FARUKULUSOY
- ECHO
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Luxury Exclusive
Re: FARUKULUSOY
Met 1 li ws Kim Atıyor Oyunda 1 Kişi Söyle Bana Sadece ?
Oyunda 2 bb yapan kendini ws ci sanmasın m1 li turnuvada gm lerin gözünde 1 ci olanların kökünü meteor ada ve e.ö pistlerinde çok kazıdık siz rahat olun.. hala diyorum ws atacak varsa buyursun gelsin bekliyorum :roll:
m1 kullanmayı bilmeyenlerin tılsımlı vs de m1 yasak diye çırpınışlarına gülüyorum. Ha doğru sen vsciydin öyle değil miECHO yazdı:Met 1 li ws Kim Atıyor Oyunda 1 Kişi Söyle Bana Sadece ?Oyunda 2 bb yapan kendini ws ci sanmasın m1 li turnuvada gm lerin gözünde 1 ci olanların kökünü meteor ada ve e.ö pistlerinde çok kazıdık siz rahat olun.. hala diyorum ws atacak varsa buyursun gelsin bekliyorum :roll:
- ECHO
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Luxury Exclusive
Düz Mantık Nasıl Oluyor Biliyomusun Latte Kardeş ?
Bilmiyorsan Yazdıgın Yazıdan Yola Çıka Bilirsin..Çünkü 15 bb m1 i Karşılamıyor Her Türlü Fizik Ve Krtik Büyülere Maruz Kalan Bi büyücü Fark atarak Ayakda Kalamaz
Ha bişey daha m1 li ws atmayı düşünen arkadaşlar Hasar Aynı ise iki tarafında m1 liler için diyorum bunu kazanan kişi sadece şansa kazanır
Öncelikle Selam. Oyunda bir çok vs kuralları vardır bunlardan bazıları Meteorit 1'li, Meteorit 1 siz full tılsım, 0 Tılsım, Teslalı, Teslasız, Menzilli, Menzilsiz, Turnuva kuralları, ve 39 lvl sistemi. Bunuda yazdıkdan sonra şunuda diyeyim Meteorit 1 Skill'in yenilenme süresini 1 sn azaltıyor ve bb 15 olunca 3 sn oluyor Meteorit 1 takınca ise 2sn 1 sn arada açık kalıyor. 1800 Fiziksel hasarı olan bir büyücüye Meteorit 1 ve Fiziksel Bilgi II Yada III Tak 2311 büyücüyü kes burada dengesizlik var işte tılsımlı vsde. Eşit 2311 2311 aynı hasarda olan m1'li vsye deyineyim kritik vuruş yapan kazanır arkadaşında dediği gibi. Ama yeri gelelim 0 tılsım vssinde itemlerini rakibinin yeneteğini tahmin yürüterek giyersin mesela kolye yüzük eldiven azat shen, ayakkabı pant azat karakürk, Zırh ve asa Trans takarsın. Şimdi bi tutup oyunda skillerin snsi 3 ken 1sn azalıp m1 takınca dengesızlık oluyosa, diğer vs kuralı ılede bilgi ve beceri ile vs atılıyorsa kimse tutupda cıkıp demesin meteorıt 1 li vs her zaman 0 tılsım vssınden daha mantıklı diye. Aksini iddia eden varsa yakında geldiğimde sunucunuzda görüşürüz.