Turuncu(Şaheser) İtemler

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Re: Turuncu(Şaheser) İtemler

Mesaj gönderen mobilsorun »

kordugum yazdı:
mobilsorun yazdı:Ama sonuçta şaheser tanımına giriyor.
Şaheser:
Kendi türünde mükemmel olan, üstün ve zamanının ötesine kalıcı nitelikteki eserlerdir.

İlla 3 itemi var diye şahesermi olucak 3 tane maksimum kudret olsun onada şaheser diyin o zaman mobilsovun kardeş pardon aziz yazmış
Kardeş o özellikte bir eşya olmayacağı için o 3 tane maksimum kudret dediğin şey de şaheser tanımına girer ki ıslık çalan/anka ve inat kıran da olduğu gibi o özellikte başka bir silah yok oyunda.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

kordugum yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:
vahdet yazdı:
BunudaBanlayin yazdı:29 veya 39 level zamanından değilsin galiba :) Ayrıca sadece Anka değil :)

Görevle verilir dedikleri 3 adet şaheser eşya oyunda mevcut yıllardır.

1-) Islık Çalan
2-) İnat Kıran
3-) Anka
Benim bildiğim kadarıyla bunlar şaheser değil. ÇÖP

Gerekli açıklamayı yapardım ama yılın yetmiyor :roll:
Ya kardeş ben eskiyim ayaklarını bırakın bizde çok eskiden oynuyorduk nick naymimize sayı bile koyuyorduk söylüyormuyuz şu gıcık forum ifadelerinide kullanmayın monitöre kafa atasım geldi yahu bu kadar itici olmanıza ne gerek var ayrıca adam haklı şuan için çöp varmı ötesi hasar+direnç(Zırh) itemlerinin hariç hepsi çöp sadece çember sığınak migodan düşenler

Öyle bir derdim yok.Sadece cümlen o kadar saçma ki.Oyunda eski olmak bir ayrıcalık değil ama güzel bir şey.Sonuçta şuan çöp de olsalar o zamanlar ankalı bir büyücü ile ankasız bir büyücü yan yana bile getirilemezdi.Ki 2011 yılındaki efsun eskime güncellemesi gelmeden önce de grup bölgelerinde kudret rejenesi sağolsun hala iş görüyorlardı.Senin cümlen de bana itici geldiği için cevap yazdım.(edit: aynı kişi değilmişsiniz.)
Kullanıcı avatarı
Dawnguard
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Companions

Mesaj gönderen Dawnguard »

kordugum yazdı:
Şaheser:
Kendi türünde mükemmel olan, üstün ve zamanının ötesine kalıcı nitelikteki eserlerdir.

İlla 3 itemi var diye şahesermi olucak 3 tane maksimum kudret olsun onada şaheser diyin o zaman mobilsovun kardeş pardon aziz yazmış
Adamın kayıt tarihi yeter neyi kanıtlayacak ?
Resim
Kullanıcı avatarı
Dawnguard
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

kordugum yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:
vahdet yazdı:
BunudaBanlayin yazdı:29 veya 39 level zamanından değilsin galiba :) Ayrıca sadece Anka değil :)

1-) Islık Çalan
2-) İnat Kıran
3-) Anka

Ya kardeş ben eskiyim ayaklarını bırakın bizde çok eskiden oynuyorduk nick naymimize sayı bile koyuyorduk söylüyormuyuz şu gıcık forum ifadelerinide kullanmayın monitöre kafa atasım geldi yahu bu kadar itici olmanıza ne gerek var ayrıca adam haklı şuan için çöp varmı ötesi hasar+direnç(Zırh) itemlerinin hariç hepsi çöp sadece çember sığınak migodan düşenler
Resim
Kullanıcı avatarı
kordugum
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kordugum »

Dawnguard yazdı:
kordugum yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:
vahdet yazdı:

1-) Islık Çalan
2-) İnat Kıran
3-) Anka

Ya kardeş şu yazımı iyi okuda ben zaten öyle bir dert içine düşmedim şu ayakları bırakın dedim sende bence bu ayakları bırak senin kadar bizde kimin ne olduguna bakıyoruz ama sen 2 kelam yazıp forsun olacağını sanıyorsan yanılıyon
Kullanıcı avatarı
Dawnguard
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Fors mu ? Mobil alalım arkadaşı.
Resim
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

kordugum yazdı:
Şaheser:

Sen eşyalardaki level kavramı nedir biliyor musun ? ;)
Git 25 level karaktere Çemberlitaş'ın şaheser silahlarını takmayı dene bakalım takabiliyor musun ;) Ayrıca yeni karakter dizip çevresinin yardımıyla asa üretmeden Çemberlitaş'a giren büyücülerin birçoğu kudreti biitince veya otururken Anka'yı takıyor. Şifacılarında bir çoğu Çemberlitaş'ın ilk başlarında kudret bitti sıkıntısını yaşamamak için ve kudretini biraz daha hızlı doldurmak İnat Kıran takıyor ;)

Ayrıca bu 3 Şaheser silahın değerini bilmeyip çöp diyen kişileride şiddetle kınıyorum.
Resim
Kullanıcı avatarı
kordugum
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kordugum »

BunudaBanlayin yazdı:
kordugum yazdı:
Şaheser:

Sen eşyalardaki level kavramı nedir biliyor musun ? ;)
Git 25 level karaktere Çemberlitaş'ın şaheser silahlarını takmayı dene bakalım takabiliyor musun ;) Ayrıca yeni karakter dizip çevresinin yardımıyla asa üretmeden Çemberlitaş'a giren büyücülerin birçoğu kudreti biitince veya otururken Anka'yı takıyor. Şifacılarında bir çoğu Çemberlitaş'ın ilk başlarında kudret bitti sıkıntısını yaşamamak için ve kudretini biraz daha hızlı doldurmak İnat Kıran takıyor ;)

Ayrıca bu 3 Şaheser silahın değerini bilmeyip çöp diyen kişileride şiddetle kınıyorum.
1 günde 49 oluyor çar level kavramımı kalmış eskiyo aşınıyo diyoruz 0.xxx etkiyo yani oturuşta ek olarak +1 kudret veriyor hızlıdan kastın bu sanırım
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

49 lvlde eşyanın işe yaramaması çöp olduğunu göstermez.
Şahsen 8-23-29-39 lvl olmak üzere 4 tane antika çar hesabım var.Her birinin kendi lvlindeki en üstün efsunlu eşyalar var.Hem eski günleri yâd etmek hem de oyundaki boşluğu doldurmak için yapmıştım.Oyunda herkes 49 lvl olacak diye bir kaide yok :D
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

turkoxHAMSTER yazdı:49 lvlde eşyanın işe yaramaması çöp olduğunu göstermez.
Şahsen 8-23-29-39 lvl olmak üzere 4 tane antika çar hesabım var.Her birinin kendi lvlindeki en üstün efsunlu eşyalar var.Hem eski günleri yâd etmek hem de oyundaki boşluğu doldurmak için yapmıştım.Oyunda herkes 49 lvl olacak diye bir kaide yok :D
Beyazköşk'e getir 39 seviye karakterini vs atalım.

viewtopic.php?f=25&t=127862
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

“Genel Etkileşim” sayfasına dön