Uzunca bir süre çeşitli işlerimizden dolayı oyuna ara veren Tayfa Loncası olarak kısa bir süredir oyuna dönmüştük, malumunuzdur. Oyundan ayrı kaldığımız süre içerisinde üzülerek şahit olduk ki o eski etkinlikler ( İKV yönetiminin yaptıkları değil tabi ki oyuncuların kendi aralarında yaptıklarından bahsediyorum ), kıran kırana yapılan Er Meydanı muharebeleri yerini buruk bir sessizliğe bırakmış ve çoğu kişi ne yazık ki oyundan gerekli hazzı alamayarak oyunu bırakmış ya da çok kısa süreler oynamaya başlamışlar. Bizler de döndüğümüzde item dizmek ve kendimizi donatmak ne kadar sıkıcı süreç halini almış gördük, deneyimledik. Bu kısa sürenin sonunda karakterlerimizi donattık ve Meydan muharebelerine hazır bir hale getirdik.
Ben şahsi fikrim olarak bu oyuna Er Meydanı geldiğinde bu oyunun altın çağını yaşayacağını düşünmüştüm. Üstelik Fuarda Yönetimle yaptığımız 2 zevkli maçı kazanarak adımızı ikv tarihine altın harflerle yazdırmak da çok hoş bir anıydı.
Akabinde Oyun içinde gerek dost loncalarla yaptığımız eğlenceli, gerek tanımadığımız Lodos arkadaşlarla yaptığımız alabildiğine çekişmeli ve kıran kırana geçen maçlardan çok zevk alıyorduk. Ancak ne yazık ki artık bu güzel etkinlikler ya çok az gerçekleşmekte ya da hiç gerçekleşmemektedir.
Amacım ve bu konuyu açmaktaki asıl gayem Er Meydanı başta olmak üzere sunucumuzda ve belkide bütün oyunda o eski etkinlikleri tekrardan canlandırabilmek ve oyundan alınan hazzın biz oyuncular için bir nebze daha yükselebilmesini sağlamaktır.
Bu sebeple Lodos Klanındaki dostlarım başta olmak üzere oyundaki herkese meydan okuyoruz. Dün yaptığımız meydan savaşlarından 7/7 sini kazandığımızı açıklayarak bir kaç sonuç sahnesini beğeninize sunuyor ve yendiğimiz rakiplerimize tekrar teşekkür ederek rövanşlara hazır olduğumuzu da duyuruyoruz.
BURAYA tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.

:!: Not : Er meydanı ödülleri ne yazık ki güncellikten çok uzak ve ilk geldiği zamanlardaki sonuç ödülleri verilmeye devam etmektedir. Bu da Er Meydanına olan ilginin çok az olmasındaki en büyük sebeplerden biridir. Biz oyuncuların yönetimden bu forum ve konu aracılığıyla talebimiz bu ödüllerin güncellenmesidir.
Sevgi ve dua ile...
LEGEND OF TAYFA
TayfaxCemal