BU BENCİLLİK HEP KALICIMI
Re: BU BENCİLLİK HEP KALICIMI
Bencillik ile alakası yok. Adam tılsımı boşuna mı üretti ? O kadar saat oyunda emek verdi veyahut gerçek parayla aldı bir şekilde emek var olayın içinde bu yanınıda düşünün Allah aşkına ! Adam M1 üretmiş M1'li grupla gitmek en doğal hakkı karışamazsın. Ben M1 siz leri gruba almayın demiyorum ama şahsen başımdan geçen şöyle bir olayı anlatayım sizlere. Yazın ortalarında arkadaşımın çarını dizmesi için ona yardım ediyordum. Onun yanında grupta M1 i olmayan bir arkadaş daha götürüyordum. Hasarı da bayağı düşüktü. Burada ismini vermek istemiyorum. 1.5 2 ay civarı oyuna ara verdim. Ardından tekrardan başladım ve adam karşı klana geçmiş bana dalıyordu. Yani bu kadar ahlaksızlık olmaz. Bu yüzden tanıdıklar dışında M1 siz kimseyi grubuma almıyorum. Bu benim şahsi görüşüm saygı duyun lütfen.
Smoke23 yazdı:Çalış üret demesi ne güzel gidecek hole şimdi zar zor sağ örse varabilirse vardı diyelim orda illa belli kişiler olucak sıra var kardeşim diyecekler su saatler arası benm iyi diyecek adam beklicek saat bitince başkası gelicek benim sıram diyecek neyden bahsediyosunuz siz ya çalış üret demesi kolay demi kardeşim sana tavsiyem ganoderma falan cekebilrsen satıp para yapıp kıyamet asa basman en azından belki öyle alırlar oyuncu sayısının düşmesinin sebbi kimne derse desin budur hor görülen insanlar oynu bırakıyor siz bu adamı cemberliye almıyorsunuz ebu adamın daha oynamak için bi sebebi yokki napsın oyunda bu zihniyet oyunu bitirdi işte inanı klandan yazıyor gaffara son büyücü ne olursan ol gel nasıl olursan ol o bile yok oynayan adam kalmamıs resmen oynayanlarda belli kişiler isimler aynı hep herkes birbirini biliyor.
Kardeşim kıyamet asa üret demişsin. Kıyamet asa + kıyamet zırh bastım genede alan olmuyor yani iş gene m1 de bitiyor.
- showmaster
- FareAdam Düşmanı
Öncelikle Merbaha ,
Hepininiz yazısını okudum arkadaşlar kısa yoldan carını dizmeye çalışan çok insan var. Onların ilk önce kenan ve jonun atmalarını az da olsa hasarlarını yükseltmelerini tavsiye ederim ve de çok lazım olan m1 i . Nasıl olcak o diceksiniz akşama kadar çt önünde bekleyip insanların agzına bakacagınıza biraz maden çekin onların hepsine çar dizili gelmedi onlarda ugraştı biraz lafım çabalayanlara degil 1200 hasar + m1 siz arkadaşlara 2 tane 1200 hasar + m1 siz arkadaş gelse ben gaffarın o kadar kolay kesilecegini düşünmüyorum. Biliyorum ordan söylemesi kolay diyosunuz ama gerçekler bu yapacak bişey yok oyunun en zengin insanları emin olun dünyanın reel parası veripte zengin olmuşlardır. Ama siz kısa yoldan yapmaya calışınca bu işi onları biraz enayi yerine koymuş oluyorsunuz . Benim şahsi fikrim .
İyi Forumlar.
Hepininiz yazısını okudum arkadaşlar kısa yoldan carını dizmeye çalışan çok insan var. Onların ilk önce kenan ve jonun atmalarını az da olsa hasarlarını yükseltmelerini tavsiye ederim ve de çok lazım olan m1 i . Nasıl olcak o diceksiniz akşama kadar çt önünde bekleyip insanların agzına bakacagınıza biraz maden çekin onların hepsine çar dizili gelmedi onlarda ugraştı biraz lafım çabalayanlara degil 1200 hasar + m1 siz arkadaşlara 2 tane 1200 hasar + m1 siz arkadaş gelse ben gaffarın o kadar kolay kesilecegini düşünmüyorum. Biliyorum ordan söylemesi kolay diyosunuz ama gerçekler bu yapacak bişey yok oyunun en zengin insanları emin olun dünyanın reel parası veripte zengin olmuşlardır. Ama siz kısa yoldan yapmaya calışınca bu işi onları biraz enayi yerine koymuş oluyorsunuz . Benim şahsi fikrim .
İyi Forumlar.
- GocumanimM
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Benim tavsiyem lokman şans artırıcı alıp adada bir ay maden çekmek. Bir ayın sonunda yaklaşık 350m lik bir birikim yapabilirsiniz ki bu para ile de m1 veya malzemeleri alınabilir. Tecrübe ile sabit.
CARTONPIERRE
- KingxReaper
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
Öncelikle şans arttırıcı ne kadar işe yarıor bilmiyorum.ancak maden çekmekte o kadar kolay bi iş değil gelip dadananlara ne diyeceksin sabahlara kadar çek sonrasında biri gelsin hooop istediğin madeni cebe indirsin.+bu oyun için bu kadar emeğe gerek yok çünkü bu oyunu oynayan bazı "veletler" oyunun içine ediyor.ya kardeş tılsımlar olmadan önce gaffar kesilemiyor muydu?lan hiç olmassa 1 tane metsiz adam alında fullensin.tılsım üreten enayi mi diyeceksin evet enayi hemde ağır enayi.hadi çemberi geçtim kenan atmak için büyücünün y2 üretmesi gerektiğini söylemekte n oluyor.3-5 salak çıkıyor dior ki çembere met 1 ile girilir.sonra diğer aptallarda buna uyuyor. bir süre sonra met 1 i olmayan çembere nah girer oluyo.evet her şeyin özeti budur.GocumanimM yazdı: Benim tavsiyem lokman şans artırıcı alıp adada bir ay maden çekmek. Bir ayın sonunda yaklaşık 350m lik bir birikim yapabilirsiniz ki bu para ile de m1 veya malzemeleri alınabilir. Tecrübe ile sabit.![]()
İlk grup bölgeleri sığınak ve migrat geldiğinde 5 saat boyunca uğraşıp zar zor bitirdiğimizi hatırlıyorum bölgeyi. Çemberlitaş geldiğinde keza öyle. kaç defa 6 saatimizi bomboş çantalar için heba ettiğimizi hatırlıyorum. Hol geldiğinde saatlerce y2 üretmek için xenotim kastığımızı biliyorum. Sonra efendim neymiş m1 olmayanı almıyorlar. Benim tanıdığım değilse bırak m1 i m1+1800 fiziksel hasar altındakileri almam. Ben nihayetinde eğlenmek için giriyorum ve bölgeyi bir an önce bitirip çıkmak istiyorum. İstediğim grubu kurar istediğim kişilerle girerim bölgeye. Daha önceki mesajlarda da yazıldığı gibi hop en kısa yoldan dizeyim setleri. Yok öyle bir dünya. Gideceksin itemin sağlam karakterin yoksa madenini çekip paranı biriktirip yapacaksın tılsımını itemini her neyse veya satan kişilerden karakter ya da tılsım alıp oyununa bakacaksın. 3 kuruşa 5 köfte yok bu oyunda.
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
Kingreaper sana katılıyorum kardeşim. Aynı durumu bende yaşıyorum ama benimki farklı olay kenan için ejder dediler ürettim ejderin parlaksa hele hepten alıyolardı bende parlatıp girdim kendi kararımdı zaten. Neyse kenan ve junon komple bitti olay çembere gelince 2000 fizik oldum kıyamet zırh ve kıyamet asa parlak var. Genede alan yok m1 olmadan olmaz diyolar şimdide oturdum m1 üretmeye sana tavsiyem para kasmak istiyorsan Klorotoksin düşürmeye çalış yeraltındaki akreplerden günde 15m ye yakın para kasılıyor bazen oluyor 25m kasıyorsun tabi yeraltında sadece akrep değil önüne ne gelirse kes ne madenine verdiysen onu çek boş dolanma ama m1 konusu sıkıntı. Bol şans.KingxReaper yazdı:Öncelikle şans arttırıcı ne kadar işe yarıor bilmiyorum.ancak maden çekmekte o kadar kolay bi iş değil gelip dadananlara ne diyeceksin sabahlara kadar çek sonrasında biri gelsin hooop istediğin madeni cebe indirsin.+bu oyun için bu kadar emeğe gerek yok çünkü bu oyunu oynayan bazı "veletler" oyunun içine ediyor.ya kardeş tılsımlar olmadan önce gaffar kesilemiyor muydu?lan hiç olmassa 1 tane metsiz adam alında fullensin.tılsım üreten enayi mi diyeceksin evet enayi hemde ağır enayi.hadi çemberi geçtim kenan atmak için büyücünün y2 üretmesi gerektiğini söylemekte n oluyor.3-5 salak çıkıyor dior ki çembere met 1 ile girilir.sonra diğer aptallarda buna uyuyor. bir süre sonra met 1 i olmayan çembere nah girer oluyo.evet her şeyin özeti budur.GocumanimM yazdı: Benim tavsiyem lokman şans artırıcı alıp adada bir ay maden çekmek. Bir ayın sonunda yaklaşık 350m lik bir birikim yapabilirsiniz ki bu para ile de m1 veya malzemeleri alınabilir. Tecrübe ile sabit.![]()
- GocumanimM
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Şans artırıcı gerçekten işe yarıyor. Elbette başka maden çekenler de olacak. Ama senin uğraştığın madeni başkasının çekmesi gibi bir olay yok zaten.KingxReaper yazdı:Öncelikle şans arttırıcı ne kadar işe yarıor bilmiyorum.ancak maden çekmekte o kadar kolay bi iş değil gelip dadananlara ne diyeceksin sabahlara kadar çek sonrasında biri gelsin hooop istediğin madeni cebe indirsin.+bu oyun için bu kadar emeğe gerek yok çünkü bu oyunu oynayan bazı "veletler" oyunun içine ediyor.ya kardeş tılsımlar olmadan önce gaffar kesilemiyor muydu?lan hiç olmassa 1 tane metsiz adam alında fullensin.tılsım üreten enayi mi diyeceksin evet enayi hemde ağır enayi.hadi çemberi geçtim kenan atmak için büyücünün y2 üretmesi gerektiğini söylemekte n oluyor.3-5 salak çıkıyor dior ki çembere met 1 ile girilir.sonra diğer aptallarda buna uyuyor. bir süre sonra met 1 i olmayan çembere nah girer oluyo.evet her şeyin özeti budur.GocumanimM yazdı: Benim tavsiyem lokman şans artırıcı alıp adada bir ay maden çekmek. Bir ayın sonunda yaklaşık 350m lik bir birikim yapabilirsiniz ki bu para ile de m1 veya malzemeleri alınabilir. Tecrübe ile sabit.![]()
Gelelim Gaffar konusuna. Evet tılsımlardan önce de kesiliyordu. M1 sadece kesim süresini kısalttı. Bir grupta 3 tane ya da 2 tane sağlam M1 büyücü olduktan sonra kalan büyücü ya da büyücülerin M1 olması gereksiz.Tabii olarak M1 üreten büyücüler M1siz büyücülerle aynı grupta olmak istemeyebilir. Ama bunu da "enayi"lik olarak tabir etmek doğru değil. Sonuçta insanın doğal davranışıdır bu.
Kenanı Y2 olmadan da kesebiliriz de gruptaki tüm büyücülerde Y2 aranması anormal biraz.
Son olarak diyeceğim şudur ki, sen üstünü başını tılsımsız dizsen de ileride zaten o tılsımlar sana lazım olacak. Holde para kasmak isteyeceksin, vs atmak isteyeceksin vb. Ha şimdi üretmişsin dişini sıkarak ha ilerki zamanlarda üretmişsin pek farklı değil. Ama bence şimdiden dişini sık. Pek çok kişi bu konumlardan geldi ne de olsa.
CARTONPIERRE
- KingxReaper
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
doğru diyosun ama aynı madene bir kaç kişi oturabiliyordu(ama artık oyuncu sayısının azalması ile bunun bittiğini düşünüyorum)şimdi sana öyle bir örnek vericme ki o çelişkiyi sen de görüceksin.1 çembere girmek için met üretmelisin ki bu sancaktan 350 m dir.bu 350 mi madenlerden çekmek zorundasın.çünkü çok sağlam olmadığından holde bir şey yapman pekte mümkün olmuyor.hadi yaptın diyelim met 1 i ama çember itemleride üretmek zorundasın(zırh,eldiven)zorundasın diyorum çünkü hele sancaktaysan bir tek gaffara gidiiyor.yani seninde met 1 li bir büyücü olarak zırh ve eldiven üretmen şart oluyor.şimdi bütün bunları bir yana toplarsak senin çember atman için gerekli olan para bi 460 m gerekiyor.bunu madenler ile yapmaya kalksan rahat b i3 ayın gider.ama başka bir yol daha var oda biraz prensip meselesi ben oyuna para vermem diyenler için zaten bir çözüm yolu değil.ancak bir çok kişi toplasan bu gibi oyunlara en az bi 500 tl felan harcama yapabiliyor.oyunda akçe satarak bu parayı kasıcaksın.yada para kasman gerekicek bunun içinde hole girmelisin holde iyi para kasmanın yolu ne mi yıldırım 2 üretmek(!) o kaç m mi? 460 m!çık bakalım işin içinden en iyisi oyunu bırakmak çok geç olmadan!GocumanimM yazdı:Şans artırıcı gerçekten işe yarıyor. Elbette başka maden çekenler de olacak. Ama senin uğraştığın madeni başkasının çekmesi gibi bir olay yok zaten.KingxReaper yazdı:Öncelikle şans arttırıcı ne kadar işe yarıor bilmiyorum.ancak maden çekmekte o kadar kolay bi iş değil gelip dadananlara ne diyeceksin sabahlara kadar çek sonrasında biri gelsin hooop istediğin madeni cebe indirsin.+bu oyun için bu kadar emeğe gerek yok çünkü bu oyunu oynayan bazı "veletler" oyunun içine ediyor.ya kardeş tılsımlar olmadan önce gaffar kesilemiyor muydu?lan hiç olmassa 1 tane metsiz adam alında fullensin.tılsım üreten enayi mi diyeceksin evet enayi hemde ağır enayi.hadi çemberi geçtim kenan atmak için büyücünün y2 üretmesi gerektiğini söylemekte n oluyor.3-5 salak çıkıyor dior ki çembere met 1 ile girilir.sonra diğer aptallarda buna uyuyor. bir süre sonra met 1 i olmayan çembere nah girer oluyo.evet her şeyin özeti budur.GocumanimM yazdı: Benim tavsiyem lokman şans artırıcı alıp adada bir ay maden çekmek. Bir ayın sonunda yaklaşık 350m lik bir birikim yapabilirsiniz ki bu para ile de m1 veya malzemeleri alınabilir. Tecrübe ile sabit.![]()
Gelelim Gaffar konusuna. Evet tılsımlardan önce de kesiliyordu. M1 sadece kesim süresini kısalttı. Bir grupta 3 tane ya da 2 tane sağlam M1 büyücü olduktan sonra kalan büyücü ya da büyücülerin M1 olması gereksiz.Tabii olarak M1 üreten büyücüler M1siz büyücülerle aynı grupta olmak istemeyebilir. Ama bunu da "enayi"lik olarak tabir etmek doğru değil. Sonuçta insanın doğal davranışıdır bu.
Kenanı Y2 olmadan da kesebiliriz de gruptaki tüm büyücülerde Y2 aranması anormal biraz.
Son olarak diyeceğim şudur ki, sen üstünü başını tılsımsız dizsen de ileride zaten o tılsımlar sana lazım olacak. Holde para kasmak isteyeceksin, vs atmak isteyeceksin vb. Ha şimdi üretmişsin dişini sıkarak ha ilerki zamanlarda üretmişsin pek farklı değil. Ama bence şimdiden dişini sık. Pek çok kişi bu konumlardan geldi ne de olsa.
Al işte kafa aynı bende met 1 + met 2 nin 2 si var halim vaktim yerimde kismeye eyvallahım yok kimseyede minnet etmem ama yapamayan insanlarda var ben bunu düşübüyorum qq vakit artık sen yaptın o da yapmak zorunda artisliği ego yarıstırma zamanı değil oyunda adam kalmadı diyorum lan insan kalmadı 1 1 azalıyor siz böyle yapmaya devam ettikce bitirdiniz lan oynu daha bana hala neler diyor adam ben ürettim ben yaptım biz yapmadık mı kardeşim sen olaya çok küçük bakıyosun ulan ben oynu bıraktığımda oyun nasıldı bi döndüm resmen sıgınaga migrata 4 y2 girmeye çalısanlar mı dersin parayla bölge attıranlar mı bu ne lan ? bitirdiniz lan oynukordugum yazdı:Benim çalış üretten kastım sadece örsmü ? Yeri geldi ben işporta ilede para kastım maden ilede kastım örstede kastım hepsi seviyelerime göre gücünün yettiği kadar zorlayacaksın yoksa işte ona buna abi çekersiniz siz bilirsinizSmoke23 yazdı:Çalış üret demesi ne güzel gidecek hole şimdi zar zor sağ örse varabilirse vardı diyelim orda illa belli kişiler olucak sıra var kardeşim diyecekler su saatler arası benm iyi diyecek adam beklicek saat bitince başkası gelicek benim sıram diyecek neyden bahsediyosunuz siz ya çalış üret demesi kolay demi kardeşim sana tavsiyem ganoderma falan cekebilrsen satıp para yapıp kıyamet asa basman en azından belki öyle alırlar oyuncu sayısının düşmesinin sebbi kimne derse desin budur hor görülen insanlar oynu bırakıyor siz bu adamı cemberliye almıyorsunuz ebu adamın daha oynamak için bi sebebi yokki napsın oyunda bu zihniyet oyunu bitirdi işte inanı klandan yazıyor gaffara son büyücü ne olursan ol gel nasıl olursan ol o bile yok oynayan adam kalmamıs resmen oynayanlarda belli kişiler isimler aynı hep herkes birbirini biliyor.