knkam napalım ya 13 saat yardırmaya devam
ejder asa güzel bi silah ben zaten kötü demedim knk eksikliklerinden bahsettim.bu silahın geçen yazılarda belirttim diğer asalara göre çok küçük özellik farkı var benim demek istediğimi şu.
normal silah derisi sertleşen yaratığa vuramıyosa ejderin ve ecelin farklı olması gerekli işte ozaman şaheserin şaheser olduğu anlaşılır sadece görüntüden ibaret olmaz ayrıca değeri artar daha çok rağbet görür.üzeri max olan bi savaşcı gecenin takipcisini sertleşmedn sonra item değiştirmesine gerek kalmadan ecel getiren ile kesebilcek ki işte ozaman iyiki üretmişim helal olsun on numara silahmış diyebilcek
knkam zaten o muhalefet olanlarada çok güldüm

kimi yazmış derisi sertleşen fizikselden etkilenmez kimi yazmış buzdan etkilenir kimisi elektrik işlemez sadece buz işler hele birisi varki evde derslerine bu kadar çalışmıyodur bir dünya hesap yapıp gelmiş kimileride savaşcıya fiziksel işlerse çabuk ölürler falan feşmen
ben bunların hepsini biliyorum zaten yazımdada belirttim bunun üstüne dahada bana büyücüyü öğretmeye çalışıyolar ya beni güldüren o oldu knkam.
bana muhalefet edenler inşll bu sefer bişiyler anlamışlardır.