YGS Stresi
- TurkIrkiSagolsun
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: YGS Stresi
73 Gün kaldı
- KiSSEFFECT
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Endless Dream
28 Gün beyler şemsiyenin gelişini hissedenler var mı ?
Tüm forum hesaplarının şifresini bulamayacağım bir şekilde değiştiriyorum.Ulaşmak isteyenlerde tel no. vardır zaten.
- psyDUCK
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
YGS ' yi çok takmayın beyler önemli olan LYS. Benim YGS sıralamam 22 bin'di LYS ' de 35 Bin ' e geriledim. Bi de okul puanı eklenince 41 Bin oldu sıralamam . Diploma ortalamam 61 olunca az bile geriletmiş diyorum şimdi
Bu arada KTÜ Bilgisayar Mühendisliğinde okuyorum 
Yeni forum hesabım : XXX
- KiSSEFFECT
- Cin Avcısı
Ben sene başında 260 küsür puanla başladım şimdi ygs denemelerinde 410 dan düşmüyorum şimdiden sonra hangi yolu izlemeliyim. Finaldeyim bu arada.psyDUCK yazdı:YGS ' yi çok takmayın beyler önemli olan LYS. Benim YGS sıralamam 22 bin'di LYS ' de 35 Bin ' e geriledim. Bi de okul puanı eklenince 41 Bin oldu sıralamam . Diploma ortalamam 61 olunca az bile geriletmiş diyorum şimdiBu arada KTÜ Bilgisayar Mühendisliğinde okuyorum
Tüm forum hesaplarının şifresini bulamayacağım bir şekilde değiştiriyorum.Ulaşmak isteyenlerde tel no. vardır zaten.
- husban
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Kaybedenler Kulübü
Fazla heyecan yapmayın alt üstü bir sınav diyeceğim 
Fazla da sistrese girmeyin
Fazla da sistrese girmeyin

BEN ELİNDEKİLERİNİN DEĞERİNİ KAYBEDİNCE BİLENLERDEN DEĞİL, DEĞER VERDİĞİ İÇİN KAYBEDENLERDENİM...
- psyDUCK
- Sahaf Yardımcısı
KiSSEFFECT yazdı:
Ben sene başında 260 küsür puanla başladım şimdi ygs denemelerinde 410 dan düşmüyorum şimdiden sonra hangi yolu izlemeliyim. Finaldeyim bu arada.
Sayısal okuyorsan tavsiyem ; eğer hiç bilmediğin konu varsa ( özellikle fen'de ) onları yüzeysel olarak oku. Yani " şu konu hakkında hiç bi fikrim yok. Soru çıkarsa direkt boş bırakırım. " gibi bişey deme. Ben konusunu sadece yüzeysel olarak baktığım 5 soruyu yapmıştım YGS ' de. Zaten YGS ' de detaya inmezler. Konu anlatımlı bi kitaptan 2 kez oku sonra yaprak testin veya soru bankandan 15-20 tane soru çöz konuyla alakalı o aklına gelir sınavda. Eğer LYS sonrası hedefin ilk 30 bin veya daha iyisiyse şu sıralar hem YGS hem LYS ' yi beraber çalışman lazım. Farkı anca o şekilde atarsın rakiplerine. Şu zamanlarda bütün herkes harıl harıl YGS çalışıyordur. Günde 6 saat YGS ' ye yönelik çalışıyorsan en az 3 saatte LYS ' ye yönelik çalışman lazım. Hem LYS konuları dikkatini toplayıp odaklanmanda yardımcı olur ( Sayısalsan Matematikte ). Oyunlardan kesinlikle uzak dur özellikle playstation'dan. İnsanın kafasını çok dolduruyor. 3 saat PS attıktan sonra o gün daha ders çalışamıyordum.
Yeni forum hesabım : XXX
- KiSSEFFECT
- Cin Avcısı
Eyv yapıyorum zaten dediklerini yanlız o 6 saat ygs 3 saat lys baya fazla ben 3-3 yapıyorum
Tavsiyelerin için sağol.
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Bol şans dostum.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
- KiSSEFFECT
- Cin Avcısı
Lazım olacak eyvmobilsorun yazdı:Bol şans dostum.
- showmaster
- FareAdam Düşmanı
Sınavı kazanirsam yani iyi bir yer tutturursam 100 kişiye 5 er m dağıtmayi düşünüyorum. Arkadaslar dua edin gerçekten ihtiyacımız olacak ve tavsiyede bulunan arkadas icinde zaman ayırıp yazdığın icin cok teşekkürler su an bosta femin 8 tane denemesi var son 2 hafta kala cozmeyi düşünüyorum ve dediklerini uygulayacagim. Sinavagirecetk tüm arkadaslara bende dahil olmak uzere Allah zihiaçlığıkligi versin
Dualarinizi eksik etmemeniz dilegiyle iyi forumlar
Dualarinizi eksik etmemeniz dilegiyle iyi forumlar