Şu an 15 yaşındayım ve 8 yaşımdayken bu oyuna başlamıştım. İlk başlarda pek anlamıyordum ama zaman geçtikçe öğrendim.Oyun o kadar zevkliydi ki hele o 39 dönemi yok mu oyun full doluydu. Vsler çok eğlenceliydi .Kızgın kumu kesmek için 10 kişi orada beklediği günü hatırlarım. Ben kuzenlerim okul arkadaşlarım hep beraber oynardık. Gözlüğü olan zengin sayılırdı. Vs de birine yenilmek çok büyük hezimetti. Kripraz 400 bin ediyordu o zamanların en pahalı madeni 9 kişi beklerdik.
İlk gözlüğü aldığım gece sevincimden uyuyamamıştım. İşte öyleydi örs parası bulmazdık ama mutluyduk

O zamanlar ne tılsım vardı ne de akçe. Plus 10 tl o kadar

. Etin palpa jandarma ali kütük , tesla dış şehir zırh bunlardı bizim hayallerimiz.
49 leveller başladı. O zmanlarda çok kötü değildi. 49 un ilk zamanları yeraltı... 39 dan kalma çarlarımın hepsini çaldırmıştım yeniden çar açıp yeniden başladım. Madenle kafayı bozmuştum

Zamanla hakkımla kazanarak çarımı dizdim

Tam dizdik dedik eğleniyorduk.
Grup bölgesi denen illet ortaya çıktı. İşte oyunun ayağını kaydıran güncelleme bence o oldu. Kast sistemi oldu. Güçsüzler artık grup bölgesine girememeye başladı.Millet hep güçlüleri grubuna almaya başladı. Bende o zamanlar güçsüzler grubunda yer alıyordum.Kuzenimle saatlerce sığınağın kapısının önünde sefil sefil bekledim

Ejder asası olmayanların sözü geçmediği dönemde kararımı verdim. Üretecektim onu. Günlerce menekşe elmas mavi topaz arasında koşturup durdum. Ürettim ama o sevinçte uzun sürmedi. Çemberlitaş çıktı. Yine çar dizeceksin diye uğraşmadım bıraktım. 1 yıl sonra oyuna girdiğimde her şey değişmişti. Oyunu bitiren yenilik tılsım sistemi çıkmıştı. Başladım yeniden uğraşmaya kuzenimle tankı ve şifayı alıp birde y2 bulup xenotim kasmaya başladık. 3 haftada ürettik. Büyücüyü dizdik. BB3 def 2 3 of 2 3 y2 m1 ürettik ama bir şey farkettik. Oyunda biz ve bir kaç kişi dışında düzgün oynuyan yoktu. Eskiden 1 gözlükle dünyalar benim oluyordu şimdi bir çarda 6 gözlük var ama eğlencesi yok. Bence sizde zaman kaybetmeyin oyuna para verip zamanınızı boşa harcayacağınıza bırakın şu oyunu ilgisiz yöneticilere oturdukları yerden para kazandırmayın
Herkese kolay gelsin tüm çarları sildim benden bu kadar . :| :|