Sen kafayımı yedin birader sırf senın su yorumun ıcın üye girişi yaptım sen 4.5 milyon doların ne anlama geldiğini biliyormusun bimiyorsan ben sana söyliyim 4.5 milyon dolar diye bahsettiğin para bugün kü piyasa ile 12 milyon türk lirası yapar (eski para ile 12 trilyon) bu paraya ikv haritalarından 100 değil 1000 kat daha büyük haritalı oyunlar eklenir sen nasıl bir kafa yaşıyorsun kıç kadar eminönü meteor vs bölgeleri için 12.5 trilyon paramı harcanıcak öyle birşey olsa ismini vermek istemediğim ikv den 500 kat daha büyük haritası olan oyunlar 50 60 milyar dolar bütçe ile kurulurdu 50 60 milysar dolar bütçesi olmayan en az 130 tane ülke var bu dünyada.Smoke23 yazdı:Arkadaşlar istediğiniz kadar bağırın cağırıyn sızlanın yeni bölge gelmesi için bir yatırımcının ki bunun TTNET olması pek muhtemel para yatırımı yapması gerekiyor zamnında bu yapıldı ve yer altı bölgesi dahil bir çok bölge yaklasık 4.5 milyon dolarlık bir yatırım ile gerçekleşti yeni bir bölgenin gelmesi için tekrar bir yatırım gerekli mi gereksiz mi bunu biz bilemeyiz ama bence suan hali hazırda taslak olarak bir bölge var bu karaköy mü tangriss mi bilinmez ama oyuncu sayısı artarsa acılacagını düşünüyorum yeni bölge gelicek mi ?_ (sıkca sorulan sorular kısmı) sorusunu ''Oyuna yönelik talep doğrultusundaki artış ile yeni bölgeler çıkabilir.'' şeklinde cevaplamışlar ama burda bi mantıksızlık var oyuan yönelik talebin artmasını beklerken bu düşüyor bence yeni bölgeyi çıkartmalılar ki işte bunun sayesinde oyuna talep tekrar artsın bunlar yanlış mantık üzerinden gidiyorlar.
Ahahahahha 4.5 milyon dolar diyor yaa