YGS Stresi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
TurkIrkiSagolsun
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: YGS Stresi

Mesaj gönderen TurkIrkiSagolsun »

73 Gün kaldı
Kullanıcı avatarı
KiSSEFFECT
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Lonca: Endless Dream

Mesaj gönderen KiSSEFFECT »

28 Gün beyler şemsiyenin gelişini hissedenler var mı ?
Tüm forum hesaplarının şifresini bulamayacağım bir şekilde değiştiriyorum.Ulaşmak isteyenlerde tel no. vardır zaten.
Kullanıcı avatarı
psyDUCK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen psyDUCK »

YGS ' yi çok takmayın beyler önemli olan LYS. Benim YGS sıralamam 22 bin'di LYS ' de 35 Bin ' e geriledim. Bi de okul puanı eklenince 41 Bin oldu sıralamam . Diploma ortalamam 61 olunca az bile geriletmiş diyorum şimdi :D Bu arada KTÜ Bilgisayar Mühendisliğinde okuyorum :D
Yeni forum hesabım : XXX
Kullanıcı avatarı
KiSSEFFECT
Cin Avcısı
Cin Avcısı

psyDUCK yazdı:YGS ' yi çok takmayın beyler önemli olan LYS. Benim YGS sıralamam 22 bin'di LYS ' de 35 Bin ' e geriledim. Bi de okul puanı eklenince 41 Bin oldu sıralamam . Diploma ortalamam 61 olunca az bile geriletmiş diyorum şimdi :D Bu arada KTÜ Bilgisayar Mühendisliğinde okuyorum :D
Ben sene başında 260 küsür puanla başladım şimdi ygs denemelerinde 410 dan düşmüyorum şimdiden sonra hangi yolu izlemeliyim. Finaldeyim bu arada.
Tüm forum hesaplarının şifresini bulamayacağım bir şekilde değiştiriyorum.Ulaşmak isteyenlerde tel no. vardır zaten.
Kullanıcı avatarı
husban
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Kaybedenler Kulübü

Mesaj gönderen husban »

Fazla heyecan yapmayın alt üstü bir sınav diyeceğim :)
Fazla da sistrese girmeyin
Resim
Resim
Resim
Resim

BEN ELİNDEKİLERİNİN DEĞERİNİ KAYBEDİNCE BİLENLERDEN DEĞİL, DEĞER VERDİĞİ İÇİN KAYBEDENLERDENİM...
Kullanıcı avatarı
psyDUCK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen psyDUCK »

KiSSEFFECT yazdı:
Ben sene başında 260 küsür puanla başladım şimdi ygs denemelerinde 410 dan düşmüyorum şimdiden sonra hangi yolu izlemeliyim. Finaldeyim bu arada.

Sayısal okuyorsan tavsiyem ; eğer hiç bilmediğin konu varsa ( özellikle fen'de ) onları yüzeysel olarak oku. Yani " şu konu hakkında hiç bi fikrim yok. Soru çıkarsa direkt boş bırakırım. " gibi bişey deme. Ben konusunu sadece yüzeysel olarak baktığım 5 soruyu yapmıştım YGS ' de. Zaten YGS ' de detaya inmezler. Konu anlatımlı bi kitaptan 2 kez oku sonra yaprak testin veya soru bankandan 15-20 tane soru çöz konuyla alakalı o aklına gelir sınavda. Eğer LYS sonrası hedefin ilk 30 bin veya daha iyisiyse şu sıralar hem YGS hem LYS ' yi beraber çalışman lazım. Farkı anca o şekilde atarsın rakiplerine. Şu zamanlarda bütün herkes harıl harıl YGS çalışıyordur. Günde 6 saat YGS ' ye yönelik çalışıyorsan en az 3 saatte LYS ' ye yönelik çalışman lazım. Hem LYS konuları dikkatini toplayıp odaklanmanda yardımcı olur ( Sayısalsan Matematikte ). Oyunlardan kesinlikle uzak dur özellikle playstation'dan. İnsanın kafasını çok dolduruyor. 3 saat PS attıktan sonra o gün daha ders çalışamıyordum. :D Başka oyunları da günde 1 saatten fazla oynama sınav bitene kadar. Zaman kaybından daha çok , yakın zamanda öğrendiğin ve tam oturmamış bilgilerinde büyük bir kısmını hafızandan çıkarıyor. Sınavdan sonra rahat rahat oynarsın ( Şahsen LYS ' den çıktıktan sonraki gün çarları ankaya aktarıp günde 12 saat Tangrisste Xenotim kasmıştım 2 hafta boyunca :D Yani oyun oynamak için önünde uzun bi zaman olacak . Şu son 3-5 ayını iyi değerlendir. LYS ' den sonra oyundan bıkana kadar oynarsın. Sana bazı taktikler veririm Tangrisste xeno kasma hakkında :mrgreen: Buradan yazamıyorum GM ' ler banlar yoksa 8-) :lol: Son LYS sınavından sonra bana ulaş :D Özet olarak YGS ' ye 1 hafta kalana kadar hem YGS hem LYS çalış. YGS ' ye 1 hafta kala günde 2' şer 3' er deneme ol. Yanlışlarına bak. Eğer dikkatsizlikten yanlış yaptıysan günde 2-3 sayfa anlayarak roman oku. 5 dakikanı alır zaten. İnan çok faydsını gördüm :D Eğer bilgi eksikliğinden yanlış yaptıysan o soruyu küçük bi kağıda yaz tekrar tekrar oku. Sorunun bi şıkkı YGS ' de işine yarayabilir.
Yeni forum hesabım : XXX
Kullanıcı avatarı
KiSSEFFECT
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Eyv yapıyorum zaten dediklerini yanlız o 6 saat ygs 3 saat lys baya fazla ben 3-3 yapıyorum :) Tavsiyelerin için sağol.
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Klan: Lodos
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

Bol şans dostum.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
KiSSEFFECT
Cin Avcısı
Cin Avcısı

mobilsorun yazdı:Bol şans dostum.
Lazım olacak eyv :D
Kullanıcı avatarı
showmaster
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen showmaster »

Sınavı kazanirsam yani iyi bir yer tutturursam 100 kişiye 5 er m dağıtmayi düşünüyorum. Arkadaslar dua edin gerçekten ihtiyacımız olacak ve tavsiyede bulunan arkadas icinde zaman ayırıp yazdığın icin cok teşekkürler su an bosta femin 8 tane denemesi var son 2 hafta kala cozmeyi düşünüyorum ve dediklerini uygulayacagim. Sinavagirecetk tüm arkadaslara bende dahil olmak uzere Allah zihiaçlığıkligi versin
Dualarinizi eksik etmemeniz dilegiyle iyi forumlar :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön