Suçlular gene biziz

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Smoke23
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Suçlular gene biziz

Mesaj gönderen Smoke23 »

Smoke23 yazdı:
KOKTURK yazdı:Kelimesi kelimesine doğru bir analiz.Bende 3 yıldır oynamıyordum yanlış hatırlamıyorsam en son çemberlitaş geldiğinde bırakmıştım 1.5 ay kadar önce geri döndüm oyuna grup bölgelerine hiç bir şekilde almıyorlar y2 yahut m1 tılsımın yoksa.Eskiden oynayan arkadaşlar sağolsunlar m1 ve y2 tılsım verdiler oynayayım diye iyi dedim oyundan zevk alıcaz grup bölgesi atarız biraz.Hemen bi büyücü kastım 49 level yaptım azat tek item dizdik üstümüzü ama y2 tılsım var.Gittim mısır çarşısına y2 yansıtıyorum kenana y2 arayanlara.Hasar sordular 600 dedim gelme dediler nedenini sorduğumda ise 600 elektrik hasar işimize yaramaz sen o y2 tılsımını sat kıyafet üret dediler.Moral bozmadım çemberlitaş giderim dedim onda da aynı tepki ile karşılaştım.O gün anladım zaten oyunun son viraja yaklaştığını.Son güncellemeyi çıkararak bu virajı alacaklar ya da sonu hüsran olacak.Benim tek beklediğim yeni güncelleme ve Kuklacıyı görmek.Umarım onu düzgün bir şekilde çıkarırlar ve oyun eskisi gibi kalabalık olur en azından.Yalnız şu bir gerçek bu oyuna yeni başlayan adam oyuna devam etmez bu katı sistem varken.Tılsım sistemi getirmek oyunun sonunu hazırlamış oldu.

Aynen oyle kardeşim bitirildi oyun sistemi ya senin hasarın biraz azmış almamaları gene büyük ....nelikte benim cember için dizdiğim 1750 küsur fiziksel ve met1 ''var'' beğenmiyor artistler adamdaki kibire bak hasarın az diyor bu oyun bitmiştir arkadaş para veren saftır dahada bir şey olmaz bu oyundan.
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sparineus »

+2000 istiyorum diye bir şey demedim zaten.Benim erken geç çıkma sorunum da yok.1800 olsun 1700 olsun girerim.Anlatmak istediğim şu grup aygıt dışında ki slotlari kolay kesemiyor.Tılsım sistemi geldiğinde hayvanların gücü besbelli çoğalmış.Ama gene dediğin gibi her grupta 2 2331 olmalı eğer ki gaffara gidiyorsak.
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Kullanıcı avatarı
KiSSEFFECT
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Endless Dream

Mesaj gönderen KiSSEFFECT »

Hayat hep böyle oldu olacakta.Artık neredeyse yardımsever oyuncuların nesli tükendi.Tabi yine yardımsever arkadaşlara tek tük rastlanmıyor değil.Dediğin gibi yeni oyuncuları oyundan soğutanlar yine oyuncular.Forumda da çok rastlıyorum bu duruma.Bi çare bulmak ümidiyle açılmış konuların altında "Daha başındayken bırak , bence hiç uğraşma , boşuna uğraşmışsın " gibi iletilerle haddinden fazla karşılaşıyorum.Umarım insanlar biraz empati kurmayı öğrenir ve oyun toparlar.Nitekim altın çağlarında bırakmak zorunda kaldığım oyunun bir altın çağına daha şahitlik etmek isterim.
Tüm forum hesaplarının şifresini bulamayacağım bir şekilde değiştiriyorum.Ulaşmak isteyenlerde tel no. vardır zaten.
Smoke23
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Smoke23 »

Yok abi bu oyun oynanmaz yemin ederim size bir haftadır ganoderma çekmeye çalışıyorum 150 ye yakın mantar oldu cantada yok çıkmıyor ne yani illa para ile mi bişey yapalım resmen şans oranları düşürülmüş yönetim bize zorla o şans arttırcıyı alacaksın dayatması yapıyor hayatta yapmam ama insanı zorla git akçe sat plus sat diyorlar oyunda para nasıl kazanıcaz allah askına bu nasıl iştir grup bölgelerine alınmıyoruz zaten belkide oynamamak en iyisi verilen emekler geri alınmıyor bu oyunda.
Kullanıcı avatarı
tolhur
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen tolhur »

Ben de 2007 senesinde başlamıştım oyuna. Yaklaşık 2 senedir hiç girmedim. Bir hevesle tekrar yükledim 3 ay felan oluyor. Oyun güzel oyun çok güzel. Yöneticilerimizin elinden geleni yaptığına inanmak istesem bile bence yönetimde de hata var. En büyük suçlular tabi ki de biziz. Çok güzel bir yazı yazmışsın. en basit bir item minimum 300m. Eskiden ne kadar dediğimizde 300 derlerse 300 bin di şimdi o yanına miktar koymadan yazdığımız 300 milyon olmuş. Bu kadar menfaat fazla çok fazla. Bu piyasayı bu kadar yükselten yönetim işte olay ordan patlıyor aslında. Yönetim piyasayı daha uygun koymalı okk lar daha ucuz olmalı ya da okk larda reçete değilde direk eşya satılmalı. Bu oyunu bırakırsam eğer hatalarından felan değil de sırf menfaatçi insanlar yüzünden bırakırım. Oturup sadece para kasmamız kastığımız parayla en harika itemleri almamız isteniyor. Günde 5 m kassak ayda 1 tane item alabiliriz hiç hoş değil bence.
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Üstadlar

Mesaj gönderen vahdet »

Kaderde varsa yok olus kimse engelleyemez.
Smoke23
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Smoke23 »

vahdet yazdı:Kaderde varsa yok olus kimse engelleyemez.
En azından bizimki bi bilinçlendirme ama bu noktadan sonra geri dönülmesi zor gibi sen oyunu oynatma adama sonra niye bıraktın vay efendim işe bak
Kullanıcı avatarı
KingxReaper
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen KingxReaper »

Bu işlerden biraz anlayan biri dahi şunu fark eder ki bu yönetim oyunu ilerletemedi.(buna en büyük kanıt oyuncu sayısıdır.ikv hiç bir zaman 2 milyonu göremedi)zaten şuanda oyunu faal olarak oynuyan kişi sayısı 100 bini geçmez.Ama en büyük pay oyuncularındır.yaşları 15 i geçmeyen veletler kenana y2 arar olmuş :x zaten mevlüt dinç ikvyi 2013 te bıraktı. "Baş kopmuşsa gerisinin önemi yoktur!"
Smoke23
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Smoke23 »

KingxReaper yazdı:Bu işlerden biraz anlayan biri dahi şunu fark eder ki bu yönetim oyunu ilerletemedi.(buna en büyük kanıt oyuncu sayısıdır.ikv hiç bir zaman 2 milyonu göremedi)zaten şuanda oyunu faal olarak oynuyan kişi sayısı 100 bini geçmez.Ama en büyük pay oyuncularındır.yaşları 15 i geçmeyen veletler kenana y2 arar olmuş :x zaten mevlüt dinç ikvyi 2013 te bıraktı. "Baş kopmuşsa gerisinin önemi yoktur!"

Yaşında etkisi büyüktür orası ayrı ama teşkilatta bu durum kalıplaşmış yani bu krtierlere sahip değilsen alınmıyorsun gruba bu gün resmen adam almadı 2200 fizikli adam lazım diyor 1 saat beklediler 2200 + met1 li :D şimdi mantıklı düşününce bu sistem zaten yanlısta oyuncuların boyle mi davranması gerekir ilk gaffar nasıl kesildi herkes 2200+ met 1 di sanki
Kullanıcı avatarı
KingxReaper
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen KingxReaper »

Aynen öyle zamanla kalıplaşıyor.ve buda bir çok kişiyi oyundan soğutuyor.zaten eski oyunculardan kimse kalmadı.ben 2 senedir oyunu bıraktım.hiçte pişman değilim.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön