bu silahta neyin nesi
- SedaT03
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: bu silahta neyin nesi
Büyük üstadlardan hala ses yok ula bunlar sus felan mı aldılar nie cevap yazmıyorlar
ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...
- SeyhulMuverrih
- Sahaf Yardımcısı
Arkadaşın dediği tamamen doğrudur, o silah "Tatar Yayı"dır.Rotary yazdı:Nerull' un zamanında oyuna girip, kabadayı moda geçip 6 haneli rakamlarla herkesi tek tek devirdiği silahtır. (Tatar Yayı)
Yine anılarımızı tazeledin Umut üstadım.izdirapgrafik yazdı:Bak ben şeyi hiç unutmuyorum.Beş yılı var rahat, o zamanlar 29'dan ötesi yok, kuvayi meteor pala 3 krip 2 apa zamanları. Sobee Meteor Bölgesi 39lvl paketiyle ilgili görüntüler yayınlamıştı, adamın elinde de kesik çifte var tabii biz hiç görmemişiz öyle bir olay daha önce.Max Payne'in ölmediği zamanlar ki onu oynayanlar sawed-off shotgun'a hastadır zaten.Herkesde bir heyecan derken geldi güncelleme aldık silahı baktım boncuklu sesi koymuşlar tek tek sıkıyor

Avaro omnia desunt inopi pauca sapienti nihil !
- karanlikprens
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: I Ergenekon I
SedaT03 yazdı:Bu soruyu desteğe sordum cevabı altaki şekilde almıştım güya cocuk var karşılarında foruma en altaki resmi koyan arkadaşada teşekkürler. Lakin artık şu işinizi genel gecer yapmayın destek takımı. Oyun gelişmiyor bari sorularımıza açıklayıcı bir cevap verin. Şimdi soruyorum bu silah neyin nesi?
En alttaki silahı sormuştum oyunda yok böyle silah die ve sitenizdeki resimde var demiştim
Ve sizin bana dediğiniz cevap buydu yaylı el arbaleti
Dediğim buydu forumda bir arkadaş koymuş fark ettim. GM nin elindeki silah. Bunun açıklaması ne
Arkadaş biraz takıntılısın sanırım
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★
- SedaT03
- FareAdam Düşmanı
Tamam kardeş kulanmaları bişey değil lakşn hangi bir onlıne oyun 4 senedir aynı seviyede, 3 senedir her karaterde aynı itemler adam gibi bi değişiklik var mı söyle bana. Senle her iddasına varım şuan bi çar acsam 1 ayda senin çarla başa baş olurum. Nerde bu adalet benim yakındığım oyun kurucusunun para aksında ben yatarım nasılsa emrim altındalar ister yaparım ister yapmam. Ki sende bunlardan birisin ben paramı veririm akçemi alırım oyunda da gelişmemesinede bişey demem kenar oturur göz yumarım diyorsun. Burdaki konun çocuklukla alakası yok anladın mı yiyenim.karanlikprens yazdı:SedaT03 yazdı:Bu soruyu desteğe sordum cevabı altaki şekilde almıştım güya cocuk var karşılarında foruma en altaki resmi koyan arkadaşada teşekkürler. Lakin artık şu işinizi genel gecer yapmayın destek takımı. Oyun gelişmiyor bari sorularımıza açıklayıcı bir cevap verin. Şimdi soruyorum bu silah neyin nesi?
En alttaki silahı sormuştum oyunda yok böyle silah die ve sitenizdeki resimde var demiştim
Dediğim buydu forumda bir arkadaş koymuş fark ettim. GM nin elindeki silah. Bunun açıklaması ne
Arkadaş biraz takıntılısın sanırımYada oyunda yenisin 39 seviye zamanında ejder asa ile dolaşan gm ler vardı ne yani bende isterim onlardan diye elinden şekeri alınmış çocuklar gibi ağlayalım mı
bırak akışına 39 seviye zamanlarında datalar ile oynana biliyordu aslına bakarsan pc den anlayan birisi yine oynaya bilir sıkıntı yok, lakin karıştırmamakta fayda var
işin özü o zamanlar 39 seviye zamanında şuan en son gelen hol bölgesindeki kontrit madeni bile vardı. Yer altı madenlerinden yonca,iridyum madenleri, ecel getiren reçeteleri vs. vs. vs. hatta Gaffar bile vardı
Tabi ki Gaffar dede o zamanlar üzeri kağıt toplayan adamlar gibiydi şimdi İstanbul beyefendisi rolüne bürünmüş bir psikopat olduğuna ne bakıyorsun
Yani lafın özü şu: Kızım Sen Sık Dişini Elin Oğlu Bilir İşini
İyi forumlar...
SedaT03 yazdı:Tamam kardeş kulanmaları bişey değil lakşn hangi bir onlıne oyun 4 senedir aynı seviyede, 3 senedir her karaterde aynı itemler adam gibi bi değişiklik var mı söyle bana. Senle her iddasına varım şuan bi çar acsam 1 ayda senin çarla başa baş olurum. Nerde bu adalet benim yakındığım oyun kurucusunun para aksında ben yatarım nasılsa emrim altındalar ister yaparım ister yapmam. Ki sende bunlardan birisin ben paramı veririm akçemi alırım oyunda da gelişmemesinede bişey demem kenar oturur göz yumarım diyorsun. Burdaki konun çocuklukla alakası yok anladın mı yiyenim.karanlikprens yazdı:SedaT03 yazdı:Bu soruyu desteğe sordum cevabı altaki şekilde almıştım güya cocuk var karşılarında foruma en altaki resmi koyan arkadaşada teşekkürler. Lakin artık şu işinizi genel gecer yapmayın destek takımı. Oyun gelişmiyor bari sorularımıza açıklayıcı bir cevap verin. Şimdi soruyorum bu silah neyin nesi?
Arkadaş biraz takıntılısın sanırımYada oyunda yenisin 39 seviye zamanında ejder asa ile dolaşan gm ler vardı ne yani bende isterim onlardan diye elinden şekeri alınmış çocuklar gibi ağlayalım mı
bırak akışına 39 seviye zamanlarında datalar ile oynana biliyordu aslına bakarsan pc den anlayan birisi yine oynaya bilir sıkıntı yok, lakin karıştırmamakta fayda var
işin özü o zamanlar 39 seviye zamanında şuan en son gelen hol bölgesindeki kontrit madeni bile vardı. Yer altı madenlerinden yonca,iridyum madenleri, ecel getiren reçeteleri vs. vs. vs. hatta Gaffar bile vardı
Tabi ki Gaffar dede o zamanlar üzeri kağıt toplayan adamlar gibiydi şimdi İstanbul beyefendisi rolüne bürünmüş bir psikopat olduğuna ne bakıyorsun
Yani lafın özü şu: Kızım Sen Sık Dişini Elin Oğlu Bilir İşini
İyi forumlar...
Kafa yorduğunuz şeylere bakın. Adamlar kimseyi takmıyor ki siz oradan buradan birşeyler söylemeye çalışıyorsunuz. Onlara verilecek en güzel ceza oyunu oynamamaktır. Emeğinin karşılığını alamıyorsan adaletin olmadığına inanıyorsanız bundan şikayet ediyorsanız ve hala oynuyorsanız aklınızdan şüphe duyarım. Yanlış anlama sadece sen değil herkez yapıyor bunu. Lagdan şikayet adaletten şikayet hırsızlıktan şikayet vesayre vesayre. Ama bakıyorsun o şikayet ettiği kişilere gece gündüz oyunda kalarak ekmegine yağ çalıyor. Adam takarmı biyerine nasıl olsa eşşek gibi oynuyorlar bizde soyup soğana çeviriyoruz diyor. Haklıda yani herkez oyunda kimse yok kimse yok diyor zaten bunu diyenleri toplasak adamları zengin ederler sözde oyunda kimse yok herkez foruma şikayet şikayet şikayet yani ne diyem soyulmak güzel geliyor sanırım. Yenilen pehlivan güreşe doymazmış. Soydukça dahada istiyor sanırım ikv oyuncuları...
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
Belki sonra ki güncellemenin menzilli silahı o dur.Zamanında [DEV]Gorgar da Kafa Koparanla Arz Sancağını basıp muhafızlara tek atıyordu.Oyuna gelsede bizde tek atsak diye hayaller kuruyorduk.Sonra Yeraltı eklentisiyle geldi Karacinden itemsizini düşürünce hayal kırıklığına uğramıştım.
CHIVALROUS
- SedaT03
- FareAdam Düşmanı
Aradan 1.5 sene geçmiş hala bekliyoruz oyuncularınızın kıymetini biliyorsunuz sevgili kurucular.
- yusufcan211
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Dost Kervanı
yanlız o tatar yayı oyuna gelse çok fena olur da işte ikv yönetimi ne bir açıklama ne bir gelişme

İmza:GWYNBLEIDD
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Üstadlar
Boşver kardeş. O silahlar bizi bulmaz olsada olmasada.
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
DEV kullanıyordu
Tatar Yayı