2015 GameX Fuarı!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
WW55WW
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Kıng

Re: 2015 GameX Fuarı!

Mesaj gönderen WW55WW »

keşke bir fuar yapılsada fuara gelecek çoluk çocuğa verilecek güzel cevaplarım olacak özellikle klavye erkeklerine
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

Benim kişisel görüşüm bu yıl İKV fuara katılmazsa bu oyunun geleceği için endişe etmemiz yersiz değildir
Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen 4thEspada »

showmaster yazdı:Valla katılsın veya katılmasın Game-X fuarları her zaman çok güzel geçiyor geçen sene katılmamasına ragmen sunucudan bi kaç arkadaşla buluşmuştuk ve güzel vakit geçirmiştik . Eger yine katılım olmazsa gelebilecek arkadaşlar gelir yine İKV ciler olarak bi tarafta toplanır muhabbet ederiz . Zaten stand açtıklarında da pek bi aktivite olmuyor yarışma oluyo kazanana 1000 akçe felan . Öneridir özellikle Tılsım sunucusundan katılım gösterecek olursa ulaşabilirler

Geçen seneki Fuardan ufak bir kare :)
Resim

Şu soldan 1.ci cocuk la ortadaki yanı soldan 3.cocuka nerden ulasabılırım :D bileniniz varmı ? forum hesapları oyun nıcklerı nedır acaba cok tanıdık gelıyorlar
LatveriA
Dev Ana'nın Gözdesi
Dev Ana'nın Gözdesi

Mesaj gönderen LatveriA »

mobilsorun yazdı:Forum tayfası da katılabilir mi acaba buluşmanıza :P
Tam takım hem de.. 8-)
Resim
Kullanıcı avatarı
showmaster
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen showmaster »

4thEspada yazdı:
showmaster yazdı:Valla katılsın veya katılmasın Game-X fuarları her zaman çok güzel geçiyor geçen sene katılmamasına ragmen sunucudan bi kaç arkadaşla buluşmuştuk ve güzel vakit geçirmiştik . Eger yine katılım olmazsa gelebilecek arkadaşlar gelir yine İKV ciler olarak bi tarafta toplanır muhabbet ederiz . Zaten stand açtıklarında da pek bi aktivite olmuyor yarışma oluyo kazanana 1000 akçe felan . Öneridir özellikle Tılsım sunucusundan katılım gösterecek olursa ulaşabilirler

Resim

Şu soldan 1.ci cocuk la ortadaki yanı soldan 3.cocuka nerden ulasabılırım :D bileniniz varmı ? forum hesapları oyun nıcklerı nedır acaba cok tanıdık gelıyorlar
[/i][/b]

Soldan saga Erkan(oyunu oynamıyor eglencesine geldi)-OğuzhanSen (Oğuzhan)- Showmaster (Ben nickler imzada)-Atx - Mertking (Mert) - Cazanovaq (Barış)
Ordakilere cocuk diyenleride bu sene bekleriz
Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen 4thEspada »

showmaster yazdı:
4thEspada yazdı:

Resim

[/i][/b]

Soldan saga Erkan(oyunu oynamıyor eglencesine geldi)-OğuzhanSen (Oğuzhan)- Showmaster (Ben nickler imzada)-Atx - Mertking (Mert) - Cazanovaq (Barış)
Ordakilere cocuk diyenleride bu sene bekleriz

Hahayy erkanada öğret ben kulturde arkanızda oturupda sınıf degıstıren cocuk hatırladınmı )) bak ıyıdenk geldı
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

LatveriA yazdı:
Tam takım hem de.. 8-)

Bu mesajın ardından hâla ikv katılmayacak diyenleri de görelim :roll:
Kullanıcı avatarı
Dawnguard
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Companions

Mesaj gönderen Dawnguard »

LatveriA yazdı:
Tam takım hem de.. 8-)
Fuar yapmayı sizden öğrenecek değiliz.Bekara karı boşamak KOLAAAAY sen önce işi yap işi.
Resim
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

Dawnguard yazdı:
LatveriA yazdı:
Tam takım hem de.. 8-)
Fuar yapmayı sizden öğrenecek değiliz.Bekara karı boşamak KOLAAAAY sen önce işi yap işi.
Alem adamsin bu sözün sahibinin hitabeti gerçekten çok iyi :) bence yinede katılmayacaktır.
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

DuMaNisTT yazdı:
Sparineus yazdı:Bu sene ki GameX fuarı tarihleri açıklanmış.3 Aralık 2015, Perşembe - 6 Aralık 2015, Pazar tarihlerinde Saat 09:00 - 18:00 arasında olacak fuara sizce İKV katılır mı? Geçen sene ki fuarı es geçmişti yönetim ve buyük bir tepki almıştı.Şİmdi ise bu soruyu onlara sorduğumuzda büyük ihtimal söylemeyecekler.Sizce İKV Bu sene ki fuara katılmalı mı ? Katılmasını ister miydiniz,eğer katılırsa ise nasıl bir bölge beklentini var ? Şahsen ben Kuklacı eklentisinin geleceğini düşünüyorum.''Kuklacının Sırrı'' gibi bir şey olabilir bölge adı.Büyük Hol bölgesinde ki Kuklacı izlerini de biliyoruz.Hol'ün devamı gelir diye düşünüyorum,ya da Kissless gelir.Sizler ne düşünüyorsunuz?

İkv katılacak ;)
Are you ready ? Coming Soon. :geek:
Konuyu tekrar gündeme getirmek adına cevap veriyorum daha önce GameX fuarları hep Eylül'de belli oldu bu sene yönetimin bu saatte bunun hakkında bir cevap verebileceğini sanmıyorum ve Nerull cevabı fake.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön