Birçok arkadaşımız bu konuda başlık açmış olsalar da ben de ayrı bir konuda düşüncelerimi dile getirmek istiyorum arkadaşlar. İKV oyuncusunun yaklaşık 3-4 yıldır maalesef yüzü gülmüyor.Gerek yönetim kadrosundaki değişiklikler, gerek oyuna yapılan yanlış eklenti ve düzenlemeler yüzünden birçok oyuncu ya oyunu bırakmış , ya da artık gerçekten sabrı taşma noktasına gelmiş bulunuyor.Oyun geliştirmek, yeni bölgeler, güncellemeler getirmek kolay değil, bunu biz de biliyoruz.Ama bir oyunda insanları oyundan zevk alabileceği bir ortam kurmak durumundasınız, en başlıca göreviniz de bu olmalı.Yönetim ve oyun geliştirme ekibinin son zamanlardaki umursamazlığı aşikar; nitekim oyuncuları en çok rahatsız eden de bu.Oyuncularla daha aktif etkileşimde olmalısınız.Genel duyurular kısmının böyle olmaması gerekir.5-6 aydır yaptığınız tek duyurular dükkandaki indirimler yönünde.Oyun geliştirme hızınız yavaş bunu da biliyoruz fakat bu oyuncuları umursamamanızı gerektirmez.En azından bu küçük bilgiyi bile bizlerle paylaşmanız gerklidir ki insanların bu oyuna verdikleri emeklerin haddi hesabı yok.Yapılan etkinlikler sıkıcılaşmaya ve oyuncuları tatmin etmemeye başladı, bunu siz de çok iyi biliyorsunuz.Fakat nedense buna kayıtsız kalıyorsunuz.Bu oyunu başıboş hale getirmeyin.Herkes görevini yerine getirmeli, işini güzelce, özen vererek yapmalı.Eğer işiniz bir online oyun ise, bu yola baştan atıldıysanız, üstünüze aldığınız sorumluluğu da biliyor olmalısınız.He bir de ; lütfen oyuncu görüşlerini de ciddiye alınız.Biraz foruma girip okumayı, veya desteğe gelen mesajları dikkate almayı deneyebilirsiniz mesela.
İyi forumlar.
Oyun Çöktü .....
- ankalibela
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Re: BAŞIBOŞLUK SİZE YAKIŞMADI !
Oyunun eski zamanlarında kısıtlı bütçeler ile(dükkan sisteminden önce)oyun daha fazla geliştiriyorken.Paranın kaynagı(dükkan sistemi)nı bulmuşken yönetim çemberliden başka bölge getiremedi.4 senede oyunun 49 lvl olmasıda ayrı bir saçmalık zatenLifesaver yazdı:Birçok arkadaşımız bu konuda başlık açmış olsalar da ben de ayrı bir konuda düşüncelerimi dile getirmek istiyorum arkadaşlar. İKV oyuncusunun yaklaşık 3-4 yıldır maalesef yüzü gülmüyor.Gerek yönetim kadrosundaki değişiklikler, gerek oyuna yapılan yanlış eklenti ve düzenlemeler yüzünden birçok oyuncu ya oyunu bırakmış , ya da artık gerçekten sabrı taşma noktasına gelmiş bulunuyor.Oyun geliştirmek, yeni bölgeler, güncellemeler getirmek kolay değil, bunu biz de biliyoruz.Ama bir oyunda insanları oyundan zevk alabileceği bir ortam kurmak durumundasınız, en başlıca göreviniz de bu olmalı.Yönetim ve oyun geliştirme ekibinin son zamanlardaki umursamazlığı aşikar; nitekim oyuncuları en çok rahatsız eden de bu.Oyuncularla daha aktif etkileşimde olmalısınız.Genel duyurular kısmının böyle olmaması gerekir.5-6 aydır yaptığınız tek duyurular dükkandaki indirimler yönünde.Oyun geliştirme hızınız yavaş bunu da biliyoruz fakat bu oyuncuları umursamamanızı gerektirmez.En azından bu küçük bilgiyi bile bizlerle paylaşmanız gerklidir ki insanların bu oyuna verdikleri emeklerin haddi hesabı yok.Yapılan etkinlikler sıkıcılaşmaya ve oyuncuları tatmin etmemeye başladı, bunu siz de çok iyi biliyorsunuz.Fakat nedense buna kayıtsız kalıyorsunuz.Bu oyunu başıboş hale getirmeyin.Herkes görevini yerine getirmeli, işini güzelce, özen vererek yapmalı.Eğer işiniz bir online oyun ise, bu yola baştan atıldıysanız, üstünüze aldığınız sorumluluğu da biliyor olmalısınız.He bir de ; lütfen oyuncu görüşlerini de ciddiye alınız.Biraz foruma girip okumayı, veya desteğe gelen mesajları dikkate almayı deneyebilirsiniz mesela.
İyi forumlar.
- BlackKabus
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: BAŞIBOŞLUK SİZE YAKIŞMADI !
Üzülerek Söylüyorum
MALESEF SONUNA KADAR HAKLISINIZ
MALESEF SONUNA KADAR HAKLISINIZ
Re: 27.06.2015 00.18 Sunucu Hata
Katılıyorum.
Aynen grup bölgesindeydik
Aynen grup bölgesindeydik
- SikayetVar
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
- kurtcuozii
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Oyun Çöktü .....
Yaklaşık 30 dk dır oyuna giriş yapılamıyor..Ç.t bölgelerinde olan arkadaşların zararlarını telafi edemeyeceğiniz ortada üstüne soğuk birer su içicek herkes onu anladıkda oyun ne zaman düzelicek acaba......
An itibariyle bende giremiyorum
Re: Oyun Çöktü .....
1 saate yakın zaman oldu Eminönü sunucusuna giriş yapılamıyor..
Oyun sunucusu ile bağlantı kurulamadı.
Lütfen İnternet Bağlantınızı kontrol edip tekrar deneyiniz.
Diye hata veriyor .....
Oyun sunucusu ile bağlantı kurulamadı.
Lütfen İnternet Bağlantınızı kontrol edip tekrar deneyiniz.
Diye hata veriyor .....
- deveng
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Karaköy Loncası
Şuan kuklacıda girebiliyoruz diğer sunucular hakkında bilgim yok.kurtcuozii yazdı:oyuna girebilen var mı şu anda?