Karakter Adı : SyLaRGray
Tarih : 08.07.2015
Uzun bir aradan sonra tekrar karakterimle buluşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Daha önce karakter amcama aitti. Ondan sonra vasiyeti devraldım ve artık karakteri geliştirme görevi bana düştü.
SyLaRGray karakterimin ilk hali altta görüldüğü gibi ;

Zamanla karakterimi geliştirdim ve şuan ki halini seninle paylaşıyorum günlüğüm.
Eski Günlük

Kısa bir süre sonra da Meteorit 2 (II) tılsımımı ürettim
İlk eşya olarak Cehennem Pantolon almıştım. Peşinden Stuart Efendi ise Transformatör Zırh'ımı verdi. Hemen sonrar tekrar Transformatör Pantolon'umu alıp pantolon setimi tamamlamış oldum

218. Gaffar görevimi tamamladığımda aldığım ilk eşya Cehennem Asa ve Hidrojen olmuştu ve gerçekten çok sevinmiştim. Gaffar Bey'den ilk aldığım eşyaydı bu asa.

Aldığım asa sonrasında etkinlik haberini aldım. Paçaları sıvayıp kabadayı moduna geçerek, etkinlik salonuna ışınlanmayı bekledim.

Etkinlikteki kişileri biraz güldürmek için sohbette ilginç yazılar yazdım

Uzun zaman sonra arkadaşlarımla Kenan'a girdik ve vakit geçirdik. Xxserserixx'nin :"Ben hepsini toplayıp keserim sen merak etme." demesi üzerine oturup grup bölgesinde düşmanların temizlenmesini bekledim. Motorin'i toplam 7 8 defa öldürmeyi denedik fakat sürekli bize "Yanacaksın!" dedi ve öldük

Yıllar sonra Motorin'den aldığım tek eşya madalya olmuştu.
Tabii ki Kenan'ı kesmeden çıktık

Biraz Eminönü'nde dolaşmak istedim. İlk gördüğüm Lodos'a saldırarak gücümü ispat etmeye çalıştım. Depar yeteneğiyle üstüme doğru koşmaya başladı ve zekamı kullanarak onu ağaç etrafında koşmaya zorladım. Kesmeye yaklaşmıştım ki son anda Durdurma yeteneği kullandı. Malesef gücümün yetersiz olduğunu anlamıştım.

Bir süre sonra tekrar Kenan'a girmeye karar verdik. Xxserserixx'nin yanı sıra 2 kişiyi daha almıştık. Ryan ve Sürgünaşk.
Ryan oyunu uzun süre önce bırakmış ve grup bölgelerindeki görevlerini almamıştı. Hem ona yardımcı olmuştuk hem de keyifli bir vakit geçirmiş olduk. Sürgünaşk karakterinde ise başka bir arkadaşımız vardı. O da şifayı ilk defa kullanıyordu ve Kenan'da biraz zorlandık. Çok sürmeden yapması gerekeni öğrendi ve Kenan'ı kestik.
Toplam 2 defa Sığınak'lara girdik. Tank grup bölgelerine 3. defa girdiğini belirtmişti ve Kenan'ın Gücü kolye ile Evocati'nin Koruması eşya düşürmüştü. Gerçekten onun adına çok sevinmiştim

Hepsinin ardından Çemberlitaş'ın yolunu tuttum. Loncadan arkadaşlarım "Tüm bölgeyi temizleyelim." dedi ve Yol Savaşçısı için harekete geçtik.

Yol Savaşçısı öldükten sonra Teşkilat beni sadece madalya ile ödüllendirdi. Peşinden GBM-X'te de aynı şekilde, Teşkilat yüzümü güldürmedi.

En son Stuart Efendi, Semiha Hanım ve Gaffar Bey'i denedik fakat 5 adet şeften hiç birisi bana eşya vermedi.
Sanırım şanssızlığım bugün canımı yakacak günlüğüm.
Keyifli forumlar.