Oyun Çöktü .....
Re: Oyun Çöktü .....
TTNET'i arayıp 444 0 375 sırası ile 4 5 2 1 no'lu tuşlara basıp playstore bölümüne ulaşın oyun sunucusunun 14 saattir kapalı olduğuna dair bilgi verin şikayet kaydı oluşturun belki birilerinin gözüne çarpar ve ilgilenirler.
Sunucu Kapalı Şikayet Edelim
Merhaba arkadaşlar ;
TTNET'i arayıp 444 0 375 sırası ile 4 5 2 1 no'lu tuşlara basıp playstore bölümüne ulaşın oyun sunucusunun 14 saattir kapalı olduğuna dair bilgi verin şikayet kaydı oluşturun belki birilerinin gözüne çarpar ve ilgilenirler.
- SerkanBey
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Master Of Puppets
Aynen ya
giremiyorum oyunu ınternet sunucusu ıle bağlantı koptu dıyo cok sınır oldum
Şikayet var . com 'a daha konu açalım beyler...busecalikk yazdı:TTnet i aradım müşteri temsilcisiyle konuşmaya başladım İstanbul Kıyamet Vakti der demez kadın suratıma kapattı. Onu da şikayet edicem
Yığınla para ödüyoruz oyuna herkes hakkını arasın. İşi bilen adamları gönderdiler, bi #@!? bilmeyen ukala yöneticiler başımıza kaldı.
Cebinize 3-5 lira fazla para indirmek için mahvettiniz lan oyunu !!!
Ne arkadaşlık ortamımız kaldı. Ne oyundan zevk alıyoruz.
Oyunu artık yöneticiler değil, Hırsızlar yönetiyor. Saygı sevgi yok. Çıkarlar konuşuyor.
Oyun Can çekişiyor artık iyice.
Gerçi oyuna yenilik yapmadıkları, sorunları düzeltmedikleri ve oyunla ilgilenmedikleri için en büyük hırsız YÖNETİM 'dir.
Hadi gidip akçe alalım. Doyuramayız yoksa bunları !!!
Oyun çöküyor canını seven kaçsıııın önce balıkçı tarafı çökecekmiş meteora doğru kaçalım arkadaşlar
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Ben de sadece bende olduğunu varsayıp üzülüyordum arkadaşlar tüm sunucuda mı aynı şimdi ? :?:
- busecalikk
- Cin Avcısı
- Sunucu: Anka
- Lonca: Time of Death
Re: Sunucu Kapalı Şikayet Edelim
Müşteri temsilcisine bağlandım. Yapabileceğimiz bir şey yok oyunu PlayStore'dan indirmiyormuşsunuz dedi.
Yöneticinin açıklamasına göre sorun sizdeymiş dedim. Yapabileceğimiz birşey yok arıza kaydı oluşturabilirim diyor hala.
Yöneticinin açıklamasına göre sorun sizdeymiş dedim. Yapabileceğimiz birşey yok arıza kaydı oluşturabilirim diyor hala.
ıDUMBLEDOREı
DASH
Thered
<Time Of Death>
ANKA
DASH
Thered
<Time Of Death>
ANKA
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Ben de sadece bende olduğunu varsayıp üzülüyordum arkadaşlar tüm sunucuda mı aynı şimdi ? :?:
- busecalikk
- Cin Avcısı
- Sunucu: Anka
- Lonca: Time of Death
Eminönü ve Anka(Plus) hariç tüm sunucular aktif durumda. Bu iki sunucuya ise bağlanabilen kimse yok.Retaliation yazdı:Ben de sadece bende olduğunu varsayıp üzülüyordum arkadaşlar tüm sunucuda mı aynı şimdi ? :?:
ıDUMBLEDOREı
DASH
Thered
<Time Of Death>
ANKA
DASH
Thered
<Time Of Death>
ANKA
Re: BAŞIBOŞLUK SİZE YAKIŞMADI !
Yıllardır değişen bir şey yok arkadaşlar
Aynı tas aynı hamam...