Yapacağınız denge sistemine...
Re: Yapacağınız denge sistemine...
Aslında denge getirilebilir,dostum.Sadece büyücülerin canı 3-4 bin artmalı ve dikkat atılma süresi eklenmeli.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- CARMENTA
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Dönüşüm
Arkadaşın yazdıklarına harfiyen katılıyorum.Öncelikle savaşçıları yavaşlatmak üzerine ihtiyaç duyulabilecek tüm tılsımlara sahip olduğumu belirteyim.Ancak çifte kullandıklarında o uzun mesafeden(ki bu mesafe buz oku menzili ile aynıdır) büyücüye karşı 5 6 bin gibi hasar değerlerine çıkabilmeleri denge sisteminde bir yanlışlık olduğunu gösteriyor.En akla yatkın çözüm ise çifte menzilinin kısaltılması olacaktır.Tabi ne yazık ki bizler burada bir takım şeylerin düzelmesi için boş yere zırvalıyoruz.Typeous yazdı:Savascinin buyucuye tek atmasi dogal bir seydir. Cogu oyunda oldugu gibi IKV de de buyuculer yuksek hasara dusuk savunmaya sahiptir. Ama uzaktan vuruslariyla savasciyi alt edebilirler.
Onceki cevaplarda bahsedildi diye soyluyorum, K.O. da buyucuye tek atan skill i kullanabilmek icin oyuncunun dibine girmeniz gerekir. Buyucu de uzerine kosan adama durdurmalar yavaslatmalar atar ki bir denge olussun.
Savascinin ozelligi yakin dovus ustasi olmasidir. Yakalarsa hasar verir, savunmasi kuvvetlidir. Bu tarz oyunlarin hemen hemen hepsinde bu boyle yurur. Buyuculer uzaktan vururlar aradaki mesafeyi korumaya calisirlar.
Ancak IKV de defansif 2 tilsimi tum dengeleri alt ust etmistir. Yakaladigi anda balyozla tek atmasi normal olsa da yakin dovus odakli bir karaktere cifte gibi uzak dovus silahi verilmesi bir yana, bunu kullanarak 2 vurusta kesmesi tamamen sacmalik olmus.
Yani buyucuyu buyucu yapan uzaktan yuksek hasar verme ozelligini savasciya yuklemisler. Bu da haliyle buyuk dengesizlik getirmis.
Yapilmasi gerekenleri siralarsak en akla yatkin olani defansif 2 tilsimini kaldirmak yerine ciftelerin menzilini azaltmaktir. Tesla tabancasindan biraz fazla menzili olursa buyucuye tesla kuresi kurup mesafeyi koruma sansi taninmis olur.
İkinci durum da ciftelerin ozelligini degistirmek olabilir. Hasari azaltilir/yukseltilemez yapilir/defansif 2 tilsimindan etkilenmez hale gelebilir.
Mobil oldugu icin yazim hatalari cumle dusuklukleri olabilir. Kusura bakmayin

Tılsım kombinasyonunu ve yetenek dağıtımını doğru bir şekilde yaparsanız. Her sınıf da size karşı koyan çıkamaz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ün ASKERİ
Yorumları okumanı tavsiye ederim.Milliyet yazdı:Tılsım kombinasyonunu ve yetenek dağıtımını doğru bir şekilde yaparsanız. Her sınıf da size karşı koyan çıkamaz![]()

Mustafa Kemal ATATÜRK!
Tılsım sistemine değinmişsiniz ama ben başka bi konuya değincem. Öncelikde tılsım sistemi tam bi saçmalık.Oyuncuları oyalamak için getirilen bir güncelleme.Yeni bir güncelleme gelirsede bu 59 level olmucak Lonca ile ilgili bi güncelleme gelir.(kendi görüşüm)
Denge sistemi 49 levellerin gelmesiyle değişdi. Savaşçılarda Max hasar ön plana çıkdı. Max hasarı yaratıklarda Element hasarlarınıda savaşlarda kullanılsaydı oyun daha başka olurdu.Oyuncu karşısındaki düşmanına göre drenç puanlarını verirdi.Böylece savaşçı-savaşçı ws lerinde iş şansa bırakılmasdı. Drençi itemi üstün olan alırdı..Bir başka konu 2 tane 39 level savaşçı 49 lvl full bıçaklı kişiye kesebilir durumda..Aynnı şekilde büyücülerdede bu böyle..
büyücümle bir sürü yetenek komminasyonları denedim ama Defans 2 3 lü biri genelde hep kesdi beni. Buz oku tılsımlrını kullandm (yavaşlatan) tesla gözcüyü kullandım ama savaşçıdaki Depar + dikkat+ durduma yetenekleri böyle durumlarda velinimet oluyo savaşçıya.Savaşçı dikkat atsa bozamıyorsun bozsan tekrar dikkat atıcak buda senin zararına oluyo.
Denge sistemi 49 levellerin gelmesiyle değişdi. Savaşçılarda Max hasar ön plana çıkdı. Max hasarı yaratıklarda Element hasarlarınıda savaşlarda kullanılsaydı oyun daha başka olurdu.Oyuncu karşısındaki düşmanına göre drenç puanlarını verirdi.Böylece savaşçı-savaşçı ws lerinde iş şansa bırakılmasdı. Drençi itemi üstün olan alırdı..Bir başka konu 2 tane 39 level savaşçı 49 lvl full bıçaklı kişiye kesebilir durumda..Aynnı şekilde büyücülerdede bu böyle..
büyücümle bir sürü yetenek komminasyonları denedim ama Defans 2 3 lü biri genelde hep kesdi beni. Buz oku tılsımlrını kullandm (yavaşlatan) tesla gözcüyü kullandım ama savaşçıdaki Depar + dikkat+ durduma yetenekleri böyle durumlarda velinimet oluyo savaşçıya.Savaşçı dikkat atsa bozamıyorsun bozsan tekrar dikkat atıcak buda senin zararına oluyo.
xİSKARx ııİSKARıı KıLLtoLiVe KıLLtoLiVee TheNoBLeS
Bir Zamanlar(beta) :: xxmafyaisoxx Fianxmafyaiso
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Yorumlara göz attım da herkes defansif 2 III mağduruymuş yalnız arkadaşlar şöyle de bir durum var;
Ofansiflerin büyücü kesmesi neredeyse imkansız gibi görünüyor nitekim 2 tane full item ve tılsımlı ofansif ile büyücü halimle vs atıp çok rahat şekilde kesebiliyorum. Eğer Defansif 2 3 olmasaydı bu konuyu ofansif kullananlar açmış olacaktı ve büyücüde bulunan büyü bozma 3 ve bilgi tılsımlarına lanet okuyacaklardı.
Konu sahibi taktik ve kombinasyon duymak istememiş nitekim çok rahat defansif kesebiliyorum paylaşmak isterdim.
Ofansiflerin büyücü kesmesi neredeyse imkansız gibi görünüyor nitekim 2 tane full item ve tılsımlı ofansif ile büyücü halimle vs atıp çok rahat şekilde kesebiliyorum. Eğer Defansif 2 3 olmasaydı bu konuyu ofansif kullananlar açmış olacaktı ve büyücüde bulunan büyü bozma 3 ve bilgi tılsımlarına lanet okuyacaklardı.
Konu sahibi taktik ve kombinasyon duymak istememiş nitekim çok rahat defansif kesebiliyorum paylaşmak isterdim.
Savaşcı oynamayı bilirse ve yücelen ^halit balyozu da varsa bence çok zorlanmaz büyücü kesiminde.Dikkatini at dibine girdiğinde ya kutup açar ya zihin atar.Süresi bitince koş durdurma at kutuplarsa deparla çok rahat bitirirsin.Tabi eğer karşında ki büyücü fizikse ve met 2 3 ü varsa bence direk deparla kaç.Holün başında bir adam elinde balyozu ve of 2 3 tılsımı ile cellat gibiydi.Bir loncanın üyelerini ne zaman görse direk kesip atıyordu zorlanmadan.SeRRuh yazdı:Yorumlara göz attım da herkes defansif 2 III mağduruymuş yalnız arkadaşlar şöyle de bir durum var;
Konu sahibi taktik ve kombinasyon duymak istememiş nitekim çok rahat defansif kesebiliyorum paylaşmak isterdim.![]()

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- kordugum
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
Gerek yeteneklerin süreleri olsun gerek zırh olsun enerji olsun büyücü hep arka planda kalmıştır uzaktan fazla vurması değiştirmez direnci neye verecegin belli degil asite versen 3 vuruşta asit 2 vuruşta zehir zehire versen 3 vuruşta zehir 2 vuruşta asit yine hangi itemi takacagında belli degil solucan taksan yine kaçamazsın asit zehirden ama şifacıda hem zırh hem direnç var savaşcının zırhı var büyücünün neyi var oysa direnci büyücü açsaydı her şey dengelenirdi azcıkda enerji büyüye tamam ;:::ASSSSDDDFASDF
Dikkat ettimde 29 ve 39da bukadar sitem yoktu o haklıymış diğeri haklıymış beriki böyleymiş şu şöyleymiş bunlar bi kenara bukadarını ilk defa gördüm bu 49da .. 39 olsa singleplayer olsa yeminlen bırakacagım gideceğım onu oynarım sırf 39 olduğu için yahu