Kardeş o özellikte bir eşya olmayacağı için o 3 tane maksimum kudret dediğin şey de şaheser tanımına girer ki ıslık çalan/anka ve inat kıran da olduğu gibi o özellikte başka bir silah yok oyunda.kordugum yazdı:Şaheser:mobilsorun yazdı:Ama sonuçta şaheser tanımına giriyor.
Kendi türünde mükemmel olan, üstün ve zamanının ötesine kalıcı nitelikteki eserlerdir.
İlla 3 itemi var diye şahesermi olucak 3 tane maksimum kudret olsun onada şaheser diyin o zaman mobilsovun kardeş pardon aziz yazmış
Turuncu(Şaheser) İtemler
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: Turuncu(Şaheser) İtemler
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
kordugum yazdı:Ya kardeş ben eskiyim ayaklarını bırakın bizde çok eskiden oynuyorduk nick naymimize sayı bile koyuyorduk söylüyormuyuz şu gıcık forum ifadelerinide kullanmayın monitöre kafa atasım geldi yahu bu kadar itici olmanıza ne gerek var ayrıca adam haklı şuan için çöp varmı ötesi hasar+direnç(Zırh) itemlerinin hariç hepsi çöp sadece çember sığınak migodan düşenlerturkoxHAMSTER yazdı:vahdet yazdı:Benim bildiğim kadarıyla bunlar şaheser değil. ÇÖPBunudaBanlayin yazdı:29 veya 39 level zamanından değilsin galibaAyrıca sadece Anka değil
Görevle verilir dedikleri 3 adet şaheser eşya oyunda mevcut yıllardır.
1-) Islık Çalan
2-) İnat Kıran
3-) Anka
Gerekli açıklamayı yapardım ama yılın yetmiyor :roll:
Öyle bir derdim yok.Sadece cümlen o kadar saçma ki.Oyunda eski olmak bir ayrıcalık değil ama güzel bir şey.Sonuçta şuan çöp de olsalar o zamanlar ankalı bir büyücü ile ankasız bir büyücü yan yana bile getirilemezdi.Ki 2011 yılındaki efsun eskime güncellemesi gelmeden önce de grup bölgelerinde kudret rejenesi sağolsun hala iş görüyorlardı.Senin cümlen de bana itici geldiği için cevap yazdım.(edit: aynı kişi değilmişsiniz.)
Adamın kayıt tarihi yeter neyi kanıtlayacak ?kordugum yazdı:Şaheser:mobilsorun yazdı:Ama sonuçta şaheser tanımına giriyor.
Kendi türünde mükemmel olan, üstün ve zamanının ötesine kalıcı nitelikteki eserlerdir.
İlla 3 itemi var diye şahesermi olucak 3 tane maksimum kudret olsun onada şaheser diyin o zaman mobilsovun kardeş pardon aziz yazmış
Adamın kayıt tarihi yeter neyi kanıtlayacak ?kordugum yazdı:Ya kardeş ben eskiyim ayaklarını bırakın bizde çok eskiden oynuyorduk nick naymimize sayı bile koyuyorduk söylüyormuyuz şu gıcık forum ifadelerinide kullanmayın monitöre kafa atasım geldi yahu bu kadar itici olmanıza ne gerek var ayrıca adam haklı şuan için çöp varmı ötesi hasar+direnç(Zırh) itemlerinin hariç hepsi çöp sadece çember sığınak migodan düşenlerturkoxHAMSTER yazdı:vahdet yazdı:Benim bildiğim kadarıyla bunlar şaheser değil. ÇÖPBunudaBanlayin yazdı:29 veya 39 level zamanından değilsin galibaAyrıca sadece Anka değil
1-) Islık Çalan
2-) İnat Kıran
3-) Anka
- kordugum
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Ya kardeş şu yazımı iyi okuda ben zaten öyle bir dert içine düşmedim şu ayakları bırakın dedim sende bence bu ayakları bırak senin kadar bizde kimin ne olduguna bakıyoruz ama sen 2 kelam yazıp forsun olacağını sanıyorsan yanılıyonDawnguard yazdı:Adamın kayıt tarihi yeter neyi kanıtlayacak ?kordugum yazdı:Ya kardeş ben eskiyim ayaklarını bırakın bizde çok eskiden oynuyorduk nick naymimize sayı bile koyuyorduk söylüyormuyuz şu gıcık forum ifadelerinide kullanmayın monitöre kafa atasım geldi yahu bu kadar itici olmanıza ne gerek var ayrıca adam haklı şuan için çöp varmı ötesi hasar+direnç(Zırh) itemlerinin hariç hepsi çöp sadece çember sığınak migodan düşenlerturkoxHAMSTER yazdı:vahdet yazdı:Benim bildiğim kadarıyla bunlar şaheser değil. ÇÖPBunudaBanlayin yazdı:29 veya 39 level zamanından değilsin galibaAyrıca sadece Anka değil
1-) Islık Çalan
2-) İnat Kıran
3-) Anka
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Karaköy
Sen eşyalardaki level kavramı nedir biliyor musun ?kordugum yazdı:Şaheser:mobilsorun yazdı:Ama sonuçta şaheser tanımına giriyor.
Git 25 level karaktere Çemberlitaş'ın şaheser silahlarını takmayı dene bakalım takabiliyor musun
Ayrıca bu 3 Şaheser silahın değerini bilmeyip çöp diyen kişileride şiddetle kınıyorum.

- kordugum
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
1 günde 49 oluyor çar level kavramımı kalmış eskiyo aşınıyo diyoruz 0.xxx etkiyo yani oturuşta ek olarak +1 kudret veriyor hızlıdan kastın bu sanırımBunudaBanlayin yazdı:Sen eşyalardaki level kavramı nedir biliyor musun ?kordugum yazdı:Şaheser:mobilsorun yazdı:Ama sonuçta şaheser tanımına giriyor.
İlla 3 itemi var diye şahesermi olucak 3 tane maksimum kudret olsun onada şaheser diyin o zaman mobilsovun kardeş pardon aziz yazmış![]()
Git 25 level karaktere Çemberlitaş'ın şaheser silahlarını takmayı dene bakalım takabiliyor musunAyrıca yeni karakter dizip çevresinin yardımıyla asa üretmeden Çemberlitaş'a giren büyücülerin birçoğu kudreti biitince veya otururken Anka'yı takıyor. Şifacılarında bir çoğu Çemberlitaş'ın ilk başlarında kudret bitti sıkıntısını yaşamamak için ve kudretini biraz daha hızlı doldurmak İnat Kıran takıyor
Ayrıca bu 3 Şaheser silahın değerini bilmeyip çöp diyen kişileride şiddetle kınıyorum.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
49 lvlde eşyanın işe yaramaması çöp olduğunu göstermez.
Şahsen 8-23-29-39 lvl olmak üzere 4 tane antika çar hesabım var.Her birinin kendi lvlindeki en üstün efsunlu eşyalar var.Hem eski günleri yâd etmek hem de oyundaki boşluğu doldurmak için yapmıştım.Oyunda herkes 49 lvl olacak diye bir kaide yok
Şahsen 8-23-29-39 lvl olmak üzere 4 tane antika çar hesabım var.Her birinin kendi lvlindeki en üstün efsunlu eşyalar var.Hem eski günleri yâd etmek hem de oyundaki boşluğu doldurmak için yapmıştım.Oyunda herkes 49 lvl olacak diye bir kaide yok
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Beyazköşk'e getir 39 seviye karakterini vs atalım.turkoxHAMSTER yazdı:49 lvlde eşyanın işe yaramaması çöp olduğunu göstermez.
viewtopic.php?f=25&t=127862
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..