Çemberlitaş
Çemberlitaş
çok merak ettiğim konudur kendisi bi bölgeye girebilmek için en kötü kıyo asa amplifikatör ceket m1 istiyorlar bunların fiyatları 1 t kadar var nasıl girecek bu adam bölgelere ? hadi asayı üretti m1 ne olacak ? 350 m en kötü bu fiyati gano yonca çekerek mi yapsın xo kasma ihtimali zaten yok ölümüne salgımı kassın adam ? madem full adamlar almıyor bossların gücünü bi ayarlamak lazım gruptaki kişilerin hasarına göre düşürlmeli yada genel olarak biraz düşürülmeli yoksa cin cezmiye bile gidemez fevzi asalı bi grup
yunusss (29) [BETA]
ARAGONN (49) [2015-?]
ARAGONN (49) [2015-?]
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
Re: Çemberlitaş
Kendi adıma konuşayım, Fevzi asalı bir büyücü ile rahatlıkla gaffar atabiliyorum. M1 ve Met 2 3' tılsımlarının yanı sıra tanıdık faktörü de önemli bir rol oynuyor bu konuda. Ancak bu demek değildir ki her tılsımı olan güzel oyuncudur. Ayrıca hasarın düşük diyen acemi hasarcıların tılsım farkını doğru dürüst kavrayamadıkları için bu şekilde bir tavır sergilemeleri çok normal. Oysa ki Met 2 3 tılsımı ile atılan bir kritik vuruş, diğer büyücülerin hasarlarını büyük ölçüde artırıyor. Can düşürülmesi konusuna katılmıyorum. Oyuncular ne zaman vurdumduymazlıklarını ve açgözlülüklerini terk ederlerse o zaman bahsettiğin olay çözüme kavuşabilir
Aslında oyunun bu hale gelmesinde biz oyuncularında payı var her grub bölgesine üstü dizili oyuncular aranırsa kendini geliştirmeye çalışan oyuncular dikkate alınmazsa bir süre sonra o oyuncu oyundan zevk almayıp oyunu bırakacaktır . Bu oyunun amacının sadece zevk almak oldugunun farkına varıp diger oyuncularada fırsat tanınırsa daha iyi olur kanaatimce
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Üstadlar
Elinde parlak kıyamet asası olan ve gözlükle beraber üstü full fevzi dizili olan birisi sağ örste kolaylıkla xenotim kasabilir. Tesla gözcünüzün bulunması gerekmektedir. Nasıl mi olur diyorsan özelden bana ulaş veyahut imzadaki linki incele.XUchiHa yazdı: xo kasma ihtimali zaten yok
Örste azimle ve usanmadan kastıktan sonra m1 tılsımını üreteceksin.
Bundan sonra yapacagin şey çemberlitaşa girmek olacaktır. Hasarın az diye almak istemeyen olacaktır fakat mutlaka grup bulursun. M1 tılsımı olduğu için hasara fazla dikkat edeceklerini sanmıyorum. Bundan sonra teker teker itemlerin düşmeye başlayacak. Üstün dizildikce cevren artacak ve daha sık gireceksin. En sonunda full olacaksın ve herkes sana grup daveti yollayacak ve grup davetlerinden usanacaksın. Sonra kendin grup kurmaya başlayacaksın. Eskiden senin gibi ezik olanları yani zırhı olmayan kişileri gruba alacaksın ve Stuart ya da Gaffara götüreceksin.
Böyle bir şeyin olması imkansız.XUchiHa yazdı:bossların gücünü bi ayarlamak lazım gruptaki kişilerin hasarına göre düşürlmeli yada genel olarak biraz düşürülmeli yoksa cin cezmiye bile gidemez fevzi asalı bi grup
m1siz girmeyi rüyanda bile görme fakat m1 olduktan sonra ceketinin olması şart değil. Bazı kişiler full kişiler ile grup atmak istiyorlar fakat herkez böyle değil. M1'inin olması seni gruplara sokacak bir kurtarıcıdır. Bazen oyunda grup kuracak adam bulunmadığı zamanlar oluyor. M1 bu zamanlarda seni gruba sokacak bir kurtarıcı olacak. Az az gire gire birkaç item düşürdükten sonra moralin ve keyfin yerine gelmeye başlar. Bu arada çevrede yapmış olacaksın. Sen ezik olsan dahi tanıdıkları için seni gruba alacaklar.XUchiHa yazdı:amplifikatör ceket istiyorlar
Çok basit bir şekilde m1 siz grup bölgelerine gideceğin bir ekip oluşturman lazım. Tek olay bundan ibaret.
-Yalnızxxadam
-NİETZSCHE
-Crescent
-NİETZSCHE
-Crescent
Arz, Lodos, sağlam, zayıf gözetmeksizin Cevriye'ye, Karakürk'e, Kadim'e gittiğimiz ve en önemlisi bu şekilde başardığımız günleri unuttuk. Tek sıkıntı bu.
+1Saver yazdı:Arz, Lodos, sağlam, zayıf gözetmeksizin Cevriye'ye, Karakürk'e, Kadim'e gittiğimiz ve en önemlisi bu şekilde başardığımız günleri unuttuk. Tek sıkıntı bu.
+2Saver yazdı:Arz, Lodos, sağlam, zayıf gözetmeksizin Cevriye'ye, Karakürk'e, Kadim'e gittiğimiz ve en önemlisi bu şekilde başardığımız günleri unuttuk. Tek sıkıntı bu.
kardeşim yanınıza gelesim geldi valla ne yalan söylimGWYNBLEIDD yazdı:Kendi adıma konuşayım, Fevzi asalı bir büyücü ile rahatlıkla gaffar atabiliyorum. M1 ve Met 2 3' tılsımlarının yanı sıra tanıdık faktörü de önemli bir rol oynuyor bu konuda. Ancak bu demek değildir ki her tılsımı olan güzel oyuncudur. Ayrıca hasarın düşük diyen acemi hasarcıların tılsım farkını doğru dürüst kavrayamadıkları için bu şekilde bir tavır sergilemeleri çok normal. Oysa ki Met 2 3 tılsımı ile atılan bir kritik vuruş, diğer büyücülerin hasarlarını büyük ölçüde artırıyor. Can düşürülmesi konusuna katılmıyorum. Oyuncular ne zaman vurdumduymazlıklarını ve açgözlülüklerini terk ederlerse o zaman bahsettiğin olay çözüme kavuşabilir![]()
Çemberlitaş Güneş Asa'lı adamın neyine?
Sen emeklemeden yürümeye çalışırsan gruplara giremezsin pek tabii.
Grup bölgelerinden itibaren şaheser üretimi,Büyük Hol'den itibaren ise tılsım üretimi şart oldu bu oyun için.
Oyuna başlayan arkadaşların, bütün bu zorlu durumları geçmiş 2 - 3 adet tılsım , 2-3 adet şaheser üretmiş , 15 dakika da Gaffar'ı kesebilen kişilerle aynı gruba girmesi gerektiğini savunan/bekleyen herkes yanlış düşünüyordur.
Oyunu adım adım oynamış ve bir yerlere gelmiş insanlara "hasar soruyorlar , tılsım soruyorlar gruba almıyorlar öhö" diyemezsiniz.Ben sabahlara kadar emek verip önce Kenan'ı ,Junon'u ve Gaffar'ı kesmeye uğraşim,haftalarımı harcayıp savaşın ve kalabalığın içinde Büyük Hol'de tılsım üreteyim,Güneş Asa'lı arkadaşın teki gelsin hiçbir şey yapamayacağı bölgede benimle birlikte Gaffar'ı kessin.
Komik olmayın lütfen.
Basamakları adım adım çıkalım.
Bir günde zengin olmak istemeyelim.
Sen emeklemeden yürümeye çalışırsan gruplara giremezsin pek tabii.
Grup bölgelerinden itibaren şaheser üretimi,Büyük Hol'den itibaren ise tılsım üretimi şart oldu bu oyun için.
Oyuna başlayan arkadaşların, bütün bu zorlu durumları geçmiş 2 - 3 adet tılsım , 2-3 adet şaheser üretmiş , 15 dakika da Gaffar'ı kesebilen kişilerle aynı gruba girmesi gerektiğini savunan/bekleyen herkes yanlış düşünüyordur.
Oyunu adım adım oynamış ve bir yerlere gelmiş insanlara "hasar soruyorlar , tılsım soruyorlar gruba almıyorlar öhö" diyemezsiniz.Ben sabahlara kadar emek verip önce Kenan'ı ,Junon'u ve Gaffar'ı kesmeye uğraşim,haftalarımı harcayıp savaşın ve kalabalığın içinde Büyük Hol'de tılsım üreteyim,Güneş Asa'lı arkadaşın teki gelsin hiçbir şey yapamayacağı bölgede benimle birlikte Gaffar'ı kessin.
Komik olmayın lütfen.
Basamakları adım adım çıkalım.
Bir günde zengin olmak istemeyelim.
ve niceleri...