Kardeş biz 7. Boyuttan s...rip gidinüs yoksa s....rüs galaksisinin soldan sağa doğru 17. Bölümün aşağıdan yukarıya saylarak 4. Bölümünde oturuyoruz. Bize atınısevenkovboy diyorlarARZLODOS yazdı:Tamam ben ademogullarndan geliyomda seni hiç görmedim. Sen hangi boyuttan geld,n 4 .boyuttanmı 5.boyutanmı yoksa daha 1.boyutta mısın.ikvmerdoII yazdı:6 yaşındayımfiraridadas yazdı:sorum şu yaş kaçikvmerdoII yazdı:Arkadaşlar artık kafanızdaki soru işaretlerini cevaplamanın zamanı geldi. Sorun söyleyeyim![]()
Bize insanoğlu diyorlar yeryüzünde büyük bir cogunluk sana ne diyorlar. Addullah işlerle ekmekmi yedin yada o senmidin.
Meraklandıran Sorular
- ikvmerdoII
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Meraklandıran Sorular
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Sora yazdı:Merhaba sevgili abiler. Lütfen önyargıyla yaklaşmayıp okumanızı rica ediyorum fazla zamanınızı almayacağım.
Şuanda 15 yaşındayım. Oynadığım ilk oyun istanbul kıyamet vaktiydi. Ne zaman mı? Beta sürecinde. Evet bu oyuna bu kadar erken başladımSanırım 2. sınıftaydım o zamanlar arkadaşlarım internet üstündeli oyunları veya knight online vs. Oyunları oynarken ben ikv oynuyodum. Herkes '' o oyun çok kötü olum Türk oyunu item isimleri berbat diyordu. Bende ne olursa olsun bu oyunu savunuyordum.
Oyuna başladıgımda sadece yürüyor geziyordum. Belki yanlış hatırlıyorum ama eminönündeki çeteci sokaklarında sanki bi aralar philothos u görmüştümsaçmaladım galiba yanlış hatırlıyorum ve neden anlattıgını bilmiyorum. O zamanlar vurmayı bile bilmiyodum bi arkadaşımda benî destekleyip oyuna başladı bana ertesi gün okulda ''olum fareye basıp boşluğa basınca vuruyo tekme atıyo süper oyun lan'' deyince oyun maceram başlamış oldu
Oyunu çok seviyodum herkes birbirine yardım ediyordu bizden büyük abiler işlerini güçlerini bırakıp görevlerimizi yapardı falan. Sonra meteor bölgesi geldi sivri ada geldi uzun süre oynadım oyunu. Bi süre ara verdim sanırım 6. Sınıfahemde uzun bi süre vermiştim ardından lonca paketi çıktıgında arladaşımla geri dönmüştük. Tekrar oynadık ve 8. Sınıfta SBS yüzünden yine bırakmıştım
şimdi tekrar döndüm ve açıkcası ortam yavaştan bayatlıyor. Çeteci mağrasında kurt mağrasında kuklacıda kimsecikler yok. İnanın bana şimdi diyorum ki ''Keşke oyunu 0 dan eski haliyle başlatıp 29 level sınıryla oynasak güncellemeleri bilsek bile yine gelse falan.
Şimdi gel gelelim asıl muhabbete. Bunları niyemi anlattım ? Belki anlattıklarımla sizide bir nebze olsun duygularıma ortak edebilmiş veya anılarınızı canlandıranilmişimdir.
Oyuna uzun süre ara vermiş biri olarak sorular sormak istiyorum.
1-) Selami kelaynak olayı vardı. O olay en son ne ile sonlandı veya son durum nedir ?
2-) Karaköy muhabbeti dönmüş 2010 da karaköy nerden çıktı ? Bir
GÖRevde falanmı geçti.
Yani bu soruları merak ettim konu altında anlatabilecek varsa gerçekten çok çok teşekkür ederim ayrıca bildiklerinizide paylaşırsanız sevinirim.
Nerden nereye be 15 yaşında daha liseyi bitirmemiş birisi
Adın soy adını ve telefon numaranı gönder delikanlı gibi derdini anlat çözelim. Her konuda bana laf çarpıtarak neden konuştuğunu bir anlat. Nerede kuyruğuna basmışım senin. :roll:
viewtopic.php?f=46&t=130110
viewtopic.php?f=46&t=130041
viewtopic.php?f=46&t=130018&start=10
Şimdi Biraz DAha Konu Açarak Mevlüt Dinçin Yalakalığını Yapabilirsin
Oo kusura bakam canını yakmışım heralde. Çok sinirlenmişsin. Hiç biyerde liseyi bitirmediğimi ve yaşımın küçük olduğunu inkar etmedim zaten.DuMaNisTT yazdı:Sora yazdı:Merhaba sevgili abiler. Lütfen önyargıyla yaklaşmayıp okumanızı rica ediyorum fazla zamanınızı almayacağım.
Şuanda 15 yaşındayım. Oynadığım ilk oyun istanbul kıyamet vaktiydi. Ne zaman mı? Beta sürecinde. Evet bu oyuna bu kadar erken başladımSanırım 2. sınıftaydım o zamanlar arkadaşlarım internet üstündeli oyunları veya knight online vs. Oyunları oynarken ben ikv oynuyodum. Herkes '' o oyun çok kötü olum Türk oyunu item isimleri berbat diyordu. Bende ne olursa olsun bu oyunu savunuyordum.
Oyuna başladıgımda sadece yürüyor geziyordum. Belki yanlış hatırlıyorum ama eminönündeki çeteci sokaklarında sanki bi aralar philothos u görmüştümsaçmaladım galiba yanlış hatırlıyorum ve neden anlattıgını bilmiyorum. O zamanlar vurmayı bile bilmiyodum bi arkadaşımda benî destekleyip oyuna başladı bana ertesi gün okulda ''olum fareye basıp boşluğa basınca vuruyo tekme atıyo süper oyun lan'' deyince oyun maceram başlamış oldu
Oyunu çok seviyodum herkes birbirine yardım ediyordu bizden büyük abiler işlerini güçlerini bırakıp görevlerimizi yapardı falan. Sonra meteor bölgesi geldi sivri ada geldi uzun süre oynadım oyunu. Bi süre ara verdim sanırım 6. Sınıfahemde uzun bi süre vermiştim ardından lonca paketi çıktıgında arladaşımla geri dönmüştük. Tekrar oynadık ve 8. Sınıfta SBS yüzünden yine bırakmıştım
şimdi tekrar döndüm ve açıkcası ortam yavaştan bayatlıyor. Çeteci mağrasında kurt mağrasında kuklacıda kimsecikler yok. İnanın bana şimdi diyorum ki ''Keşke oyunu 0 dan eski haliyle başlatıp 29 level sınıryla oynasak güncellemeleri bilsek bile yine gelse falan.
Şimdi gel gelelim asıl muhabbete. Bunları niyemi anlattım ? Belki anlattıklarımla sizide bir nebze olsun duygularıma ortak edebilmiş veya anılarınızı canlandıranilmişimdir.
Oyuna uzun süre ara vermiş biri olarak sorular sormak istiyorum.
1-) Selami kelaynak olayı vardı. O olay en son ne ile sonlandı veya son durum nedir ?
2-) Karaköy muhabbeti dönmüş 2010 da karaköy nerden çıktı ? Bir
GÖRevde falanmı geçti.
Yani bu soruları merak ettim konu altında anlatabilecek varsa gerçekten çok çok teşekkür ederim ayrıca bildiklerinizide paylaşırsanız sevinirim.
Nerden nereye be 15 yaşında daha liseyi bitirmemiş birisiÇeşitli konularda abisi yaşında ki insanlara laf soktuğunu ve artistlik tasladığını sanıyor
Neyse daha küçükmüşsün, seni bu konuda son kez adam yerine koyup cevap veriyorum
![]()
Adın soy adını ve telefon numaranı gönder delikanlı gibi derdini anlat çözelim. Her konuda bana laf çarpıtarak neden konuştuğunu bir anlat. Nerede kuyruğuna basmışım senin. :roll:![]()
viewtopic.php?f=46&t=130110
viewtopic.php?f=46&t=130041
viewtopic.php?f=46&t=130018&start=10
Şimdi Biraz DAha Konu Açarak Mevlüt Dinçin Yalakalığını Yapabilirsin
''Adın soy adını ve telefon numaranı gönder delikanlı gibi derdini anlat çözelim.'' Ne demek oluyor ? Ne yapıcaksın ?
Forumda ne yazdığım neler söylediğim seni ilgilendirmez. İnan bana bu kadar dert yapıcağını bilsem hiçbişey söylemezdim.
Neyse hadi kelime dağarcığın tükenince insanların yaşlarıyla ve bulundukları konumla alay ederek onları küçük düşürebileceğini sanmaya devam et.
Ve son söz; 15 QASIM 2015 BEKLEYİN QANQALAR BEN SERSERİ DUMANİST YAQIŞIQLI
Konularım
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Oooo kavga, alırım bir dal.

Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

oo cyrex alırım bi dalmobilsorun yazdı:Oooo kavga, alırım bir dal.
Konularım
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

Oğuzcan
dövecem veya tartaklayacam demedim. Hayır bu kadar konuşacak kadar yüreklisin madem bunu yüzyüze konuşalım dedim
Forumda eğer benim adımı yazmaya devam edersen bir yönetici elbet sana dur diyecektir 
Ya krdş neden üstüne alınıyosun bende dumanistim duman abi duman tangözeDuMaNisTT yazdı:Oğuzcandövecem veya tartaklayacam demedim. Hayır bu kadar konuşacak kadar yüreklisin madem bunu yüzyüze konuşalım dedim
Forumda eğer benim adımı yazmaya devam edersen bir yönetici elbet sana dur diyecektir
Konularım
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

Sora yazdı:Ya krdş neden üstüne alınıyosun bende dumanistim duman abi duman tangözeDuMaNisTT yazdı:Oğuzcandövecem veya tartaklayacam demedim. Hayır bu kadar konuşacak kadar yüreklisin madem bunu yüzyüze konuşalım dedim
15 aralık 2015 qonserinde görüşmek üzre duman abi
Bu Duman isminin o dumanla alakası yok be gülüm
Tamam herkesin içinde beni küçük düşürdün aşağıladın abilik tasladın çok utandımDuMaNisTT yazdı:Sora yazdı:Ya krdş neden üstüne alınıyosun bende dumanistim duman abi duman tangözeDuMaNisTT yazdı:Oğuzcandövecem veya tartaklayacam demedim. Hayır bu kadar konuşacak kadar yüreklisin madem bunu yüzyüze konuşalım dedim
15 aralık 2015 qonserinde görüşmek üzre duman abi
Bu Duman isminin o dumanla alakası yok be gülüm
Konularım
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Ağlamak orucu bozar mı hocam
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..