İnsanlarla dalga geçmeyi bırakın

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
XCEZAX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Academy Of War

Re: İnsanlarla dalga geçmeyi bırakın

Mesaj gönderen XCEZAX »

Eviren yazdı:Merhaba arkadaşlar,

İstanbul Kıyamet Vakti oyuncusu her zaman bu tarz konularda duyarlı ve ilgili davranış sergileyerek, diğer oyunlardaki oyuncu kitlelerine oranla farklılığını ortaya koymuştur. Öncelikle, adalet konusunda göstermiş olduğunuz ilginin ve vermiş olduğunuz savaşın her zaman bu denli şiddetli olmasını temenni eder, hassasiyetiniz için teşekkür ederiz.
Daha önce forum yetkilisi arkadaşımız tarafından verilen cevapta da belirtildiği üzre, forum kanalları üzerinden bu ve benzeri konularda yardımcı olamıyoruz. Fakat görüyorum ki genel anlamda açıklığa kavuşturulması gereken bazı noktalar var.
Sizlerin de bildiği gibi, İKV'de ceza sürelerinin artarak çoğaldığı bir sistem var. Bu sistem doğrultusunda oyuncuya sıradaki cezası uygulanır. Sizlerin deyimiyle "küçük bir küfre" 5 gün ban cezası da denk gelebilir, "büyük bir küfre" 5 gün susturma cezası da... Bu durum oyuncunun ceza geçmişiyle doğrudan alakalıdır. Zaten neticeye bakacak olursak, rahatsız edici davranışın büyüğü küçüğü olamaz.
Bazı kesimler tarafından yaygın olarak yanlış bilinen bir konu var, ceza kaldırmak/açtırmak. Bu işlem sandığınız kadar basit değil arkadaşlar. Kimse tanıdığı aracılığıyla ceza açtırabilecek yetkiye veya ayrıcalığa sahip değil. Daha önce de belirtmiştik, her birim denetim altında, böyle bir olayın (nedensiz yere ceza kaldırma) açığa çıkmaması imkansız. Kaldı ki ceza kaldırma işleminin, özellikle cezayı uygulayan yetkiliye doğurduğu önemli sonuçlar da mevcut. Ceza kaldırma işlemi, sadece ve sadece, ceza itiraz birimine yapılan başvuruda, itiraz eden kişi haklı bulunursa uygulanabilir. Bu hususta, her söylenen söze inanmamanızı rica ederiz. Zira her söze bakacak olsaydık, İKV çoktan kapanmıştı değil mi? :)
Aklınızda kalan soru işaretleri için forumu değil, 'İletişim/Destek Formu'nu kullanmanızı rica ederiz. Forum kanalları üzerinden yapabileceğimiz açıklama bunlarla sınırlıdır.

Bilginize.
Öncelikle diğerlerine nazaran yapmış olduğun bu yapıcı konuşmadan dolayı teşekkür ederek cümleme başlamak istiyorum;
Ben bu forumu yada bu oyunu 1 yıldır kullanmıyorum oynamıyorum senelerdir varım kuralları çok çok iyi bilirim.Cezaların katlanarak artması sisteminide biliyorum benim buna bi itirazım yok itirazım olan şey o zaman birisi haşa kitaba Allah'a küfür etse yada PKK,terör örgütleri sloganları atıp dursa 3 gün 5 gün 7 gün 15 gün susturulma alması saçma.Her insan kendini frenleyemediği yerde küfür edebilir ama belli bir sınır içerisinde o sınırı aştığı takdirde daha büyük bir ceza gerektirir.Ben her zaman hakkımı savunan birisiyim forum üzerinden şikayetlerin dile getirilmeyeceğinide gayet iyi biliyorum bundan önceki geçmişime bakıldığında buna benzer bi konu bulamazsınız fakat Destek'den gelen kalıp ve yarım yamalak laflar cümlelerden bıktım.Zaten 3 tane ticket atıyorsak 1 ine zor cevap geliyor.
Ayrıca bir diğer konu blok açtırılmaması.Kardeşim burayı bi geçelim istersen ben çok kişi biliyorum süresiz blok alıpda bi yerlere gelen bu konuyu fazla deşmeyelim.Bu kişi neye dayanarak o zaman böyle diyor herşeyi geçtim bu dediği yalansa yine ceza gerektirir araya adam koydum diyerek tüm ekibi zan altında bırakıyor ben bunun doğru olup olmadığını bilemem.Doğru değilse bile yine savunuyorum ettiği kelime sadece 3 gün 5 gün susturulma cezası almaya yetecek bir kelime değil.
XXCEZAXX
Kullanıcı avatarı
SteelxPuNcH
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Academy Of War

Re: İnsanlarla dalga geçmeyi bırakın

Mesaj gönderen SteelxPuNcH »

Eviren yazdı:Merhaba arkadaşlar,

İstanbul Kıyamet Vakti oyuncusu her zaman bu tarz konularda duyarlı ve ilgili davranış sergileyerek, diğer oyunlardaki oyuncu kitlelerine oranla farklılığını ortaya koymuştur. Öncelikle, adalet konusunda göstermiş olduğunuz ilginin ve vermiş olduğunuz savaşın her zaman bu denli şiddetli olmasını temenni eder, hassasiyetiniz için teşekkür ederiz.
Daha önce forum yetkilisi arkadaşımız tarafından verilen cevapta da belirtildiği üzre, forum kanalları üzerinden bu ve benzeri konularda yardımcı olamıyoruz. Fakat görüyorum ki genel anlamda açıklığa kavuşturulması gereken bazı noktalar var.
Sizlerin de bildiği gibi, İKV'de ceza sürelerinin artarak çoğaldığı bir sistem var. Bu sistem doğrultusunda oyuncuya sıradaki cezası uygulanır. Sizlerin deyimiyle "küçük bir küfre" 5 gün ban cezası da denk gelebilir, "büyük bir küfre" 5 gün susturma cezası da... Bu durum oyuncunun ceza geçmişiyle doğrudan alakalıdır. Zaten neticeye bakacak olursak, rahatsız edici davranışın büyüğü küçüğü olamaz.
Bazı kesimler tarafından yaygın olarak yanlış bilinen bir konu var, ceza kaldırmak/açtırmak. Bu işlem sandığınız kadar basit değil arkadaşlar. Kimse tanıdığı aracılığıyla ceza açtırabilecek yetkiye veya ayrıcalığa sahip değil. Daha önce de belirtmiştik, her birim denetim altında, böyle bir olayın (nedensiz yere ceza kaldırma) açığa çıkmaması imkansız. Kaldı ki ceza kaldırma işleminin, özellikle cezayı uygulayan yetkiliye doğurduğu önemli sonuçlar da mevcut. Ceza kaldırma işlemi, sadece ve sadece, ceza itiraz birimine yapılan başvuruda, itiraz eden kişi haklı bulunursa uygulanabilir. Bu hususta, her söylenen söze inanmamanızı rica ederiz. Zira her söze bakacak olsaydık, İKV çoktan kapanmıştı değil mi? :)
Aklınızda kalan soru işaretleri için forumu değil, 'İletişim/Destek Formu'nu kullanmanızı rica ederiz. Forum kanalları üzerinden yapabileceğimiz açıklama bunlarla sınırlıdır.

Bilginize.
Siz Adama Resmen Torpil geçiyorsunuz adil ve adaletli değilsiniz adam giriyor ırkcılık yapıyor ana avrad sövüyor ce Allah a dine iman a küfür ediyor o kişi VEYSİBEY VEYSİBEY lanet olsun lanet VEYSİBEY
ISteeLxPuNcHI
IxSteeLxPuNcHxI
IISteeLxPuNcHII
<Academy Of War>

Yanacaksın Söndür Diyecekler
Yakacaksın Döndür Diyecekler
Seveceksin Öldür Diyecekler
Göreceksin Kördür Diyecekler

<Yusuf Alperen Akpınar>

“Genel Etkileşim” sayfasına dön