Bu soruyu desteğe sordum cevabı altaki şekilde almıştım güya cocuk var karşılarında foruma en altaki resmi koyan arkadaşada teşekkürler. Lakin artık şu işinizi genel gecer yapmayın destek takımı. Oyun gelişmiyor bari sorularımıza açıklayıcı bir cevap verin. Şimdi soruyorum bu silah neyin nesi?
En alttaki silahı sormuştum oyunda yok böyle silah die ve sitenizdeki resimde var demiştim
Ve sizin bana dediğiniz cevap buydu yaylı el arbaleti
Dediğim buydu forumda bir arkadaş koymuş fark ettim. GM nin elindeki silah. Bunun açıklaması ne
Eski game masterlarımız zaman zaman değişik silahlar ile siz değerli oyuncularımızın arasında bulunuyordu. Belirttiğiniz silahta onlardan bir tanesidir. Belirttiğiniz silahın oyuna gelip gelmeyeceği hakkında herhangi bir bilgi veremiyoruz. İlerleyen zamanlarda hep birlikte göreceğiz.
İyi forumlar. Hocam madem oyuna gelip gelmeyecek sitenizdeki savaşçı menzil silahlarında neden görnüyor ki verdiğiniz cevap gene açıklayıcı değil hep kaçıyorsunuz HEP. Madem bilgi veremiyorsunuz ne işe yararsınız soruyorum size. Ne sorsak beklicez yok bilgi veremeyiz yok falan yok filan arkadaşım. İşiniz bilgi vermek değil mi sonra da bana işimi öğretme diyorsunuz. DEV nerull cevap veririse buna sevinirim Erdoğan da olabilir ama açıklayıcı olsun destek ekibiniz tırt onlar gibi olacaksa yazmayın hiç. Sitenizde neden var o silah (Kulanılan silahlarda) ve oyuncularda neden yok.
Evet bende araştırmıştım bir ara( sanırım 1 yıldan fazla oldu,çok farklı şeylerde vardı yanlış hatırlamıyorsam) ve görmüştüm daha önce .Bence bu konuya takılmanız yanlış anlamayın ama biraz gereksiz..Oyundaki dosyalarda bulunan ve bizim kullanamadığımız şeyler hakkında bilgi vermek zorunda değiller kanaatindeyim sonuçta bir online oyun yaptığı her şeyi açıklamak zorunda değiller.Ancak bir güncellemeyle gelirse öğrenebiliriz İstedikleri şeyleri koysunlar dosyalara umrum da değil(10 yıl sonraki silahı bile koysalar) yeter ki zamanında yapsınlar güncellemeleri ve çalıştıklarını hissettirsinler bize ..Her şeyden önemli oyundaki basit şeyleri düzenlesinler..
Adamak değilde kardeşim sitesinde savaşçının eşyaları arasında var lakin oyunda yok nasıl bir mantık bu ?
Betada denenipte sonradan eklenmemişse hasarında animasyonunda hareket komutlarınde ne bileyim işte bi sıkıntı olmuştur ama şifacılara çok yakışacak gibi bir silaha benziyor ya