Çıkan asılsız söylentiler.
- themyth
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: H A N
Re: Çıkan asılsız söylentiler.
şimdi saqula ben gökmen beni bu sunucuda bilen bilir kimseye durduk yere iftira atmayacagımıda bilen bilir sen ve yanındaki o yeni yetmeler ALLAH kitap katarak sövmeselerdi ben senin gibi çoluk çocukla uğraşacak biri değilim Xanıl çarı hanginizin ise selamımı söyle ben orda oldugum sürecede bu küfürünüzün karşılıgını alıcaksınız burda aklınca konu açarak beni rezil etmeye çalışmışsın ama kendini rezil edeceksin farkında değilsin.Madem konuyu buraya kadar taşıdın bundan sonrasını hep birlikte göreceğiz hadi bakalım.
- Ssaqula
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Diriliş Ertuğrul
Haksız olan özür diler mi?themyth yazdı:şimdi saqula ben gökmen beni bu sunucuda bilen bilir kimseye durduk yere iftira atmayacagımıda bilen bilir sen ve yanındaki o yeni yetmeler ALLAH kitap katarak sövmeselerdi ben senin gibi çoluk çocukla uğraşacak biri değilim Xanıl çarı hanginizin ise selamımı söyle ben orda oldugum sürecede bu küfürünüzün karşılıgını alıcaksınız burda aklınca konu açarak beni rezil etmeye çalışmışsın ama kendini rezil edeceksin farkında değilsin.Madem konuyu buraya kadar taşıdın bundan sonrasını hep birlikte göreceğiz hadi bakalım.
Kim Allah’a kavuşmayı severse, Allah da ona kavuşmayı sever.
Hz. Muhammed (s.a.v)
İnsanları düzeltebilmeniz için önce kendinizi ıslah etmeniz gerekir.
Hz. Ömer (r.a)
2009...
Hz. Muhammed (s.a.v)
İnsanları düzeltebilmeniz için önce kendinizi ıslah etmeniz gerekir.
Hz. Ömer (r.a)
2009...
- iSTaNBuLSeFiRiII
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: HİCRET
Kardes bahsettigin okadar durust bi insanki senin oyle bisey yapmadigini bilsem ve hala soylese seni suclariM ...