Öncelikle Hepinize Hayırlı Ramazanlar Diliyorum Arkadaşlar ;
Biraz forumu canlandırmak adına açtım konuyu. Başlıktada görüleceği üzere yeni bölge gelirse sizce hangi boss veya bosslar gelir . Bunu gelmez diye kestirip atmayın fikirlerinizi sunun öncelikle ben başlayayım
Oyuna ilk başladıgım yıllarda bi arkadaşım bana Kuklacının gelecegini söylemişti ama o zaman sadece meteor bölgesi açıktı. Tarihçeyi okudugumda Kuklacının yanına aldığı birliklerle meteor bölgesinde batıya dogru hareket ettiği yazıyor . Benim düşüncem yeni bölge gelirse Kuklacı gelir . Eminonundeki farelerin sonunda olan boss Kuklacının Seçilmişidir .
Sizde fikirlerinizi yazın zaten yeni bölge gelirse büyük ihtimal bu fikirlere yakın olacaktır .
Yeni Bölge Gelirse(!)Hangi Boss Gelir
- showmaster
- FareAdam Düşmanı

Re: Yeni Bölge Gelirse(!)Hangi Boss Gelir
yeni bölge gelecegıne ılk basta hataları duzeltsınler kutup acıyom adam yuruyor yok ılerde depar atıyor dıbımde bıtıyor adam
Bekle geliyorum pampa.
Saving People,hunting things,family business
Mustafa Kemal ATATÜRK
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orası tren garı.Hikaye de geçiyor adı da ordan bir şey çıkmaz,belki fare adam çıkar gelişmiş fare adamlar ya da kuklacının gözdesi felan.Bbim yazdı:Kuklacı büyük ihtimal karaköyde gelir bir sonraki güncelleme eğer olursa ki hiç umut yok saatin ordaki kapı açılır yeni tılsımlar eklenir kissless gelir ondan sonra gelirse iflissi kestiğimiz yerin ordan bir kapı açılır meranların gelişmiş halleri gelir ondan sonrada topkapının girişinin sonundaki yer açılır yeni fare adamlarla tanışırız veee en son karaköyün açılmasıyla kuklacı gelir.Ayrıca uçağın sağındaki yerinde açılabileceğini düşünüyorum ordanda azat bey hortluyabilir.
Saving People,hunting things,family business
Mustafa Kemal ATATÜRK
Mustafa Kemal ATATÜRK
- showmaster
- FareAdam Düşmanı

Usta hikayenin dışına çıkmadan gidelim hani hic kisslesten hic meranin ilersinden bahsetmiyor benim oyun kuklaciyaBbim yazdı:Kuklacı büyük ihtimal karaköyde gelir bir sonraki güncelleme eğer olursa ki hiç umut yok saatin ordaki kapı açılır yeni tılsımlar eklenir kissless gelir ondan sonra gelirse iflissi kestiğimiz yerin ordan bir kapı açılır meranların gelişmiş halleri gelir ondan sonrada topkapının girişinin sonundaki yer açılır yeni fare adamlarla tanışırız veee en son karaköyün açılmasıyla kuklacı gelir.Ayrıca uçağın sağındaki yerinde açılabileceğini düşünüyorum ordanda azat bey hortluyabilir.
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Kisless ve Fitness Kardeşler Yeşil İki Başlı Gövel Ördek Diğer Adları :geek:
Gelmez.showmaster yazdı:Öncelikle Hepinize Hayırlı Ramazanlar Diliyorum Arkadaşlar ;
Biraz forumu canlandırmak adına açtım konuyu. Başlıktada görüleceği üzere yeni bölge gelirse sizce hangi boss veya bosslar gelir . Bunu gelmez diye kestirip atmayın fikirlerinizi sunun öncelikle ben başlayayım
Oyuna ilk başladıgım yıllarda bi arkadaşım bana Kuklacının gelecegini söylemişti ama o zaman sadece meteor bölgesi açıktı. Tarihçeyi okudugumda Kuklacının yanına aldığı birliklerle meteor bölgesinde batıya dogru hareket ettiği yazıyor . Benim düşüncem yeni bölge gelirse Kuklacı gelir . Eminonundeki farelerin sonunda olan boss Kuklacının Seçilmişidir .
Sizde fikirlerinizi yazın zaten yeni bölge gelirse büyük ihtimal bu fikirlere yakın olacaktır .
İKV
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Bbim yazdı:Kuklacı büyük ihtimal karaköyde gelir bir sonraki güncelleme eğer olursa ki hiç umut yok saatin ordaki kapı açılır yeni tılsımlar eklenir kissless gelir ondan sonra gelirse iflissi kestiğimiz yerin ordan bir kapı açılır meranların gelişmiş halleri gelir ondan sonrada topkapının girişinin sonundaki yer açılır yeni fare adamlarla tanışırız veee en son karaköyün açılmasıyla kuklacı gelir.Ayrıca uçağın sağındaki yerinde açılabileceğini düşünüyorum ordanda azat bey hortluyabilir.
Bu dediğin eklentiler 2050 ye kadar anca sürer
- showmaster
- FareAdam Düşmanı

İlk iletin hayırlı olsun kardeş ama keşke hiç kurmasaydin forum hesabınıNaudiR yazdı:showmaster yazdı:Öncelikle Hepinize Hayırlı Ramazanlar Diliyorum Arkadaşlar ;
Gelmez.