Arkadaşa ws teklif ettik kuralları söyledik kabul etti gördüğünüz gibi.
Vs alanına geldik söyledikleri
Hicret ve roa loncasıda bunu yanına almış destek çıkıyor sizleride kutluyorum böyle iki kelimesi bir birini tutmayan düzenbaz bi adamın arkasındasınız.
Tılsımlı Demişsin Kardeş m1 li Dedik mi Peki ? Önce Onu Söyle Sonra Gel Kelime Oyunu yap
İlk Konuştugumuz da İse Fernandoxmuslera çarından Bana yazdın,,Ve Modeme Reset Atıp Gelecem Dedin 2 Saat Seni Ada da Bekledim Maden çektim can sıkıntısından o derece oldum yani... Geldin Gelmez olaydın yani başladın çamura yatmaya.Sonra Faruk kaçdı yok bilmem şunları getirdi kesitler bizi dersin Saçma Konuşmalar Ve Bahaneler. Kibarca Konuşmamıza Ragmen Anlamadıkları An Ve son.
RoA'da destek olmaya çıkıyor derken sapla samanı karıştırma orda HAİNGECELER ''Emre'' ws'i izlemeye gelmiş boş boş yorumlar yaparak bizi tartışmaya çekmeyin.
+ Lütfen konu tartışmaya dönmesin
Kolay Gelsin
20 Aralık 2010'dan beri RoA
24 Mart 2007'den beri İKV
aveabayisi48 yazdı:Kımseye destek geldıgım yok adaya ws atmaya qeldım. sonrasında sıgaramı ıcmek üzere dısarı cıktım geldıgımde herkez toplanmıs kavga edıyordu
adadan ayrıldıktan sonrada Lodos kesımıne devam ettım.. suanda oyundayım.. bişi olursa pm atarsınız
HAİNGECELER emre eski bi arkadaş ve paralar onda kalacakdı yani sizinle zaten işi olmaz..hicret den yasin de kardeşim dir herkeze dalmalarını ben söyledim iyiki de söylemişim güzel bi kesim oldu ilk defa bu kadar keyif aldım diye bilirim oyundan :roll: