Çıkan asılsız söylentiler.

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
themyth
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: H A N

Re: Çıkan asılsız söylentiler.

Mesaj gönderen themyth »

şimdi saqula ben gökmen beni bu sunucuda bilen bilir kimseye durduk yere iftira atmayacagımıda bilen bilir sen ve yanındaki o yeni yetmeler ALLAH kitap katarak sövmeselerdi ben senin gibi çoluk çocukla uğraşacak biri değilim Xanıl çarı hanginizin ise selamımı söyle ben orda oldugum sürecede bu küfürünüzün karşılıgını alıcaksınız burda aklınca konu açarak beni rezil etmeye çalışmışsın ama kendini rezil edeceksin farkında değilsin.Madem konuyu buraya kadar taşıdın bundan sonrasını hep birlikte göreceğiz hadi bakalım.
Kullanıcı avatarı
Ssaqula
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Diriliş Ertuğrul

Mesaj gönderen Ssaqula »

themyth yazdı:şimdi saqula ben gökmen beni bu sunucuda bilen bilir kimseye durduk yere iftira atmayacagımıda bilen bilir sen ve yanındaki o yeni yetmeler ALLAH kitap katarak sövmeselerdi ben senin gibi çoluk çocukla uğraşacak biri değilim Xanıl çarı hanginizin ise selamımı söyle ben orda oldugum sürecede bu küfürünüzün karşılıgını alıcaksınız burda aklınca konu açarak beni rezil etmeye çalışmışsın ama kendini rezil edeceksin farkında değilsin.Madem konuyu buraya kadar taşıdın bundan sonrasını hep birlikte göreceğiz hadi bakalım.
Haksız olan özür diler mi?
Kim Allah’a kavuşmayı severse, Allah da ona kavuşmayı sever.
Hz. Muhammed (s.a.v)

İnsanları düzeltebilmeniz için önce kendinizi ıslah etmeniz gerekir.
Hz. Ömer (r.a)

2009...
Kullanıcı avatarı
iSTaNBuLSeFiRiII
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: HİCRET

Mesaj gönderen iSTaNBuLSeFiRiII »

Kardes bahsettigin okadar durust bi insanki senin oyle bisey yapmadigini bilsem ve hala soylese seni suclariM ...
Resim

Resim

Lonca başvurusu için Hicret amblemine tıklayınız.

KıRıKFiNCaN
İstanbulsefiri

“Genel Sohbet” sayfasına dön