EJDER ASA HAKKINDA

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Estergonxreis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: EJDER ASA HAKKINDA

Mesaj gönderen Estergonxreis »

len kanka forumdanmı bulcaz seni biz sürekli :D

senin ejder asanı yiyim ben dediklerin doğru ama sürekli muhalefete uğramışın knk ben sana vakti zamanında bi atasözü sölemiştim hatırlıyomusun insanoğlu gariptir her lafı diye başlayıp devam eden gerisini yazarsam ban yerim :D
burda sana muhalefet edende o durumda şimdi bizde şaşırdık yücelenlerlemi dolaşçaz elementlerlemi hangi yaratık neyden hoşlanır şaheser üretsekmi madenlerini satıp paramı kazansak hepsi muamma sen ejderi biraz daha denede bize tam bilgi ver knk bizde ona göre üretelim hadi allaha emanet ol
Kaderimiz olan aşka değil de aşkıyla kaderimizi değiştirene içelim
Resim Resim
Kullanıcı avatarı
Estergonxsoner
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Estergonxsoner »

knkam napalım ya 13 saat yardırmaya devam :)
ejder asa güzel bi silah ben zaten kötü demedim knk eksikliklerinden bahsettim.bu silahın geçen yazılarda belirttim diğer asalara göre çok küçük özellik farkı var benim demek istediğimi şu.
normal silah derisi sertleşen yaratığa vuramıyosa ejderin ve ecelin farklı olması gerekli işte ozaman şaheserin şaheser olduğu anlaşılır sadece görüntüden ibaret olmaz ayrıca değeri artar daha çok rağbet görür.üzeri max olan bi savaşcı gecenin takipcisini sertleşmedn sonra item değiştirmesine gerek kalmadan ecel getiren ile kesebilcek ki işte ozaman iyiki üretmişim helal olsun on numara silahmış diyebilcek
knkam zaten o muhalefet olanlarada çok güldüm :D kimi yazmış derisi sertleşen fizikselden etkilenmez kimi yazmış buzdan etkilenir kimisi elektrik işlemez sadece buz işler hele birisi varki evde derslerine bu kadar çalışmıyodur bir dünya hesap yapıp gelmiş kimileride savaşcıya fiziksel işlerse çabuk ölürler falan feşmen
ben bunların hepsini biliyorum zaten yazımdada belirttim bunun üstüne dahada bana büyücüyü öğretmeye çalışıyolar ya beni güldüren o oldu knkam.
bana muhalefet edenler inşll bu sefer bişiyler anlamışlardır.
Resim
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

ne alakası var fiziksel işlemiyor işte.silah ile alakası olması çok saçma olurdu.ejderi üretmişsin ama bu kadar biliyorsun garip.
Kullanıcı avatarı
inoky
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen inoky »

Derisi sertleşen canavarlara meteorit etki etmez.
MAVİEJDER

SİYAHEJDER

BEYAZEJDER
Kullanıcı avatarı
RedsxLine
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen RedsxLine »

Ejder asa bu oyunda oyuncuların kullanabileceğil en önemli ve verimli silahtır tatışmasız.
Ama şaheser demek kusursuz mükemmel demek değildir şunu artık anlayın.
Yöneticilerde bie bir kusur var ki onlarca kişi dalarak kesebiliyoruz.
Oyun zekası kusurları kendi lehine çevirebilen kişilerin avantaj sağlaması ile işler.
Senin çok para vermek o efsunu farklı kılmaz yeteneklerinin biri meeorit ise illaki deriden etkilenecek.
Sende yan yolları kullanacaksın.
Senin bir Ferrari alıp milyonlar verdim ama suda gitmiyo demen ne kadar mantıklı olursa bu da öyle bir konu.
Bırak suyu sen ona LPG bile taksan gene gitmez ve adamın elinden bile alıyorlar.
Şimdi fantezi aramadan ütoptalarla uğraşmadan elimdeki malzeme bu şartlarda bu diyerek en mantıklı yol neyse onun uğraşına gir.
Resim
MERAN 23 EYLÜL 2008

RedsxLine*RedsxEagle*RedsxKill
Kullanıcı avatarı
Estergonxreis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Estergonxreis »

knk sen bu konuyu açmamış say kilitle hiç olumlu mesaj destek yok o ejder asayı halimeye sat kafan ağırmasın boşver emre oyuna girerse tekrar başka bişey üretirsin para var huzur var :D :mrgreen:
Kaderimiz olan aşka değil de aşkıyla kaderimizi değiştirene içelim
Resim Resim
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Lonca: S E A

Mesaj gönderen yarar »

Merhabalar ozaman unutma silahlarda kesici delici özelliklerin geldiğini iyi formlar.
Resim®
SİNCE 2007...
Kullanıcı avatarı
Ceviz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ceviz »

yarar yazdı:Merhabalar ozaman unutma silahlarda kesici delici özelliklerin geldiğini iyi formlar.
Silahlarda zaten o özellik vardı? Hoş , zaten meteoritten bahsediyor , büyülere delici kesici ezici özellik yükleyemezsin ki?
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen Petcarar »

Ceviz yazdı:
yarar yazdı:Merhabalar ozaman unutma silahlarda kesici delici özelliklerin geldiğini iyi formlar.
Silahlarda zaten o özellik vardı? Hoş , zaten meteoritten bahsediyor , büyülere delici kesici ezici özellik yükleyemezsin ki?
Yüklemişler ama :D meteorit ezici...
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Aslinda arkadaşlar bilim olarak bakarsak sert bir şeye mesela bir metale yumrukla vuramasiniz ki bu bir fiziksel saldiri olur çok sağlam bir metale balyoz işlemez buzun sertleşen deriye etki etmemesi lazim mesela elinizde bir buz parçasi var siz bunu duvara attiğininizda kırılmazmi demekki sertleşen bir deriye buz işlemez ki bu da oyunun saçma noktalarindan biri elektirği bilemeyecem ama.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön