Çemberlitaş

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
XUchiHa
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Çemberlitaş

Mesaj gönderen XUchiHa »

alpay1994 yazdı:Bu yönetimin bir suçu değil işin aslında. Siz oyuncuların ve oyun anlayışının bir suçu. 5m1 kesim yapmaya başlamadan itibaren 2m1 3m1 hasarı yüksek düşük onlarca insanı bölgeye götürdüm tek bir sorun dahi yaşamadan. Sizlerin oyun anlayışı bu m1 bu hasar cart curt üzerinden ilerliyorsa hata sizde demektir. Yeni başlayan oyuncu adamın ne bir hasarı olabilir büyücü sınıfında ne de başka bir tılsımı. Sizin kaybedeceğiniz 5 dakika ne kadar önemli bilemem de, size kazandıracağı çok dost var emin olun.
kesinlikle +1
yunusss (29) [BETA]
ARAGONN (49) [2015-?]
Kullanıcı avatarı
DELPIERROHIKMET
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Çemberlitaş

Mesaj gönderen DELPIERROHIKMET »

ben emin önüdeyim şifacıyım 1800 hs yapıyom iksirle şifa (ı) TILSIMI var ama ben tam 7saat bnekledim alınmadım ama bi adam 2dk önce geliyor asasına bakıyor adam tamam bu iyi ama bilmiyorki biz daha çok önem veriyoz aslında asa düşürmek için bi tarafımızı yırtıyoz mesela o adam asa düşürmese takmaz ama ezik bi insan düşüremedimi daha hırslanıyor işi biliyom ona rağmen alınmıyom sunucu eminönü lodoslar çok bencilleşti artık ben bişey demiyorum çok yazık insanlık ölmüş arkadaşlar :( :( :( :(

“Genel Etkileşim” sayfasına dön