Yeni Bölge Gelirse(!)Hangi Boss Gelir

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
showmaster
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Yeni Bölge Gelirse(!)Hangi Boss Gelir

Mesaj gönderen showmaster »

Öncelikle Hepinize Hayırlı Ramazanlar Diliyorum Arkadaşlar ;

Biraz forumu canlandırmak adına açtım konuyu. Başlıktada görüleceği üzere yeni bölge gelirse sizce hangi boss veya bosslar gelir . Bunu gelmez diye kestirip atmayın fikirlerinizi sunun öncelikle ben başlayayım

Oyuna ilk başladıgım yıllarda bi arkadaşım bana Kuklacının gelecegini söylemişti ama o zaman sadece meteor bölgesi açıktı. Tarihçeyi okudugumda Kuklacının yanına aldığı birliklerle meteor bölgesinde batıya dogru hareket ettiği yazıyor . Benim düşüncem yeni bölge gelirse Kuklacı gelir . Eminonundeki farelerin sonunda olan boss Kuklacının Seçilmişidir .

Sizde fikirlerinizi yazın zaten yeni bölge gelirse büyük ihtimal bu fikirlere yakın olacaktır .
Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: Yeni Bölge Gelirse(!)Hangi Boss Gelir

Mesaj gönderen 4thEspada »

yeni bölge gelecegıne ılk basta hataları duzeltsınler kutup acıyom adam yuruyor yok ılerde depar atıyor dıbımde bıtıyor adam
Kullanıcı avatarı
KUKLACI
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KUKLACI »

Bekle geliyorum pampa.
Saving People,hunting things,family business
Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
KUKLACI
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen KUKLACI »

Bbim yazdı:Kuklacı büyük ihtimal karaköyde gelir bir sonraki güncelleme eğer olursa ki hiç umut yok saatin ordaki kapı açılır yeni tılsımlar eklenir kissless gelir ondan sonra gelirse iflissi kestiğimiz yerin ordan bir kapı açılır meranların gelişmiş halleri gelir ondan sonrada topkapının girişinin sonundaki yer açılır yeni fare adamlarla tanışırız veee en son karaköyün açılmasıyla kuklacı gelir.Ayrıca uçağın sağındaki yerinde açılabileceğini düşünüyorum ordanda azat bey hortluyabilir.
Orası tren garı.Hikaye de geçiyor adı da ordan bir şey çıkmaz,belki fare adam çıkar gelişmiş fare adamlar ya da kuklacının gözdesi felan.
Saving People,hunting things,family business
Mustafa Kemal ATATÜRK
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Üstadlar

Mesaj gönderen vahdet »

Tarshass
Kullanıcı avatarı
showmaster
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Bbim yazdı:Kuklacı büyük ihtimal karaköyde gelir bir sonraki güncelleme eğer olursa ki hiç umut yok saatin ordaki kapı açılır yeni tılsımlar eklenir kissless gelir ondan sonra gelirse iflissi kestiğimiz yerin ordan bir kapı açılır meranların gelişmiş halleri gelir ondan sonrada topkapının girişinin sonundaki yer açılır yeni fare adamlarla tanışırız veee en son karaköyün açılmasıyla kuklacı gelir.Ayrıca uçağın sağındaki yerinde açılabileceğini düşünüyorum ordanda azat bey hortluyabilir.
Usta hikayenin dışına çıkmadan gidelim hani hic kisslesten hic meranin ilersinden bahsetmiyor benim oyun kuklaciya
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Kisless ve Fitness Kardeşler Yeşil İki Başlı Gövel Ördek Diğer Adları :geek:
Kullanıcı avatarı
NaudiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen NaudiR »

showmaster yazdı:Öncelikle Hepinize Hayırlı Ramazanlar Diliyorum Arkadaşlar ;

Biraz forumu canlandırmak adına açtım konuyu. Başlıktada görüleceği üzere yeni bölge gelirse sizce hangi boss veya bosslar gelir . Bunu gelmez diye kestirip atmayın fikirlerinizi sunun öncelikle ben başlayayım

Oyuna ilk başladıgım yıllarda bi arkadaşım bana Kuklacının gelecegini söylemişti ama o zaman sadece meteor bölgesi açıktı. Tarihçeyi okudugumda Kuklacının yanına aldığı birliklerle meteor bölgesinde batıya dogru hareket ettiği yazıyor . Benim düşüncem yeni bölge gelirse Kuklacı gelir . Eminonundeki farelerin sonunda olan boss Kuklacının Seçilmişidir .

Sizde fikirlerinizi yazın zaten yeni bölge gelirse büyük ihtimal bu fikirlere yakın olacaktır .
Gelmez.
İKV

2008 - 2018

Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Bu dediğin eklentiler 2050 ye kadar anca sürer :D
Kullanıcı avatarı
showmaster
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

NaudiR yazdı:
showmaster yazdı:Öncelikle Hepinize Hayırlı Ramazanlar Diliyorum Arkadaşlar ;

Gelmez.
İlk iletin hayırlı olsun kardeş ama keşke hiç kurmasaydin forum hesabını

“Genel Etkileşim” sayfasına dön