gelin meranada gösterebilirm sanaKafkasbey yazdı:Yiğit meydanda gerek göster yumruğunu da bileğinin gücünü görelimBarbarosbrusk yazdı:Baskasinin yumrugunu yemeyen kendi yumrugunu balyoz zaneder
BU BİR MEYDAN OKUMADIR ! [Etkinlik]
- Barbarosbrusk
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: BU BİR MEYDAN OKUMADIR ! [Etkinlik]
- Barbarosbrusk
- Sahaf Yardımcısı
Vurdummu oturturum bogayi bile bogarim topla cocukladi gel meranaBarbarosbrusk yazdı:gelin meranada gösterebilirm sanaKafkasbey yazdı:Yiğit meydanda gerek göster yumruğunu da bileğinin gücünü görelimBarbarosbrusk yazdı:Baskasinin yumrugunu yemeyen kendi yumrugunu balyoz zaneder
- Kafkasbey
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Legend Of TayFa
Biz köşkteyiz abisi bu konu da köşk bölümünde açıldı dikkat edersen. Ha çok istersen gel bekleriz 
xxXXTaYFaLaRXXxx
Göster
Cemal tekrar oyuna dönüş mü yaptınız ? 
VaMoSxFeNeRR VaMoSBieNIV ııVaMoSBieNıı Zuhurr LegendxVaMoSBieN Cefakarkanarya
Beyaz Köşk
Beyaz Köşk
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Iıı Klasman ııI
Merhabalar... Öncelikle kendimi tanıtayım Eminönü sunucusu Iıı Klasman Iıı LONCASI özel savaş ekibi patronuyum, Yaptığınız deyimler çok güzel ve hoş olmuş gerçekten taktir edilicek bi konu açmışsınız. Ben ve ekibim ANKA harici bütün sunucularda aktif olup ermeydanı savaşları yaptık buna insanlarıyla övülen BEYAZKÖŞK hariç Lonca turnuvaları yaklaştığı için beyaz köşktede bi anımız olsun istiyoruz. Yalnız sizinde bildiğiniz üzere sunucu aktarımları belli bi ücreti kapsıyor ortaya 2 taraf için de bi miktar koyarsak ekibimi buraya getirebilirim. Meydan okumak ermeydanı yönünden pasif olan bi sunucuda olmaz Bizi misafir olarak kabul etmezsenız egerkı buraya sizleri eminönüne bekleriz en güzel şekilde karşılama yaparız.
Not: Şuan beyazköşkte xKLASMANx adlı karekterdeyim gerekli cevapları bekliyorum.
Iı KLASMAN Iı LONCASI
Not: Şuan beyazköşkte xKLASMANx adlı karekterdeyim gerekli cevapları bekliyorum.
Iı KLASMAN Iı LONCASI