Bir Umuttu İKV.

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
FreDDy
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Bir Umuttu İKV.

Mesaj gönderen FreDDy »

ozaerdenn yazdı:Abim 2 satır daha yazsan gözlerimden yaşlar süzülecekti sanki :)

Saatlerimizi, uykularımızı hatta derslerimizi yok sayıp, yemeğe çağırılınca deli gibi aç olsak da gitmeyip en sonunda annemizin dayanamayıp yemeği bilgisayarın başına getirmesiyle karnımızı doyurduğumuz, herkes bir pislik atarken delicesine savunduğumuz güzel oyun artık sona yaklaştı. O yaşadığımız eski zevk artık aranır oldu.

Hala oyunda mı bilmiyorum ama Pırasasapı'nı soyup karakteri silen karaktersiz Lastlowe bir yandan güzel bir iş yapmış. :) Yoksa bu vahim haline rağmen şu oyuna devam ederdim sanırım. Ne abilerim ne ablalarım ne kardeşlerim oldu şu oyunda ah.. Saymakla bitmez sanırım. Oyuna başladığımda yeraltı bölgesi geleli 1-2 hafta olmuştu. Asigencm Mehmet Abi vardı o zamanlar. Labirent görevlerimi vesaire hep onun yardımı ile yapmıştım , kulakları çınlasın.. FreDDy Ferdi Abi vardı. 29 döneminin namlı savaşçısıymış kendisi oyunu bıraktıktan sonra öğrendim bunu. :) Kendimce bir yerlere geldim, bir şeyler elde ettim. Bayan Şifacı açtım diye çok eleştirildim. :P Zor bulunan Bayan Şifacı eşyaları için ne paralar, ne madenler heba ettim. SouLPoweRBeTa Erhan Abi'nin bana 10 milyondan sattığı Yücelen Shen Ceket* hala evlat acısı gibi aklımdadır. :)

Sanırım buraya hepimiz hatıralarımızı yazsak 1 günden aşağı sürmez. O kadar güzel anılar saklı ki hafızalarımızda.. Hepsinin kaynağı olan oyunun bu derece üvey evlat muamelesi görmesi içler acısı. Bütün emeklerim çöpe gitmiş olsa dahi sıfırdan başlayasım var. Ama ne eski oyun kalmış ne de eski dostlar..

Merhaba arkadaşlar.

Oyun oynamasamda gözüm üstünüzde :) ... Vay beee aradanda amma yıl geçti yahu.Beni unutmayan Dostlarıma sevgiler emin olun ben sizleri unutmadım.. Pırasasapı yaw insan seni unutmasın unutmasında istesekte bu nick unutulmaz zaten :). Herkeze sevgi ve selamlarımla.

FreDDy - Ferdi
Kullanıcı avatarı
KiNgHaKkI
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Kabadayılar

Mesaj gönderen KiNgHaKkI »

FreDDy yazdı:
ozaerdenn yazdı:Abim 2 satır daha yazsan gözlerimden yaşlar süzülecekti sanki :)

Saatlerimizi, uykularımızı hatta derslerimizi yok sayıp, yemeğe çağırılınca deli gibi aç olsak da gitmeyip en sonunda annemizin dayanamayıp yemeği bilgisayarın başına getirmesiyle karnımızı doyurduğumuz, herkes bir pislik atarken delicesine savunduğumuz güzel oyun artık sona yaklaştı. O yaşadığımız eski zevk artık aranır oldu.

Hala oyunda mı bilmiyorum ama Pırasasapı'nı soyup karakteri silen karaktersiz Lastlowe bir yandan güzel bir iş yapmış. :) Yoksa bu vahim haline rağmen şu oyuna devam ederdim sanırım. Ne abilerim ne ablalarım ne kardeşlerim oldu şu oyunda ah.. Saymakla bitmez sanırım. Oyuna başladığımda yeraltı bölgesi geleli 1-2 hafta olmuştu. Asigencm Mehmet Abi vardı o zamanlar. Labirent görevlerimi vesaire hep onun yardımı ile yapmıştım , kulakları çınlasın.. FreDDy Ferdi Abi vardı. 29 döneminin namlı savaşçısıymış kendisi oyunu bıraktıktan sonra öğrendim bunu. :) Kendimce bir yerlere geldim, bir şeyler elde ettim. Bayan Şifacı açtım diye çok eleştirildim. :P Zor bulunan Bayan Şifacı eşyaları için ne paralar, ne madenler heba ettim. SouLPoweRBeTa Erhan Abi'nin bana 10 milyondan sattığı Yücelen Shen Ceket* hala evlat acısı gibi aklımdadır. :)

Sanırım buraya hepimiz hatıralarımızı yazsak 1 günden aşağı sürmez. O kadar güzel anılar saklı ki hafızalarımızda.. Hepsinin kaynağı olan oyunun bu derece üvey evlat muamelesi görmesi içler acısı. Bütün emeklerim çöpe gitmiş olsa dahi sıfırdan başlayasım var. Ama ne eski oyun kalmış ne de eski dostlar..

Merhaba arkadaşlar.

Oyun oynamasamda gözüm üstünüzde :) ... Vay beee aradanda amma yıl geçti yahu.Beni unutmayan Dostlarıma sevgiler emin olun ben sizleri unutmadım.. Pırasasapı yaw insan seni unutmasın unutmasında istesekte bu nick unutulmaz zaten :). Herkeze sevgi ve selamlarımla.

FreDDy - Ferdi

Seni unutmak mümkün mü 25 levelde kurt adamları tokatlayan insan :D statüleri senden iyi dağıtan pek kişi hatırlamıyorum açıkçası :) Alper abime yazmaya kalksam sözler bitmez zaten :)Nede olsa oda bi Kabadayı oyuna gelip Paşam diye seslenmesi yeterli loncadan :) Yazıcak o kadar çok şey var ki gerçekten hepsi çok güzel hatıralar olarak kalıcak aklımda.Bu oyun sayesinde abilerimden yeri geldi ablalarımdan yeri geldi kardeşlerimden çok şey öğrendim.Kavgalarımız oldu yeri geldi,küslüklerde ama her daim kalıcı olan dostluklarıyla diğer oyunlardan ayrı tuttuğum bir oyun oldu hep İKV.Her ara verişinde illaki acaba kimler kaldı,acaba eskilerden birisi kaldımı dedirten oyunu bilgisayara kurup selam vermeye dahi olsa girdiren bir oyun oldu çoğumuz için.Ee boşuna dememiş atalarımız Tilkinin dönüp dolaşacağı yer yine kürkçü dükkanıdır diye :) Yazıcak çok şey var ama şimdilik sözü kısa tutucam daha boş bi vaktimde daha uzun uzadıya yazmam dileğiyle.Buyrun bunlarda o günlere dair bir kaç anı anca 39 dönemini bulabildim,gönül isterdiki 29 25 ten de hatıraları paylaşayım fakat onlarda her bilgisayar gibi miladını doldurup hard diskini yakan eski bilgisayarımla tozlu raflarda duruyorlar :D Sağlıcakla kalınız

Resim

Resim

Resim

Msn'in popüler olduğu zamanlar :D :D
Resim

Resim

Resim

Resim

Resim
KiNgHaKkI XxXMaGeHaKkIXxX ŞiFaCıHaKkI

EMİNÖNÜ

25'ten beri burada ve burada olacak.!!

Dürüst OL !
1q2w3e
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen 1q2w3e »

Yazdıklarınızı okudum da duygulandım sanki bi kac bişeyde ben paylaşmak istedim
sanırım 2006 son aylarda falandı beta zamanı vardı o zaman baslamıstım bende o agah efendı yı unutamam saten :) eskiden bız merkezlıydı yanı alper abının dedıgı gıbı o labırentte bı grup falan cok zordu kımsede duzgun esya yoktu kıtaba orumcekler falan tam bı takım calısması oluyodu 3 erlı 4 erlı gruplarla :) tadı gercekten cok ayrıydı tabı zaman gectıkce sartlarda degıstı ıkv oyuncuları acısından sıkıntılar oldu 2012 13 senelerıne kadar oynamıstım bu sıgınaklar falan gelmıstı bırakmamın sebebı oyunda lag sıkıntısı ve degısen oyuncu cevresı oldu tabı bende özluyorum eskı oyuncuları eskı ıtemlerı bahsedıldıkce ınsanı ayrı bı duygu kaplıyolar ama yapıcak bısı yok erhna abınızle tanıstıgım gunu hatırlıyorum :) cok yardımcı olmustu bana slm söyluyorum burdan olurda gorurse unutulmadıgını bılsın :) ah eskı gunler ah oyunu bırakmıs olsak ta ara ara takıp edıyorum burdan guzel gunlerdi :)

KİTTLECATTLE
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Güzel Yazmışsın Kardeş :)
Kullanıcı avatarı
xKABADAYI
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen xKABADAYI »

Umut olmayan yerde hayat olmazki güzel dökmüşsün sanki ilk oynadığın gibi
Kullanıcı avatarı
KARADAVUTs
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen KARADAVUTs »

keşke şu oyun ilk oynadığımız o zamanlar gibi olsa. Herkes iç içe dostluk dostluğa.
K A R A D A V U T ş

UEFA EURO 2016 France
Comeback
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Mazi'nin Sahipleri

Mesaj gönderen Comeback »

Özel mesajlarınıza bakarsanız memnuniyet duyarım Konfiçyus
Kudretbey [49] - Eminönü - Mazi'nin Sahipleri
Avukat
Kullanıcı avatarı
kurtcuozii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen kurtcuozii »

Yeniden oyunda aramıza katılman dileğiyle Alper.Ben bile döndüm sen de dönersin elbet :)
Resim

Afanesiyevo
Kullanıcı avatarı
kurtcuozii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen kurtcuozii »

FreDDy yazdı:

Merhaba arkadaşlar.

FreDDy - Ferdi

Tabiki de Ferdim gibi bir savaşçı bir daha bu aleme gelmeyecektir.Unutulmadın Ferdi merak etme.Selam olsun sana kardeşimçBen 4 yıl aradan sonra dönüş yaptım.
Resim

Afanesiyevo
Kullanıcı avatarı
Barbarosbrusk
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Barbarosbrusk »

Hayatini yazzasan roman olur. dd

“Genel Sohbet” sayfasına dön