SweetJustice yazdı:Arkadaş bilge solucan dizicende nolucak sen adam gibi hasar veremedikten sonra o adam bakar zırh oranın yüksek balyozu çıkarır kılıcı takar gör sonra zırh oranını sen dikkat 3 de varsa vay büyücünün haline neyse
Yok abi anlamazlar. 2-3 bilmeyen savaşçıyı kesiyorlar diye herkesi aynı sanıyorlar. Yahu ayrıca karşıdaki adam yeni eşyalarla oynarken ben neden sarı eşya takayım? Neden o 2 tılsım üretirken ben 4 veya daha fazla tılsıma ihtiyaç duyayım. Bu mu karakterler arasındaki denge. Tek yönden düşünüyorsun. Senin yaptığın: kendini akıllı, karşıdaki savaşçıyı aptal sanman. O da seninle aynı düşünüyorsa, seni kesmek için? Yani bu solucan giymiştir diyerek tedbirini ona göre alıyorsa ne olacak?
Tesla kullanmıyonmu hiç
Adamların dikkat yetenegine süre bile koymamışlar sen tesla kursan nolacak
İyi olduğu hatırlattığın.
Dikkat dağıtmayı da düzeltin. 15 saniye de bir atılsın. Ulan adam dikkat atıyor bozuyorum tekrar atıyor hemen ben bozmanın süresini bekliyorum sonra tekrar bozuyorum derken adam arka arkaya dikkat atarak yakalıyor. Sancakta savaşıyoruz şifacıya dikkat atıyor savaşçı arkasında muhafızlar var yakalanmasın diye bozuyorum dikkati adam tekrar atıp yakalatıyor. Bir süre filan koyun şu dikkate, ne saçma bir şeye dönüştü bu oyun.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
SweetJustice yazdı:Arkadaş bilge solucan dizicende nolucak sen adam gibi hasar veremedikten sonra o adam bakar zırh oranın yüksek balyozu çıkarır kılıcı takar gör sonra zırh oranını sen dikkat 3 de varsa vay büyücünün haline neyse
Yok abi anlamazlar. 2-3 bilmeyen savaşçıyı kesiyorlar diye herkesi aynı sanıyorlar. Yahu ayrıca karşıdaki adam yeni eşyalarla oynarken ben neden sarı eşya takayım? Neden o 2 tılsım üretirken ben 4 veya daha fazla tılsıma ihtiyaç duyayım. Bu mu karakterler arasındaki denge. Tek yönden düşünüyorsun. Senin yaptığın: kendini akıllı, karşıdaki savaşçıyı aptal sanman. O da seninle aynı düşünüyorsa, seni kesmek için? Yani bu solucan giymiştir diyerek tedbirini ona göre alıyorsa ne olacak?
Tesla kullanmıyonmu hiç
Adamların dikkat yetenegine süre bile koymamışlar sen tesla kursan nolacak
Def 2-3 e sahip birinde %50 dikkat 3 de vardır yani savaşçı sers yese bile büyücü daha yavaş gider savaşçı 2 tılsımla terminatör olabiliyor yani şansın varsa çember buz olursun takarsınntılsımları adamı zihinleyip yanına yaklaşıp 3 kay vurmayı dilersiniz kıyamet günlükleri symbîan ın günlüğüne bakarsanız çemberin bazen zevkli olduğunu görürsünüz .
ne zaman ki şifacılar saate tek başına gazapla yardıra yardıra slotları keserek gider..
ne zaman ki savaşçılar çemberliye/sığınak/migrata 2 ofansif-1 defans 2 3 ile girip 3 kişi patır kütür bitirirse..
işte o zaman büyücüler 1-2 tılsımla savaşta terör estirecek
Shizune yazdı:ne zaman ki şifacılar saate tek başına gazapla yardıra yardıra slotları keserek gider..
ne zaman ki savaşçılar çemberliye/sığınak/migrata 2 ofansif-1 defans 2 3 ile girip 3 kişi patır kütür bitirirse..
Savunma olasılıklarının artırılması gerekiyor bence. :geek:
Vuramayan bir savaşçı hiç bir işe yaramaz 1 lvl da fare bile kesilmiyor savaşçı ile
Büyücüyü büyücü yapan kesin ve net saldırılarıdır.
Savaşçı sorunu: :arrow:
1) Savunma efsunlu bir gözlük getirilebilinir.(Her sınıf için)
2) Karakterlerin savunması artırılmalı. (Karaktere göre değişken miktarda.)
3) Dikkat dağıtımı yeteneğine bir miktar yenilenme süresi eklenmeli.
(Diğer karakterlerin BB süresinden birkaç saniye düşük bir yenilenme)
Dikkat dağıtımı konusunda savaşçıları yeterince güçlü kılmışlar.( Saldırı Savunma Ve Hareket Hızı düşürme)
Bunların bir bedeli olmalı süre veya kudret ne olursa olsun olmalı :!:
Şifacı sınıfının zehir yeteneği çok fazla kudret harcıyor,neden dikkat dağıtımı da böyle olmasın :?:
Büyücülere gelecek olursam y2 hatası çember yeteneğinin uçukluğu onları güçlü kılıyor. :evil:
Büyücüde yapılması gereken tek şey y2 hatasının düzeltilmesi. :evil:
Shizune yazdı:ne zaman ki şifacılar saate tek başına gazapla yardıra yardıra slotları keserek gider..
umarım anlatabilmişimdir
Büyücülere pvp yasak yani öylemi
Hayır demek istediğim ne zaman bir güncelleme/eklenti gelip şifacılar ve savaşçılarda büyücüler gibi slotları toplu kesmek olsun,kudret sıkıntısı olmadan slotları keserek ilerlemek olsun, bu gibi durumlarda büyücüye göre pve'de dezavantajlı kaldığı yerlerdeki eksikliği giderilirse;aynı olay büyücüler içinde olur ve büyücülerde pvp'de şifacılar ve savaşçılar kadar etkili olabilirler.tabiki burda etkiden kastım tek başınıza pvp veya pve yapmanız.
Bakınız: 3 fizikçi yan yana geldiğinde karşısında ne savaşçı kalır ne şifacı
Sifa bi zehir atiyo 3 etkide büyücü pert yani simdi olaya genel olarak bakmak gerekirse buyuculerin canınin yukseltilmesi bütün gurup bolgesinde baya bi fark edecektir benimde söyle bi tavsiyem var iceri girince canlar düşsün ama disarda canları yukselsin yani 1 buyu 1 sifami alin 1 buyu 1 savasci mi dersen buyuyle sifanin sansi yok diye düşünüyorum ama bosa konusuyoruz can sıkıntısından yazıyorum başka bisey degil