Playstore'da ki Zam ! ! !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ikizler92
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Playstore'da ki Zam ! ! !

Mesaj gönderen ikizler92 »

Smoke23 yazdı:Arkadaşlar istediğiniz kadar bağırın cağırıyn sızlanın yeni bölge gelmesi için bir yatırımcının ki bunun TTNET olması pek muhtemel para yatırımı yapması gerekiyor zamnında bu yapıldı ve yer altı bölgesi dahil bir çok bölge yaklasık 4.5 milyon dolarlık bir yatırım ile gerçekleşti yeni bir bölgenin gelmesi için tekrar bir yatırım gerekli mi gereksiz mi bunu biz bilemeyiz ama bence suan hali hazırda taslak olarak bir bölge var bu karaköy mü tangriss mi bilinmez ama oyuncu sayısı artarsa acılacagını düşünüyorum yeni bölge gelicek mi ?_ (sıkca sorulan sorular kısmı) sorusunu ''Oyuna yönelik talep doğrultusundaki artış ile yeni bölgeler çıkabilir.'' şeklinde cevaplamışlar ama burda bi mantıksızlık var oyuan yönelik talebin artmasını beklerken bu düşüyor bence yeni bölgeyi çıkartmalılar ki işte bunun sayesinde oyuna talep tekrar artsın bunlar yanlış mantık üzerinden gidiyorlar.
Sen kafayımı yedin birader sırf senın su yorumun ıcın üye girişi yaptım sen 4.5 milyon doların ne anlama geldiğini biliyormusun bimiyorsan ben sana söyliyim 4.5 milyon dolar diye bahsettiğin para bugün kü piyasa ile 12 milyon türk lirası yapar (eski para ile 12 trilyon) bu paraya ikv haritalarından 100 değil 1000 kat daha büyük haritalı oyunlar eklenir sen nasıl bir kafa yaşıyorsun kıç kadar eminönü meteor vs bölgeleri için 12.5 trilyon paramı harcanıcak öyle birşey olsa ismini vermek istemediğim ikv den 500 kat daha büyük haritası olan oyunlar 50 60 milyar dolar bütçe ile kurulurdu 50 60 milysar dolar bütçesi olmayan en az 130 tane ülke var bu dünyada.
Ahahahahha 4.5 milyon dolar diyor yaa :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Kullanıcı avatarı
Nedenben
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Tılsım
Lonca: HUN

Mesaj gönderen Nedenben »

DoNotDisturb yazdı:Çok uzun zamandır 50 lira olan bir ürünün fiyatının bir miktar artması sizleri neden bu kadar galeyana getirdi anlamadım ben? Alın yada almayın kimse sizi zorlamıyor, aldığınız her ürünün karşılığı orada ki çalışanlara gidiyor. Sizin düşündüğünüz gibi 5 kişi devrede tutmuyorlar bu oyunu, onlarca çalışan, yazılımcı, grafiker vs. var biraz elinizi vicdanınıza koyarak yorum yapın arkadaşlar.

DipNot; GM 'ler ve alt kademesinde ki yetkililer maaş karşılığı görev alan yetkililer değildir !
OnLarca Gırefıker Tasarımcı Nerde.? Neden Bız Goremıyoruz.? Madem Okadar CaLısanı Var 1 Adım BıLe ıLerLemezmı Bı Oyun Sacma Sapan EtkınLıkLer aLmıs Basını Gıdıyor Gm Kacıyor CocukLar KovaLıyor MıLLet Zevk aLmazken Yonetıcı Zevk aLıyorum Dıyor Bune SacmaLık . Akce Fıyatının Artması Hadı Neysede En Azından BoyLe Bı Durumda BıLgıLendırme VermeLerı Cok Zor Bı Durumda DeyıLdı. Bnm Burda AnLadıgım Suan Tek Sey Var OyuncuLara Karsı AnLatmaya CaLısdıkLarı.. Iyı GunLer. Iyı GunLer
En son AFRASiYAB tarafından 12 Şub 2015 06:12 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Argo içerikli kelime düzenlendi.
Resim
Kullanıcı avatarı
husban
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran
Lonca: Kaybedenler Kulübü

Mesaj gönderen husban »

Şu 57.5 ne ya düpe düz siz kazık atıyorsunuz
Zaten olan bize oluyo sizlere gelince para cebinize giriyo
Oyun o kadarmı düştü ...
Resim
Resim
Resim
Resim

BEN ELİNDEKİLERİNİN DEĞERİNİ KAYBEDİNCE BİLENLERDEN DEĞİL, DEĞER VERDİĞİ İÇİN KAYBEDENLERDENİM...
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Sparineus »

ikizler92 yazdı:
Smoke23 yazdı:Arkadaşlar istediğiniz kadar bağırın cağırıyn sızlanın yeni bölge gelmesi için bir yatırımcının ki bunun TTNET olması pek muhtemel para yatırımı yapması gerekiyor zamnında bu yapıldı ve yer altı bölgesi dahil bir çok bölge yaklasık 4.5 milyon dolarlık bir yatırım ile gerçekleşti yeni bir bölgenin gelmesi için tekrar bir yatırım gerekli mi gereksiz mi bunu biz bilemeyiz ama bence suan hali hazırda taslak olarak bir bölge var bu karaköy mü tangriss mi bilinmez ama oyuncu sayısı artarsa acılacagını düşünüyorum yeni bölge gelicek mi ?_ (sıkca sorulan sorular kısmı) sorusunu ''Oyuna yönelik talep doğrultusundaki artış ile yeni bölgeler çıkabilir.'' şeklinde cevaplamışlar ama burda bi mantıksızlık var oyuan yönelik talebin artmasını beklerken bu düşüyor bence yeni bölgeyi çıkartmalılar ki işte bunun sayesinde oyuna talep tekrar artsın bunlar yanlış mantık üzerinden gidiyorlar.
Sen kafayımı yedin birader sırf senın su yorumun ıcın üye girişi yaptım sen 4.5 milyon doların ne anlama geldiğini biliyormusun bimiyorsan ben sana söyliyim 4.5 milyon dolar diye bahsettiğin para bugün kü piyasa ile 12 milyon türk lirası yapar (eski para ile 12 trilyon) bu paraya ikv haritalarından 100 değil 1000 kat daha büyük haritalı oyunlar eklenir sen nasıl bir kafa yaşıyorsun kıç kadar eminönü meteor vs bölgeleri için 12.5 trilyon paramı harcanıcak öyle birşey olsa ismini vermek istemediğim ikv den 500 kat daha büyük haritası olan oyunlar 50 60 milyar dolar bütçe ile kurulurdu 50 60 milysar dolar bütçesi olmayan en az 130 tane ülke var bu dünyada.
Ahahahahha 4.5 milyon dolar diyor yaa :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Dolar kaç lira senin kafanda kardeş ?
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yok

Mesaj gönderen kandemir »

oyun yapımcısının o kadar parası olsa oyun yapmaz keyfine bakar dünyanın en iyi oyun serilerinin bile oyun tasarım bütçesi senin söylediğin miktarın üçte birine zor denk geliyor :mrgreen: 8-) :D kardeş git az ötede öl :D
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII

Since 2007 © BeyazKöşk
Kullanıcı avatarı
Ssaqula
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Diriliş Ertuğrul

Mesaj gönderen Ssaqula »

kandemir yazdı:
oyun yapımcısının o kadar parası olsa oyun yapmaz keyfine bakar dünyanın en iyi oyun serilerinin bile oyun tasarım bütçesi senin söylediğin miktarın üçte birine zor denk geliyor :mrgreen: 8-) :D kardeş git az ötede öl :D
Dünya oyun piyasası genelinden bahsediyor galiba arkadaş. Yüklenmeyin.
Kim Allah’a kavuşmayı severse, Allah da ona kavuşmayı sever.
Hz. Muhammed (s.a.v)

İnsanları düzeltebilmeniz için önce kendinizi ıslah etmeniz gerekir.
Hz. Ömer (r.a)

2009...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön