İnsanlarla dalga geçmeyi bırakın

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
XCEZAX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Academy Of War

İnsanlarla dalga geçmeyi bırakın

Mesaj gönderen XCEZAX »

Dün bir konu açmıştım fakat yine kapatıldı gerekçe göstermeden bir önceki bu konuda viewtopic.php?f=46&t=130230 bana bir cevap hakkı doğduğu halde direk konu kilitlenmiş ve buna açıklık getirmek için dün açtığım konu tekrar silinmiş.Resimdeki [isim düzenlenmiştir] karakteri sunucunun küfürbazı,hırsızı,ahlaksızı,saygısızıdır ve kendisi terör sempatizanı bi karaktersizdir.Yönetimde bu adamlara destek vermiştir.Hatta gerekli ceza uygulandı denilip daha sonra bu kişi bloğumu açtırdım demiştir.
Evet bana terör içerikli küfür eden bu çocuğu günlerdir şikayet etmeme rağmen bana sürekli gereken ceza verilmiştir denildi ama öyle bir şey yok çocuğun dün gece yazmış olduğu yazıyı tekrar atıyorum..Evet terör içerikli küfür ettiği için sınırsız blok aldığını fakat ARAYA ADAM KOYARAK AÇTIRDIĞINI söylüyor.

Siz işinize geleni kaldırıp işinize gelmeyeni tutmakdan başka birşey yapmazmısınız.İnsanların sorununu neden dinlemek yerine sıkışınca konu kilitleyip,kaldırıyorsunzu konuları? Bu sorunda açtığım tüm başlıklar sürekli kaldırıldı artık sabır diye bir şey kalmadı kötü mü konuşalım.Resim zaten herşeyi özetliyor ..
Evet MUTEFEKKiR insanları yanlış bilgilendiren benim değil mi? Gerekli moderasyon uygulandı değil mi?

[Görsel kaldırılmıştır]
En son Eviren tarafından 29 Haz 2015 16:28 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Forum kuralları madde 1
XXCEZAXX
Kullanıcı avatarı
ANOTHER
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Lonca Efsaneler

Re: İnsanlarla dalga geçmeyi bırakın

Mesaj gönderen ANOTHER »

Hayır böyle bir konu neden kaldırılır anlamıyorum belli zaten bunların birilerine güvendiği o kadar rahatlarki. Ayrıca mustafa bu konuyu bosa açtn tekrar kaldıracaklardır
ANOTHER
AYSİ
Kullanıcı avatarı
SteelxPuNcH
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen SteelxPuNcH »

Hem insanlar la dalga geçiyorlar hemde oyun onursuz dolu [isim düzenlenmiştir] zaten ne mal olduğu ve pkk nın tekidir oyunda teror estiyor adam kaç kişi bundan rahatsız şuna bir şey yapın ya
En son Eviren tarafından 29 Haz 2015 16:26 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Forum kuralları madde 1
ISteeLxPuNcHI
IxSteeLxPuNcHxI
IISteeLxPuNcHII
<Academy Of War>

Yanacaksın Söndür Diyecekler
Yakacaksın Döndür Diyecekler
Seveceksin Öldür Diyecekler
Göreceksin Kördür Diyecekler

<Yusuf Alperen Akpınar>
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

PKK'nın İKV yapılanması.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
XCEZAX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen XCEZAX »

Bir işe gönüllü olarak girdiysen hakkını vermelisin sıkıştığın her yerde konu kapatıp,kilitlemek olumsuz eleştiriyi kabul etmeme insanların haklarını kısıtlamaya girer.Ben bir şikayette bulunuyorum desteğe mesaj atıyorum bir tanesine cevap geliyorsa üç tanesine gelmiyor.Ayrıca robot cevaplardan bıktık benim sorunum ap ayrı
diyeceklerinizi diyip sonrada direk konuyu ya kilitliyorsunuz ya kapatıyorsunuz ya arkadaş konuyu kapattında benim şikayetim sorunum ne olacak düşünen yok.Sizlere bu yetkiyi kim veriyor? Size foruma girip beğenmediğiniz konuları kapatın mı deniliyor?
XXCEZAXX
Kullanıcı avatarı
XCEZAX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen XCEZAX »

Bu kadar hazımsız olmana gerek yok ben yediğim küfürden muzdarip değilim edilen küfrün ağırlığından muzdaribim.Sırf laf olsun diye konuya atlamışsın kim olduğun bile belirsiz fakat atmış olduğun iftira ilginç.
Ben hiç susturulma almadım diye birşey iddia etmiyorum fakat senin gelip bana din iman kitap gibi kutsal şeylere hakaret ettiğimi iddia etmen çok büyük bir iftira tabi bunun günahını bilecek bir beynin varsa.Benim 8 senedir Eminönü sunucusunda neler yaptığımı ve nasıl anıldığımı herkes gayet iyi biliyor merak etme kimisi iyi kimisi kötü.Bahsi geçen küfrü kabul etmiyorum.
Konuyla gram alakan olmadan kendini dahil etmiş olman post kasmak olsa gerek luzumsuzluğa gerek yok sana hitap eden bir konuda yok kendini muhattap görüp yorum yazman saçma.Muhtemelen bir hazımsızlığın var belli.Kim olduğunu dahi bilmediğim ve gizleyen birisin.Hadi eyvallah.
XXCEZAXX
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

XCEZAX yazdı:Bu kadar hazımsız olmana gerek yok ben yediğim küfürden muzdarip değilim edilen küfrün ağırlığından muzdaribim.Sırf laf olsun diye konuya atlamışsın kim olduğun bile belirsiz fakat atmış olduğun iftira ilginç.
Ben hiç susturulma almadım diye birşey iddia etmiyorum fakat senin gelip bana din iman kitap gibi kutsal şeylere hakaret ettiğimi iddia etmen çok büyük bir iftira tabi bunun günahını bilecek bir beynin varsa.Benim 8 senedir Eminönü sunucusunda neler yaptığımı ve nasıl anıldığımı herkes gayet iyi biliyor merak etme kimisi iyi kimisi kötü.Bahsi geçen küfrü kabul etmiyorum.
Konuyla gram alakan olmadan kendini dahil etmiş olman post kasmak olsa gerek luzumsuzluğa gerek yok sana hitap eden bir konuda yok kendini muhattap görüp yorum yazman saçma.Muhtemelen bir hazımsızlığın var belli.Kim olduğunu dahi bilmediğim ve gizleyen birisin.Hadi eyvallah.
Boşver abi uğraşma şöyle adamlarla , seni bilen biliyor. Yönetim ile uğraştığımız yetmez gibi bir de böyle troll'ler ile uğraşmayalım.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
SteelxPuNcH
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen SteelxPuNcH »

Merhaba,

Bir zamanlar klanda herkesi rahatsız eden,din iman kitap dinlemeden ve fütursuzca ağır hakaretler eden ceza sen değil misin?Şimdi buralarda yediğin küfürlerden muzdaripsin öylemi beyefendi,geç şu her şey benim istediğim gibi olur tavrını bir zamanlar eminönünün godoş,hırsız,küfürbaz olarak anılan ceza büyümüş ahkam kesiyor,yavaş kes kan sıçramasın.Ayrıca devamı konular açmanız halinde hesabınıza moderasyon uygulanacağını sevinerek belirtmek isterim.Allah cezanı vermiş :)

Berbat forumlar.[/color][/i][/quote]İnsanlara o kadar kolay iftira atabiliyorsun ki sana burdan kolay gelsin diyorum az insanların günahını alacağına git oyununu oyna VEYSİBEY zaten #@!? ve pkk nın teki oyunda etmediği şey kalmadı sende onumu savunuyorsun ?
ISteeLxPuNcHI
IxSteeLxPuNcHxI
IISteeLxPuNcHII
<Academy Of War>

Yanacaksın Söndür Diyecekler
Yakacaksın Döndür Diyecekler
Seveceksin Öldür Diyecekler
Göreceksin Kördür Diyecekler

<Yusuf Alperen Akpınar>
Kullanıcı avatarı
XCEZAX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen XCEZAX »

Resim

Bu fotoğraf kaldırılamaz ne küfür ne argo ne bir şey yok sadece terör içerikli lafından dolayı banlandığını ama araya adam koyarak açtırdığını söylüyor bu da gelmiyor değil mi işinize.
Ayrıca nasıl oluyorda belirtilen kişinin ismini kaldırıyorsun? Neyden korkuyorsunuz kardeşim siz? Ben kimseyi rencide edici bir şey söylemiyorum bana ağır bir hakaret edildi onu fotoğrafladım kaldırdınız fakat bu fotoğrafı kaldırma gerekçesi bulunamaz bile.Bu kişiden tüm sunucu şikayetci siz koruyun böylelerini.
Resmi kaldıramazsın Eviren.
XXCEZAXX
Eviren
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Eviren »

Merhaba arkadaşlar,

İstanbul Kıyamet Vakti oyuncusu her zaman bu tarz konularda duyarlı ve ilgili davranış sergileyerek, diğer oyunlardaki oyuncu kitlelerine oranla farklılığını ortaya koymuştur. Öncelikle, adalet konusunda göstermiş olduğunuz ilginin ve vermiş olduğunuz savaşın her zaman bu denli şiddetli olmasını temenni eder, hassasiyetiniz için teşekkür ederiz.
Daha önce forum yetkilisi arkadaşımız tarafından verilen cevapta da belirtildiği üzre, forum kanalları üzerinden bu ve benzeri konularda yardımcı olamıyoruz. Fakat görüyorum ki genel anlamda açıklığa kavuşturulması gereken bazı noktalar var.
Sizlerin de bildiği gibi, İKV'de ceza sürelerinin artarak çoğaldığı bir sistem var. Bu sistem doğrultusunda oyuncuya sıradaki cezası uygulanır. Sizlerin deyimiyle "küçük bir küfre" 5 gün ban cezası da denk gelebilir, "büyük bir küfre" 5 gün susturma cezası da... Bu durum oyuncunun ceza geçmişiyle doğrudan alakalıdır. Zaten neticeye bakacak olursak, rahatsız edici davranışın büyüğü küçüğü olamaz.
Bazı kesimler tarafından yaygın olarak yanlış bilinen bir konu var, ceza kaldırmak/açtırmak. Bu işlem sandığınız kadar basit değil arkadaşlar. Kimse tanıdığı aracılığıyla ceza açtırabilecek yetkiye veya ayrıcalığa sahip değil. Daha önce de belirtmiştik, her birim denetim altında, böyle bir olayın (nedensiz yere ceza kaldırma) açığa çıkmaması imkansız. Kaldı ki ceza kaldırma işleminin, özellikle cezayı uygulayan yetkiliye doğurduğu önemli sonuçlar da mevcut. Ceza kaldırma işlemi, sadece ve sadece, ceza itiraz birimine yapılan başvuruda, itiraz eden kişi haklı bulunursa uygulanabilir. Bu hususta, her söylenen söze inanmamanızı rica ederiz. Zira her söze bakacak olsaydık, İKV çoktan kapanmıştı değil mi? :)
Aklınızda kalan soru işaretleri için forumu değil, 'İletişim/Destek Formu'nu kullanmanızı rica ederiz. Forum kanalları üzerinden yapabileceğimiz açıklama bunlarla sınırlıdır.

Bilginize.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön