Oyun Çöktü .....

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Lifesaver
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

BAŞIBOŞLUK SİZE YAKIŞMADI !

Mesaj gönderen Lifesaver »

Birçok arkadaşımız bu konuda başlık açmış olsalar da ben de ayrı bir konuda düşüncelerimi dile getirmek istiyorum arkadaşlar. İKV oyuncusunun yaklaşık 3-4 yıldır maalesef yüzü gülmüyor.Gerek yönetim kadrosundaki değişiklikler, gerek oyuna yapılan yanlış eklenti ve düzenlemeler yüzünden birçok oyuncu ya oyunu bırakmış , ya da artık gerçekten sabrı taşma noktasına gelmiş bulunuyor.Oyun geliştirmek, yeni bölgeler, güncellemeler getirmek kolay değil, bunu biz de biliyoruz.Ama bir oyunda insanları oyundan zevk alabileceği bir ortam kurmak durumundasınız, en başlıca göreviniz de bu olmalı.Yönetim ve oyun geliştirme ekibinin son zamanlardaki umursamazlığı aşikar; nitekim oyuncuları en çok rahatsız eden de bu.Oyuncularla daha aktif etkileşimde olmalısınız.Genel duyurular kısmının böyle olmaması gerekir.5-6 aydır yaptığınız tek duyurular dükkandaki indirimler yönünde.Oyun geliştirme hızınız yavaş bunu da biliyoruz fakat bu oyuncuları umursamamanızı gerektirmez.En azından bu küçük bilgiyi bile bizlerle paylaşmanız gerklidir ki insanların bu oyuna verdikleri emeklerin haddi hesabı yok.Yapılan etkinlikler sıkıcılaşmaya ve oyuncuları tatmin etmemeye başladı, bunu siz de çok iyi biliyorsunuz.Fakat nedense buna kayıtsız kalıyorsunuz.Bu oyunu başıboş hale getirmeyin.Herkes görevini yerine getirmeli, işini güzelce, özen vererek yapmalı.Eğer işiniz bir online oyun ise, bu yola baştan atıldıysanız, üstünüze aldığınız sorumluluğu da biliyor olmalısınız.He bir de ; lütfen oyuncu görüşlerini de ciddiye alınız.Biraz foruma girip okumayı, veya desteğe gelen mesajları dikkate almayı deneyebilirsiniz mesela.

İyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
ankalibela
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: BAŞIBOŞLUK SİZE YAKIŞMADI !

Mesaj gönderen ankalibela »

Lifesaver yazdı:Birçok arkadaşımız bu konuda başlık açmış olsalar da ben de ayrı bir konuda düşüncelerimi dile getirmek istiyorum arkadaşlar. İKV oyuncusunun yaklaşık 3-4 yıldır maalesef yüzü gülmüyor.Gerek yönetim kadrosundaki değişiklikler, gerek oyuna yapılan yanlış eklenti ve düzenlemeler yüzünden birçok oyuncu ya oyunu bırakmış , ya da artık gerçekten sabrı taşma noktasına gelmiş bulunuyor.Oyun geliştirmek, yeni bölgeler, güncellemeler getirmek kolay değil, bunu biz de biliyoruz.Ama bir oyunda insanları oyundan zevk alabileceği bir ortam kurmak durumundasınız, en başlıca göreviniz de bu olmalı.Yönetim ve oyun geliştirme ekibinin son zamanlardaki umursamazlığı aşikar; nitekim oyuncuları en çok rahatsız eden de bu.Oyuncularla daha aktif etkileşimde olmalısınız.Genel duyurular kısmının böyle olmaması gerekir.5-6 aydır yaptığınız tek duyurular dükkandaki indirimler yönünde.Oyun geliştirme hızınız yavaş bunu da biliyoruz fakat bu oyuncuları umursamamanızı gerektirmez.En azından bu küçük bilgiyi bile bizlerle paylaşmanız gerklidir ki insanların bu oyuna verdikleri emeklerin haddi hesabı yok.Yapılan etkinlikler sıkıcılaşmaya ve oyuncuları tatmin etmemeye başladı, bunu siz de çok iyi biliyorsunuz.Fakat nedense buna kayıtsız kalıyorsunuz.Bu oyunu başıboş hale getirmeyin.Herkes görevini yerine getirmeli, işini güzelce, özen vererek yapmalı.Eğer işiniz bir online oyun ise, bu yola baştan atıldıysanız, üstünüze aldığınız sorumluluğu da biliyor olmalısınız.He bir de ; lütfen oyuncu görüşlerini de ciddiye alınız.Biraz foruma girip okumayı, veya desteğe gelen mesajları dikkate almayı deneyebilirsiniz mesela.

İyi forumlar.
Oyunun eski zamanlarında kısıtlı bütçeler ile(dükkan sisteminden önce)oyun daha fazla geliştiriyorken.Paranın kaynagı(dükkan sistemi)nı bulmuşken yönetim çemberliden başka bölge getiremedi.4 senede oyunun 49 lvl olmasıda ayrı bir saçmalık zaten
Kullanıcı avatarı
BlackKabus
İskele Babası
İskele Babası

Re: BAŞIBOŞLUK SİZE YAKIŞMADI !

Mesaj gönderen BlackKabus »

Üzülerek Söylüyorum

MALESEF SONUNA KADAR HAKLISINIZ :cry:
Kullanıcı avatarı
HACIEFSUN
İskele Babası
İskele Babası

Re: 27.06.2015 00.18 Sunucu Hata

Mesaj gönderen HACIEFSUN »

Katılıyorum.
Aynen grup bölgesindeydik
Kullanıcı avatarı
SikayetVar
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders of Anatolia

Mesaj gönderen SikayetVar »

Olur öyle şeyler :P
Kıyamet Günlüğüm için görsele tıklayın.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
kurtcuozii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen kurtcuozii »

oyuna girebilen var mı şu anda?
Resim

Afanesiyevo
trojenxx
İskele Babası
İskele Babası

Oyun Çöktü .....

Mesaj gönderen trojenxx »

Yaklaşık 30 dk dır oyuna giriş yapılamıyor..Ç.t bölgelerinde olan arkadaşların zararlarını telafi edemeyeceğiniz ortada üstüne soğuk birer su içicek herkes onu anladıkda oyun ne zaman düzelicek acaba......
Kullanıcı avatarı
sniper94
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen sniper94 »

An itibariyle bende giremiyorum :)
trojenxx
İskele Babası
İskele Babası

Re: Oyun Çöktü .....

Mesaj gönderen trojenxx »

1 saate yakın zaman oldu Eminönü sunucusuna giriş yapılamıyor..

Oyun sunucusu ile bağlantı kurulamadı.
Lütfen İnternet Bağlantınızı kontrol edip tekrar deneyiniz.

Diye hata veriyor .....
Kullanıcı avatarı
deveng
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Karaköy Loncası

Mesaj gönderen deveng »

kurtcuozii yazdı:oyuna girebilen var mı şu anda?
Şuan kuklacıda girebiliyoruz diğer sunucular hakkında bilgim yok.

Resim İstanbul Kıyamet Vakti Görev Takip için Tıkla!

Resim İstanbul Kıyamet Vakti Maden Haritası için Tıkla!

Resim İstanbul Kıyamet Vakti Reçete Maden Hesaplama için Tıkla!

Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön