ozaerdenn yazdı:Abim 2 satır daha yazsan gözlerimden yaşlar süzülecekti sanki
Saatlerimizi, uykularımızı hatta derslerimizi yok sayıp, yemeğe çağırılınca deli gibi aç olsak da gitmeyip en sonunda annemizin dayanamayıp yemeği bilgisayarın başına getirmesiyle karnımızı doyurduğumuz, herkes bir pislik atarken delicesine savunduğumuz güzel oyun artık sona yaklaştı. O yaşadığımız eski zevk artık aranır oldu.
Hala oyunda mı bilmiyorum ama Pırasasapı'nı soyup karakteri silen karaktersiz Lastlowe bir yandan güzel bir iş yapmış.Yoksa bu vahim haline rağmen şu oyuna devam ederdim sanırım. Ne abilerim ne ablalarım ne kardeşlerim oldu şu oyunda ah.. Saymakla bitmez sanırım. Oyuna başladığımda yeraltı bölgesi geleli 1-2 hafta olmuştu. Asigencm Mehmet Abi vardı o zamanlar. Labirent görevlerimi vesaire hep onun yardımı ile yapmıştım , kulakları çınlasın.. FreDDy Ferdi Abi vardı. 29 döneminin namlı savaşçısıymış kendisi oyunu bıraktıktan sonra öğrendim bunu.
Kendimce bir yerlere geldim, bir şeyler elde ettim. Bayan Şifacı açtım diye çok eleştirildim.
Zor bulunan Bayan Şifacı eşyaları için ne paralar, ne madenler heba ettim. SouLPoweRBeTa Erhan Abi'nin bana 10 milyondan sattığı Yücelen Shen Ceket* hala evlat acısı gibi aklımdadır.
Sanırım buraya hepimiz hatıralarımızı yazsak 1 günden aşağı sürmez. O kadar güzel anılar saklı ki hafızalarımızda.. Hepsinin kaynağı olan oyunun bu derece üvey evlat muamelesi görmesi içler acısı. Bütün emeklerim çöpe gitmiş olsa dahi sıfırdan başlayasım var. Ama ne eski oyun kalmış ne de eski dostlar..
Merhaba arkadaşlar.
Oyun oynamasamda gözüm üstünüzde
FreDDy - Ferdi