç birisi bana eşya vermedi.
Sanırım şanssızlığım bugün canımı yakacak günlüğüm.

Keyifli forumlar.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Kullanıcı avatarı
AlperenARAR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Re: SyLaRGray'in Kıyamet Günlüğü - Kuklacı

Mesaj gönderen AlperenARAR »

Güzel bir başlangıç olmuş , devamını getirmen dileği ile...
Kullanıcı avatarı
HollyShit
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Sunucu : Kuklacı
Karakter Adı : Hygeia
Tarih : 09.07.2015

Büyücünün can alan ellerinden uzaklaşıp, can veren ellere yani şifacılığa soyundum artık. Yıllarca kan dökülen topraklarda, çığlıkların yankılandığı koridorlarda ve geriye kalan tüm mahlukat yerlerinde! Şifa Yurdu'nun en değerli ustalarından Hygeia, artık sizler için kadim kudretini harcayacak!

Resim

Resim

Resim

Eminönü'nde yaratıkların canını alırken torbalardan birinde
Örs Kütleli Civatalı Gürz Reçetesi gördüm ve daha rahat mahlukat kesebilmek için bunu üretmem gerektiğini fark ettim. Üstüne üstlük yardım istediğim jPSartre bana 3 tane de işlenmiş gümüş vermişti.

Resim

Azul'la karşılaşmak için Antrepo'ya girmiştim. Agah Bey'in vereceği mükafat şimdiden gözümü kamaştırıyordu.
Azul'a yaklaşık 30 dakika kadar karşı koymaya çalıştım fakat ne zehrim ne de gürzüm bana yardımcı olabilmişti. Tam umudumu yitirmişken gizemli kişi
Alayınınağasıx geldi ve bir yıldırım patlamasıyla Azul'un bedenini yere serdi. Gerçekten ne olduğunu hiç anlamamıştım. Şaşkınlık içinde Agah Efendi'ye doğru koşmaya başladım.

Resim

Bu oyunda en sevdiğim eşya olan
"Yaban Mantarlı Adalı Emsali Yakın Ay (Asa)" sonunda envanterimdeydi. Gerçekten çok mutlu olmuştum.

Resim

Yeni asamı alır almaz hemen Jandarma Ali'nin yanına koştum ve görevlerimi aldım. Mısır Çarşı'sının arka tarafını engerekler ve kobralar basmış. Hemen gidip asamı onların üstünde denemeye başladım. Tam yılanların arasında sıkışmışken o gizemli kişi tekrar gelip, yılanları bir yıldırım büyüsüyle daha kızarttı.

Resim

Resim

Zaman ilerlemiş, Arzuhalci'nin bana verdiği görevleri başarıyla yerine getirmiştim. Sıra Philetheos ile yüzleşmekteydi. Gücümün yetmeyeceğini bildiğim için hemen yardımcı olacak birilerini aramaya başlamıştım. 4 5 adet mesaj gelmişti yardıma gelebilirim diye. Hepsine teşekkür ettim ve beklemeye başladım. O sırada
NetWoRKeR geldi ve hemen grup daveti attı. Her görevimde bana yardıma koşan NetWoRKeR'a da buradan teşekkürlerimi iletiyorum. Philetheos öldüğünde aniden seviye atlamıştım. Üstüne üstlük tecrübe puanım da %100'e ulaşmıştı. Tek sefer 2 seviye atlamıştım ve gerçekten çok mutlu olmuştum.

Resim

Resim

İnat Kıran adlı şaheser silahımı alıp hemen gücümü test etmek için Kuklacı'nın Seçilmişi'ne gittim ve gücümü test ettim.

Kudretli zehirim ve asidim sayesinde Kuklacı'nın Seçilmiş'ini yere serdim!

Resim

Kan Örümceği görevimi yaparken yardım isteyen Lodos Klanı üyesi bir nefere denk geldim. Kitabe görevini yapabilmek için yardımımı istedi ve seve seve yardım ettim. Önce ben indim ve etrafı temizledim. Sonra da görevi rahatça yapabilmesi için ufak bir taktik verdim.

Resim

Gün sonunda Plus Paket - Ramazan Paketi ve %50 Tecrübe Puanı arttırıcı ürün sayesinde 43. seviyeye ulaşmıştım. Bakalım yarın bizi neler bekliyor :) .

Not : Günlük 1 gün geriden gelmektedir. Gece 2'ye kadar aktif olduğum için iletilerin karışmaması adına böyle bir taktik uygulamaktayım.

Keyifli forumlar.
Kullanıcı avatarı
ARON
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ARON »

Selam,
Çok iyi bir başlangıç olmuş HollyShit eski yazılarını da göz önünde bulundurarak bu günlüğünü de çok beğendim ve sürekli takip edeceğim,mürekkebin hiç bitmesin. ;)

Şunu da söylemeden geçemeyeceğim şu oyunu hep sizinle beraber oynama isteğim olmuştu. :)
O araştırmaları sizinle sabahtan akşama kadar yapmak isteğimde olmuştu. :)

İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda;Esvedibihak(49) isimli Savaşçı ve Şifacı karakterlerim bulunmaktadır.Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
Zaman insanları değil, daldaki armutları olgunlaştırır.
Kullanıcı avatarı
HollyShit
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

ARON yazdı:Selam,
Çok iyi bir başlangıç olmuş HollyShit eski yazılarını da göz önünde bulundurarak bu günlüğünü de çok beğendim ve sürekli takip edeceğim,mürekkebin hiç bitmesin. ;)

Şunu da söylemeden geçemeyeceğim şu oyunu hep sizinle beraber oynama isteğim olmuştu. :)
O araştırmaları sizinle sabahtan akşama kadar yapmak isteğimde olmuştu. :)

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim :) . Elimden geldiğinde İKV'de bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Hala görev metni topluyorum. Şifacıyı kasmamın amacı da bu bir bakıma. Son olarak Kelle Avcısı görevi ve sonrası kaldı. Onlardan sonra güzel döküman çıkaracağım karşınıza :) . Tek başıma sürekli bir şeyler kovalamak biraz yorucu oluyor. Bu yüzden bayağı zorlanıyorum.

Metin çevirileri, çivi yazıları, görev metinleri, hikayeler falan derken bir ara kayboldum kendi benliğimden.

Takibe devam, yakında güzel şeylerle karşınızda olacağım :).
Kullanıcı avatarı
ARON
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ARON »

HollyShit yazdı: Tek başıma sürekli bir şeyler kovalamak biraz yorucu oluyor. Bu yüzden bayağı zorlanıyorum.
Neden bir ekip oluşturmayı düşünmüyorsun çok iyi hatırlıyorum önceden bu konular hakkında çok iyi araştırmalar yapan bir ekip vardı bende içlerinde idim ama son zamanlara denk gelmişti benim aralarına katılmam bir süre sonra hepsi oyunu bırakmıştı.Şuan bende oynamıyorum oyunu başka bir platformdayım ama eğer şöyle araştırmaları daha çok önemsemeyi düşünüyor isen ekip kurmanı ve bende tekrar oyuna gelirim..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda;Esvedibihak(49) isimli Savaşçı ve Şifacı karakterlerim bulunmaktadır.Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
Zaman insanları değil, daldaki armutları olgunlaştırır.
Kullanıcı avatarı
HollyShit
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Skype adresimi eklersen bu konu hakkinda konusabiliriz :) . Pazartesi gunu cevrimici olurum dokumanlari paylasilirim. Ona gore hem bu hikaye olaylari icin hem de aklimda olan gizli calismalar icin fikir paylasimi yapabiliriz.

Ayriyetten pazar gunleri sahsi islerim oldugu icin gunlugumu yayinlayamadim. Pazartesi gunu gerekli eklemeleri yapicam.

Keyifli oyunlar.
Kullanıcı avatarı
firaridadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Voice of Voiceless

Mesaj gönderen firaridadas »

HollyShit yazdı:Skype adresimi eklersen bu konu hakkinda konusabiliriz :) . Pazartesi gunu cevrimici olurum dokumanlari paylasilirim. Ona gore hem bu hikaye olaylari icin hem de aklimda olan gizli calismalar icin fikir paylasimi yapabiliriz.

Ayriyetten pazar gunleri sahsi islerim oldugu icin gunlugumu yayinlayamadim. Pazartesi gunu gerekli eklemeleri yapicam.

Keyifli oyunlar.
Ne zamandır sabırsızlıkla beklediğim Holyshit çalışmalarına bir yenisi eklenecek senırım. Gözlerim yollarda :D Bide şu aklındaki gizli çalışmaları paylaşırmısın :D Severek okuyoruz :)
Kullanıcı avatarı
kerimcan123
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen kerimcan123 »

Hala senden gelecek ufak bir spoiler bekliyorum
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
firaridadas