Çok haklısınız. Bende şuan kıyamet asayı yeni ürettim 1 ayımı verdim sırf Çemberlitaş'a girebilmek için öyle elini kolunu sallaya sallaya güneş asayla giripte o asayı üretmek için 1-2 ayını ziyan eden adamın emeğine ayıp olur. Tabi çevreye birşey söyleyemem. Ama doğrusu budur.bidakka yazdı:Çemberlitaş Güneş Asa'lı adamın neyine?
Sen emeklemeden yürümeye çalışırsan gruplara giremezsin pek tabii.
Grup bölgelerinden itibaren şaheser üretimi,Büyük Hol'den itibaren ise tılsım üretimi şart oldu bu oyun için.
Oyuna başlayan arkadaşların, bütün bu zorlu durumları geçmiş 2 - 3 adet tılsım , 2-3 adet şaheser üretmiş , 15 dakika da Gaffar'ı kesebilen kişilerle aynı gruba girmesi gerektiğini savunan/bekleyen herkes yanlış düşünüyordur.
Oyunu adım adım oynamış ve bir yerlere gelmiş insanlara "hasar soruyorlar , tılsım soruyorlar gruba almıyorlar öhö" diyemezsiniz.Ben sabahlara kadar emek verip önce Kenan'ı ,Junon'u ve Gaffar'ı kesmeye uğraşim,haftalarımı harcayıp savaşın ve kalabalığın içinde Büyük Hol'de tılsım üreteyim,Güneş Asa'lı arkadaşın teki gelsin hiçbir şey yapamayacağı bölgede benimle birlikte Gaffar'ı kessin.
Komik olmayın lütfen.
Basamakları adım adım çıkalım.
Bir günde zengin olmak istemeyelim.
Çemberlitaş
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Re: Çemberlitaş
- KARADAVUTs
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
Çok teşekkür ederim kardeşim. güzel taktik. bende bunu uygulayacam.vahdet yazdı:Elinde parlak kıyamet asası olan ve gözlükle beraber üstü full fevzi dizili olan birisi sağ örste kolaylıkla xenotim kasabilir. Tesla gözcünüzün bulunması gerekmektedir. Nasıl mi olur diyorsan özelden bana ulaş veyahut imzadaki linki incele.XUchiHa yazdı: xo kasma ihtimali zaten yok
Örste azimle ve usanmadan kastıktan sonra m1 tılsımını üreteceksin.
Bundan sonra yapacagin şey çemberlitaşa girmek olacaktır. Hasarın az diye almak istemeyen olacaktır fakat mutlaka grup bulursun. M1 tılsımı olduğu için hasara fazla dikkat edeceklerini sanmıyorum. Bundan sonra teker teker itemlerin düşmeye başlayacak. Üstün dizildikce cevren artacak ve daha sık gireceksin. En sonunda full olacaksın ve herkes sana grup daveti yollayacak ve grup davetlerinden usanacaksın. Sonra kendin grup kurmaya başlayacaksın. Eskiden senin gibi ezik olanları yani zırhı olmayan kişileri gruba alacaksın ve Stuart ya da Gaffara götüreceksin.
Böyle bir şeyin olması imkansız.XUchiHa yazdı:bossların gücünü bi ayarlamak lazım gruptaki kişilerin hasarına göre düşürlmeli yada genel olarak biraz düşürülmeli yoksa cin cezmiye bile gidemez fevzi asalı bi grup
m1siz girmeyi rüyanda bile görme fakat m1 olduktan sonra ceketinin olması şart değil. Bazı kişiler full kişiler ile grup atmak istiyorlar fakat herkez böyle değil. M1'inin olması seni gruplara sokacak bir kurtarıcıdır. Bazen oyunda grup kuracak adam bulunmadığı zamanlar oluyor. M1 bu zamanlarda seni gruba sokacak bir kurtarıcı olacak. Az az gire gire birkaç item düşürdükten sonra moralin ve keyfin yerine gelmeye başlar. Bu arada çevrede yapmış olacaksın. Sen ezik olsan dahi tanıdıkları için seni gruba alacaklar.XUchiHa yazdı:amplifikatör ceket istiyorlar
vahdet yazdı:Elinde parlak kıyamet asası olan.XUchiHa yazdı: xo kasma ihtimali zaten yok
kıyamet asanin üretimi tek başına ne kadar zor herkes biliyor bütün yeni başlayan oyuncular büyücü açıklarında bu sorunu zaten yaşıyor
yunusss (29) [BETA]
ARAGONN (49) [2015-?]
ARAGONN (49) [2015-?]
bidakka yazdı:Çemberlitaş Güneş Asa'lı adamın neyine?
Grup bölgelerinden itibaren şaheser üretimi,Büyük Hol'den itibaren ise tılsım üretimi şart oldu bu oyun için.
Oyuna başlayan arkadaşların, bütün bu zorlu durumları geçmiş 2 - 3 adet tılsım , 2-3 adet şaheser üretmiş , 15 dakika da Gaffar'ı kesebilen kişilerle aynı gruba girmesi gerektiğini savunan/bekleyen herkes yanlış düşünüyordur.
Oyunu adım adım oynamış ve bir yerlere gelmiş insanlara "hasar soruyorlar , tılsım soruyorlar gruba almıyorlar öhö" diyemezsiniz.Ben sabahlara kadar emek verip önce Kenan'ı ,Junon'u ve Gaffar'ı kesmeye uğraşim,haftalarımı harcayıp savaşın ve kalabalığın içinde Büyük Hol'de tılsım üreteyim,Güneş Asa'lı arkadaşın teki gelsin hiçbir şey yapamayacağı bölgede benimle birlikte Gaffar'ı kessin.
Komik olmayın lütfen.
özellikle söylediklerini ve mantığını şiddet ile kınıyorum. "ben zorlandım sende zorlan" demenin "skiden biz babamızın önünde gülmedizdik" demekten ne farkı var bunun. azıcık mantıki ol oyuna sıfırdan başlayan bi insan ile 4 yıldır oynayan bir değil. senin bir sürü birikimin var peki yeni kişinin ? şuan bölge gelse kim hemen yapabilir ? kimse ! şuanda da yeni başlayan adam için bölgeler o kadar zor. azıcık beyninle düşün azıcık.
yunusss (29) [BETA]
ARAGONN (49) [2015-?]
ARAGONN (49) [2015-?]
Bak seni muhatap alıyorum klavyesi güzel.XUchiHa yazdı:bidakka yazdı:Çemberlitaş Güneş Asa'lı adamın neyine?
Komik olmayın lütfen.
özellikle söylediklerini ve mantığını şiddet ile kınıyorum. "ben zorlandım sende zorlan" demenin "skiden biz babamızın önünde gülmedizdik" demekten ne farkı var bunun. azıcık mantıki ol oyuna sıfırdan başlayan bi insan ile 4 yıldır oynayan bir değil. senin bir sürü birikimin var peki yeni kişinin ? şuan bölge gelse kim hemen yapabilir ? kimse ! şuanda da yeni başlayan adam için bölgeler o kadar zor. azıcık beyninle düşün azıcık.
Sıfırdan başlayan insan ile 4 yıldır oynayan insan bir değil zaten, olamaz,olmamalı!
Bölge ilk geldiğinde bizlerde zorlanıyorduk.ne yaptık?
Sabahlara kadar uğraştık değil mi ? Evet.İşte kimse armut piş ağzıma düş istemesin.
Sıfırdan başlayan adamda 4 yıldır oynayan adamın seviyesine gelmek için onun geçtiği yollardan geçmeli!
Haa 4 yılda değilde 1 yılda geçsin ona lafımız yok.
ve niceleri...
- KARADAVUTs
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gölge Haramileri
POSTaci yazdı:Kadime karakürke tüm sunucu gidiyordu zamanında 6 kişi değil.Hasarı sırf 2000 altında diye m1 i olmasına rağmen gruba alırken burun kıvıran adamlar kalkıp " e sende kendi ezik arkadaşlarınla grubunu kurda git kes başkasına muhtaç olma hihihiSaver yazdı:Arz, Lodos, sağlam, zayıf gözetmeksizin Cevriye'ye, Karakürk'e, Kadim'e gittiğimiz ve en önemlisi bu şekilde başardığımız günleri unuttuk. Tek sıkıntı bu." demesinler.Sözüm meclisten dışarı.
Bütün konularda yorumunu görüyoruz kardeş. Bir B*ka da atlama
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Üstadlar
Hole incen xeno salgı peptit jade. Allah ne verdiyse kasa can. Sonra m1 üretmek için tekrar kasacan. Anlayacan uzun is.
Yok olmaz diyorsan şifacı kur. Şifacı takıl. Başka seçenek yok.
Senin elindeki asa ejder mi hasarın kaç bu arada.
Yok olmaz diyorsan şifacı kur. Şifacı takıl. Başka seçenek yok.
Senin elindeki asa ejder mi hasarın kaç bu arada.
bidakka yazdı:Bak seni muhatap alıyorum klavyesi güzel.XUchiHa yazdı:bidakka yazdı:Çemberlitaş Güneş Asa'lı adamın neyine?
Komik olmayın lütfen.
Sıfırdan başlayan insan ile 4 yıldır oynayan insan bir değil zaten, olamaz,olmamalı!
Sabahlara kadar uğraştık değil mi ? Evet.İşte kimse armut piş ağzıma düş istemesin.
Sıfırdan başlayan adamda 4 yıldır oynayan adamın seviyesine gelmek için onun geçtiği yollardan geçmeli!
Ah be kardeşim o zaman ben zamanında menekşenin tekini 75 m den akik 10 m den kadimi 90 m den alarak ejder üretmiştim hadi aynı olsun o zaman hadi ... Ben 3 ayımı sivri adada geçirdim sırf ejder üreteyim diye şimdi adam adam 1 haftada ejder üretir çok çok ucuz 2 menekşe parasına kıyamet asa üretiyorsun neyin tribindesin sen ? Bencil olmayın oyunun canlanması için taze kanlara yeni oyunculara ihtiyaç var ama bu şekilde sizce öyle birşey mümkünmü ? adam gelse hiç birşey yapamaz şuan çevren yoksa full fundili şifacını bile Ç.T ye sokamazsın arkadaşların yoksa yönetimin ilk el atması gereken şeylerden biride budur kim ne derse desin...
GaffarBEY yazdı:bidakka yazdı:Bak seni muhatap alıyorum klavyesi güzel.XUchiHa yazdı:bidakka yazdı:Çemberlitaş Güneş Asa'lı adamın neyine?
Komik olmayın lütfen.
Ah be kardeşim o zaman ben zamanında menekşenin tekini 75 m den akik 10 m den kadimi 90 m den alarak ejder üretmiştim hadi aynı olsun o zaman hadi ... Ben 3 ayımı sivri adada geçirdim sırf ejder üreteyim diye şimdi adam adam 1 haftada ejder üretir çok çok ucuz 2 menekşe parasına kıyamet asa üretiyorsun neyin tribindesin sen ? Bencil olmayın oyunun canlanması için taze kanlara yeni oyunculara ihtiyaç var ama bu şekilde sizce öyle birşey mümkünmü ? adam gelse hiç birşey yapamaz şuan çevren yoksa full fundili şifacını bile Ç.T ye sokamazsın arkadaşların yoksa yönetimin ilk el atması gereken şeylerden biride budur kim ne derse desin...
işte tam olarak bunu anlatmaya çalışıyorum
ve bidakka senide muhattap almıyorum kardeşim aklıselim bi insan böyle konuşmaz
yunusss (29) [BETA]
ARAGONN (49) [2015-?]
ARAGONN (49) [2015-?]
Bu yönetimin bir suçu değil işin aslında. Siz oyuncuların ve oyun anlayışının bir suçu. 5m1 kesim yapmaya başlamadan itibaren 2m1 3m1 hasarı yüksek düşük onlarca insanı bölgeye götürdüm tek bir sorun dahi yaşamadan. Sizlerin oyun anlayışı bu m1 bu hasar cart curt üzerinden ilerliyorsa hata sizde demektir. Yeni başlayan oyuncu adamın ne bir hasarı olabilir büyücü sınıfında ne de başka bir tılsımı. Sizin kaybedeceğiniz 5 dakika ne kadar önemli bilemem de, size kazandıracağı çok dost var emin olun.
-Yalnızxxadam
-NİETZSCHE
-Crescent
-NİETZSCHE
-Crescent