ELVEDA

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
kukurd
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

ELVEDA

Mesaj gönderen kukurd »

Şu an 15 yaşındayım ve 8 yaşımdayken bu oyuna başlamıştım. İlk başlarda pek anlamıyordum ama zaman geçtikçe öğrendim.Oyun o kadar zevkliydi ki hele o 39 dönemi yok mu oyun full doluydu. Vsler çok eğlenceliydi .Kızgın kumu kesmek için 10 kişi orada beklediği günü hatırlarım. Ben kuzenlerim okul arkadaşlarım hep beraber oynardık. Gözlüğü olan zengin sayılırdı. Vs de birine yenilmek çok büyük hezimetti. Kripraz 400 bin ediyordu o zamanların en pahalı madeni 9 kişi beklerdik.

İlk gözlüğü aldığım gece sevincimden uyuyamamıştım. İşte öyleydi örs parası bulmazdık ama mutluyduk :D O zamanlar ne tılsım vardı ne de akçe. Plus 10 tl o kadar :). Etin palpa jandarma ali kütük , tesla dış şehir zırh bunlardı bizim hayallerimiz.

49 leveller başladı. O zmanlarda çok kötü değildi. 49 un ilk zamanları yeraltı... 39 dan kalma çarlarımın hepsini çaldırmıştım yeniden çar açıp yeniden başladım. Madenle kafayı bozmuştum :) Zamanla hakkımla kazanarak çarımı dizdim :) Tam dizdik dedik eğleniyorduk.

Grup bölgesi denen illet ortaya çıktı. İşte oyunun ayağını kaydıran güncelleme bence o oldu. Kast sistemi oldu. Güçsüzler artık grup bölgesine girememeye başladı.Millet hep güçlüleri grubuna almaya başladı. Bende o zamanlar güçsüzler grubunda yer alıyordum.Kuzenimle saatlerce sığınağın kapısının önünde sefil sefil bekledim :) Ejder asası olmayanların sözü geçmediği dönemde kararımı verdim. Üretecektim onu. Günlerce menekşe elmas mavi topaz arasında koşturup durdum. Ürettim ama o sevinçte uzun sürmedi. Çemberlitaş çıktı. Yine çar dizeceksin diye uğraşmadım bıraktım. 1 yıl sonra oyuna girdiğimde her şey değişmişti. Oyunu bitiren yenilik tılsım sistemi çıkmıştı. Başladım yeniden uğraşmaya kuzenimle tankı ve şifayı alıp birde y2 bulup xenotim kasmaya başladık. 3 haftada ürettik. Büyücüyü dizdik. BB3 def 2 3 of 2 3 y2 m1 ürettik ama bir şey farkettik. Oyunda biz ve bir kaç kişi dışında düzgün oynuyan yoktu. Eskiden 1 gözlükle dünyalar benim oluyordu şimdi bir çarda 6 gözlük var ama eğlencesi yok. Bence sizde zaman kaybetmeyin oyuna para verip zamanınızı boşa harcayacağınıza bırakın şu oyunu ilgisiz yöneticilere oturdukları yerden para kazandırmayın

Herkese kolay gelsin tüm çarları sildim benden bu kadar . :| :|
Kullanıcı avatarı
sshinobi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Re: ELVEDA

Mesaj gönderen sshinobi »

Hakkında hayırlısı olsun genç adam. Forumun son demlerinde bizimle beraber olmaya çalış yine de...
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Üstadlar

Mesaj gönderen vahdet »

Civan çiçeği vardı oda 300bindi.

Wsler zevkli idi. Ucuz fiyattan itemler alıp ws atardık.
tek item eşyalarda çok ise yarardı.
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Sparineus »

Son zamanlarda gördüğüm en samimi veda yazısıydı.Yolun açık olsun kardeşim.
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Kullanıcı avatarı
IIHYPNOSII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders of Anatolia

Mesaj gönderen IIHYPNOSII »

Geçmiş olsun 7 yıllık oyuncu daha yeni forum hesabı açıyorsa vay haline...
Raiders of Anatolia

IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Kardeşim forumu aktif kullanman dileğiyle. Yolun açık olsun. :)
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Üstadlar

Mesaj gönderen vahdet »

İlk iletin hayırlı olsun
Kullanıcı avatarı
tedashii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen tedashii »

Şu oyunu yıllarca oynadım. O kadar insana küfür ettim bir oyun için. Pişmanmıyım ? Hayır. Yine olsa yine ederim ama artık bu oyunun oynanıcak bir hali kalmadı. 39 zamanında yaş ortalaması büyük olduğu için oyun zevkliydi. Şimdi annesinden 1 tl alan direk internet cafeye gidip İKV oynar olmuş. Yöneticiler desen zaten oyunla ilgileri alakaları bile yok. Onlar da son'u bekliyorlar. Mevlüt dinç bu oyunu satınca zaten herşey bitti. Şu an olan şaheserleri ise ben 39 levelde data ayarlarını değiştirip giyiyordum. Oyunun şu an ki hali zaten önceden hazırdı. Sadece bekleyip üstüne koydular. Ben oyunu bıraktım forumda takılıyorum bence sizde öyle yapın daha fazla zaman kaybetmeyin.
İyi forumlar
WesTSooN

“Genel Etkileşim” sayfasına dön