2015 GameX Fuarı!
Re: 2015 GameX Fuarı!
keşke bir fuar yapılsada fuara gelecek çoluk çocuğa verilecek güzel cevaplarım olacak özellikle klavye erkeklerine
Benim kişisel görüşüm bu yıl İKV fuara katılmazsa bu oyunun geleceği için endişe etmemiz yersiz değildir
showmaster yazdı:Valla katılsın veya katılmasın Game-X fuarları her zaman çok güzel geçiyor geçen sene katılmamasına ragmen sunucudan bi kaç arkadaşla buluşmuştuk ve güzel vakit geçirmiştik . Eger yine katılım olmazsa gelebilecek arkadaşlar gelir yine İKV ciler olarak bi tarafta toplanır muhabbet ederiz . Zaten stand açtıklarında da pek bi aktivite olmuyor yarışma oluyo kazanana 1000 akçe felan . Öneridir özellikle Tılsım sunucusundan katılım gösterecek olursa ulaşabilirler
Geçen seneki Fuardan ufak bir kare
Şu soldan 1.ci cocuk la ortadaki yanı soldan 3.cocuka nerden ulasabılırım
Tam takım hem de..mobilsorun yazdı:Forum tayfası da katılabilir mi acaba buluşmanıza

- showmaster
- FareAdam Düşmanı
[/i][/b]4thEspada yazdı:showmaster yazdı:Valla katılsın veya katılmasın Game-X fuarları her zaman çok güzel geçiyor geçen sene katılmamasına ragmen sunucudan bi kaç arkadaşla buluşmuştuk ve güzel vakit geçirmiştik . Eger yine katılım olmazsa gelebilecek arkadaşlar gelir yine İKV ciler olarak bi tarafta toplanır muhabbet ederiz . Zaten stand açtıklarında da pek bi aktivite olmuyor yarışma oluyo kazanana 1000 akçe felan . Öneridir özellikle Tılsım sunucusundan katılım gösterecek olursa ulaşabilirler
Şu soldan 1.ci cocuk la ortadaki yanı soldan 3.cocuka nerden ulasabılırımbileniniz varmı ? forum hesapları oyun nıcklerı nedır acaba cok tanıdık gelıyorlar
Soldan saga Erkan(oyunu oynamıyor eglencesine geldi)-OğuzhanSen (Oğuzhan)- Showmaster (Ben nickler imzada)-Atx - Mertking (Mert) - Cazanovaq (Barış)
Ordakilere cocuk diyenleride bu sene bekleriz
showmaster yazdı:[/i][/b]4thEspada yazdı:showmaster yazdı:Valla katılsın veya katılmasın Game-X fuarları her zaman çok güzel geçiyor geçen sene katılmamasına ragmen sunucudan bi kaç arkadaşla buluşmuştuk ve güzel vakit geçirmiştik . Eger yine katılım olmazsa gelebilecek arkadaşlar gelir yine İKV ciler olarak bi tarafta toplanır muhabbet ederiz . Zaten stand açtıklarında da pek bi aktivite olmuyor yarışma oluyo kazanana 1000 akçe felan . Öneridir özellikle Tılsım sunucusundan katılım gösterecek olursa ulaşabilirler
Şu soldan 1.ci cocuk la ortadaki yanı soldan 3.cocuka nerden ulasabılırımbileniniz varmı ? forum hesapları oyun nıcklerı nedır acaba cok tanıdık gelıyorlar
Soldan saga Erkan(oyunu oynamıyor eglencesine geldi)-OğuzhanSen (Oğuzhan)- Showmaster (Ben nickler imzada)-Atx - Mertking (Mert) - Cazanovaq (Barış)
Ordakilere cocuk diyenleride bu sene bekleriz
Hahayy erkanada öğret ben kulturde arkanızda oturupda sınıf degıstıren cocuk hatırladınmı )) bak ıyıdenk geldı
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
LatveriA yazdı:Tam takım hem de..mobilsorun yazdı:Forum tayfası da katılabilir mi acaba buluşmanıza![]()
Bu mesajın ardından hâla ikv katılmayacak diyenleri de görelim :roll:
Fuar yapmayı sizden öğrenecek değiliz.Bekara karı boşamak KOLAAAAY sen önce işi yap işi.LatveriA yazdı:Tam takım hem de..mobilsorun yazdı:Forum tayfası da katılabilir mi acaba buluşmanıza![]()
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Alem adamsin bu sözün sahibinin hitabeti gerçekten çok iyiDawnguard yazdı:Fuar yapmayı sizden öğrenecek değiliz.Bekara karı boşamak KOLAAAAY sen önce işi yap işi.LatveriA yazdı:Tam takım hem de..mobilsorun yazdı:Forum tayfası da katılabilir mi acaba buluşmanıza![]()

Konuyu tekrar gündeme getirmek adına cevap veriyorum daha önce GameX fuarları hep Eylül'de belli oldu bu sene yönetimin bu saatte bunun hakkında bir cevap verebileceğini sanmıyorum ve Nerull cevabı fake.DuMaNisTT yazdı:Sparineus yazdı:Bu sene ki GameX fuarı tarihleri açıklanmış.3 Aralık 2015, Perşembe - 6 Aralık 2015, Pazar tarihlerinde Saat 09:00 - 18:00 arasında olacak fuara sizce İKV katılır mı? Geçen sene ki fuarı es geçmişti yönetim ve buyük bir tepki almıştı.Şİmdi ise bu soruyu onlara sorduğumuzda büyük ihtimal söylemeyecekler.Sizce İKV Bu sene ki fuara katılmalı mı ? Katılmasını ister miydiniz,eğer katılırsa ise nasıl bir bölge beklentini var ? Şahsen ben Kuklacı eklentisinin geleceğini düşünüyorum.''Kuklacının Sırrı'' gibi bir şey olabilir bölge adı.Büyük Hol bölgesinde ki Kuklacı izlerini de biliyoruz.Hol'ün devamı gelir diye düşünüyorum,ya da Kissless gelir.Sizler ne düşünüyorsunuz?
İkv katılacak![]()
Are you ready ? Coming Soon. :geek: