BU BENCİLLİK HEP KALICIMI

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
dehset620
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

BU BENCİLLİK HEP KALICIMI

Mesaj gönderen dehset620 »

ARKADAŞLAR 1.5-2 SENE ÖNCE OYUNA BAŞLADIM BÜYÜCÜ İLE.49 LW YAPTIM.EJDER ASA BASTIM.KENAN VE JUNANI YAPTIM.ANCAK İŞLER ÇEMBERLİTAŞ GÖREVLERİNE GELİNCE KİMSE M1 OLMASIĞI İÇİN ALMADI.HOLE GİTTİM KASAMADIM.PARA İLEDE M1 ALAMADIM VE SIKILIP BIRAKTIM.6 AY SONRA İLK DEFA GİRDİM DEĞİŞEN BİŞEY VARMI DİYE OYUNCU SAYISI AZALMIŞ ANCAK BENCİLLİK HEP AYNI.KİMSE ALMIYOR GENE GAFFARA.BU OYUNUN SONUNU MERAK EDİYORUM
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Re: BU BENCİLLİK HEP KALICIMI

Mesaj gönderen TOLGA »

dehset620 yazdı:ARKADAŞLAR 1.5-2 SENE ÖNCE OYUNA BAŞLADIM BÜYÜCÜ İLE.49 LW YAPTIM.EJDER ASA BASTIM.KENAN VE JUNANI YAPTIM.ANCAK İŞLER ÇEMBERLİTAŞ GÖREVLERİNE GELİNCE KİMSE M1 OLMASIĞI İÇİN ALMADI.HOLE GİTTİM KASAMADIM.PARA İLEDE M1 ALAMADIM VE SIKILIP BIRAKTIM.6 AY SONRA İLK DEFA GİRDİM DEĞİŞEN BİŞEY VARMI DİYE OYUNCU SAYISI AZALMIŞ ANCAK BENCİLLİK HEP AYNI.KİMSE ALMIYOR GENE GAFFARA.BU OYUNUN SONUNU MERAK EDİYORUM
Maalesef durum şu anda böyle. Çevren, tanıdıkların olmadığı sürece herkes seni bu şekilde Çemberlitaşa almıyor. Sağlam grup olunca genelde almaya çalışıyorum ama herkes öyle düşünmüyor. Allah yardımcın olsun dostum.
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Biz senin kadar şanslı değildik hiç Kenan Gaffar göremedik ama hala oyundayız
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
kordugum
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kordugum »

Bencillik değil.O kadar emek harcayan tılsım üreten saf mı boşa mı üretti?Çalış sende üret.Mesela ilk tılsımımı üretmek için 3 günde 12 saat filan uyumuştum boşamı zahmet çekmişim o kadar yok öyle bir Dünya çalış üret kendini rezil etmeye değmez,kimseye abi çekmeyede değmez,kendi işini kendin gör kimseye eyvallah deme.
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

kordugum yazdı:Bencillik değil.O kadar emek harcayan tılsım üreten saf mı boşa mı üretti?Çalış sende üret.Mesela ilk tılsımımı üretmek için 3 günde 12 saat filan uyumuştum boşamı zahmet çekmişim o kadar yok öyle bir Dünya çalış üret kendini rezil etmeye değmez,kimseye abi çekmeyede değmez,kendi işini kendin gör kimseye eyvallah deme.
Her zaman kafamda olup beceremediğim şey ne kimseden yardım istedim forumda laf olsun diye konuşmuşumdur ayrı ama hiç üretemedim zaten tılsım yoktu o zaman... Öyle işte
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
BANG
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen BANG »

genelde gruplara büyücüler almıyorlar. yapman gereken 3 şey var.

1- senin gibi bu durumdan muzdarip olan kişileri örgütleyip birlik olmak
2- karşı klana geçmek ve çantanı iksirle doldurmak
3- onları bulduğun yerde keserek oyunu zehir etmek. ( ruh taşlarının önünede yoldaşlarını koyacaksın nöbet tutsunlar )
Kullanıcı avatarı
AyYildizli
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen AyYildizli »

kordugum yazdı:Bencillik değil.O kadar emek harcayan tılsım üreten saf mı boşa mı üretti?Çalış sende üret.Mesela ilk tılsımımı üretmek için 3 günde 12 saat filan uyumuştum boşamı zahmet çekmişim o kadar yok öyle bir Dünya çalış üret kendini rezil etmeye değmez,kimseye abi çekmeyede değmez,kendi işini kendin gör kimseye eyvallah deme.
Oyunun yapısı 'çalış üret' felsefesine uygun değil ki. Kendimden biliyorum, ne kadar hırs yapsan da tek başına olduğun zaman oyunun çt kısmına geldiğinde bir adım bile ilerliyemiyorsun. Bu yüzden 3 4 defa bırakıp tekrar başlamışımdır. Üstü dizili çevre yapamayıp bırakan da bir sürü tanıdığım insan var. Şu an ufak bir çevre yaptım da az çok bir şeyler dizdim işte ama hala bir sürü eksiğim var. Ve işin en kötüsü hala onların eline bakıyorum, çt için onların oyuna girmesini bekliyorum saatlerce vs. Milletin tılsımın yoksa gruba almam tutumunun değişeceğini sanmıyorum o yüzden şahet bir geliştirme falan olursa ilk önce şu saçma durum çözülmeli.

Konuyu açan arkadaşın sorusuna gelirsek durum hala aynı kardeşim, maalesef değişen hiçbir şey yok.
Yarın ufuk grimsi pembe olur belki, pembemsi griden iyidir her şekilde...
Smoke23
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Smoke23 »

Çalış üret demesi ne güzel gidecek hole şimdi zar zor sağ örse varabilirse vardı diyelim orda illa belli kişiler olucak sıra var kardeşim diyecekler su saatler arası benm iyi diyecek adam beklicek saat bitince başkası gelicek benim sıram diyecek neyden bahsediyosunuz siz ya çalış üret demesi kolay demi kardeşim sana tavsiyem ganoderma falan cekebilrsen satıp para yapıp kıyamet asa basman en azından belki öyle alırlar oyuncu sayısının düşmesinin sebbi kimne derse desin budur hor görülen insanlar oynu bırakıyor siz bu adamı cemberliye almıyorsunuz ebu adamın daha oynamak için bi sebebi yokki napsın oyunda bu zihniyet oyunu bitirdi işte inanı klandan yazıyor gaffara son büyücü ne olursan ol gel nasıl olursan ol o bile yok oynayan adam kalmamıs resmen oynayanlarda belli kişiler isimler aynı hep herkes birbirini biliyor.
Kullanıcı avatarı
kordugum
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kordugum »

Smoke23 yazdı:Çalış üret demesi ne güzel gidecek hole şimdi zar zor sağ örse varabilirse vardı diyelim orda illa belli kişiler olucak sıra var kardeşim diyecekler su saatler arası benm iyi diyecek adam beklicek saat bitince başkası gelicek benim sıram diyecek neyden bahsediyosunuz siz ya çalış üret demesi kolay demi kardeşim sana tavsiyem ganoderma falan cekebilrsen satıp para yapıp kıyamet asa basman en azından belki öyle alırlar oyuncu sayısının düşmesinin sebbi kimne derse desin budur hor görülen insanlar oynu bırakıyor siz bu adamı cemberliye almıyorsunuz ebu adamın daha oynamak için bi sebebi yokki napsın oyunda bu zihniyet oyunu bitirdi işte inanı klandan yazıyor gaffara son büyücü ne olursan ol gel nasıl olursan ol o bile yok oynayan adam kalmamıs resmen oynayanlarda belli kişiler isimler aynı hep herkes birbirini biliyor.
Benim çalış üretten kastım sadece örsmü ? Yeri geldi ben işporta ilede para kastım maden ilede kastım örstede kastım hepsi seviyelerime göre gücünün yettiği kadar zorlayacaksın yoksa işte ona buna abi çekersiniz siz bilirsiniz
Betbah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Ne biçim lonca

Mesaj gönderen Betbah »

zamanın varsa oyun kapanmazsa şifacı kas mevlana asa üret oyunu öğren çevre edin sonra büyücüyü sokarsın ama bence hiç uğraşma sağda solda 3 5 kuruştan oyunu bırakıp ful çar satanlar var al bir tane hiç kafanı yorma. Alırken de dikkat et tüylerini yolmasınlar

“Genel Etkileşim” sayfasına dön